Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Kendime çok hızlı nazar ediyorum ya. Prilam kullanıp kusmuyorum artık derken bugün ilacı hiç almamış gibi kustum, yataktan çıkamadım. bulantım da çok fazla. Hem çok açım hem de her şeyden midem bulanıyor :işsiz:
Ben de öyle o yüzden hiçbir ilacı aşırı övmüyorum artık ilacım değişti ama yok yani 2 haftada 2 kilo vermişim ve daha fazlasını verenler okudum ilk 3 ay 10 kg falan o yüzden benmki Hiçbişey diyorum.Ayrıca mideme kramp giriyor.Şu an gün sayıyorum chatgpt diyor ki her geçen gün iyi olacağın güne biraz daha yaklaşıyorsun🤣motivasyon olsun.

Kızlar çok özür dilerim soracağım şeyden dolayı ancak sormam lazım. Yemeklerden sonra veya herhangi bi zamanda aniden kakanız bastırıyo mideniz bulanıyo ve sizi tuvalete atıyor mu. 2 gündür bu çıktı şimdi aniden gelip midemi bulandırıp beni tuvalete koşturuyo ishal şekilde, olan var mı normal mi acaba

Günaydın hamişlerim
Memlekette devlet hast gitmeyi düşünüyorum cihazlari vs nasıl oluyor şehir hastanesi yeni inşallah iyidir.🤭
ben birkaç kere farklı şehir hastanelerine gittim, aletleri genelde iyi ama doktorların başı çok kalabalık olduğu için pek ilgilenemiyorlar, 15 saniye bakıp gönderiyorlar. birinde ben muayene olurken paravanın önünde iki başka hasta bekliyordu, doktor bir yandan onlarla konuşuyordu; birinde doktorun kendisi bile yoktu, asistanı bakıyordu hastalara. bir seferinde de doktor ultrasonla bakmadı, bir teknisyen tüm gebelere ultrason odasında sırayla karından bakılıyordu, doktor da bilgisayarından sonuçlara bakıyordu. bir taraftan da o kadar hasta görünce tüm personel çok tecrübeli --biraz da bıkkın-- oluyor :)

Kızlar çok özür dilerim soracağım şeyden dolayı ancak sormam lazım. Yemeklerden sonra veya herhangi bi zamanda aniden kakanız bastırıyo mideniz bulanıyo ve sizi tuvalete atıyor mu. 2 gündür bu çıktı şimdi aniden gelip midemi bulandırıp beni tuvalete koşturuyo ishal şekilde, olan var mı normal mi acaba
bende tam olarak böyle olmuyor ama kesinlikle bazı gariplikler var sindirim sistemimde :) hep ishalseniz susuz kalmamaya özellikle dikkat edin.

Hamile kaldığımdan beri böyleyim nerdeyse ben

Ben de öyle o yüzden hiçbir ilacı aşırı övmüyorum artık ilacım değişti ama yok yani 2 haftada 2 kilo vermişim ve daha fazlasını verenler okudum ilk 3 ay 10 kg falan o yüzden benmki Hiçbişey diyorum.Ayrıca mideme kramp giriyor.Şu an gün sayıyorum chatgpt diyor ki her geçen gün iyi olacağın güne biraz daha yaklaşıyorsun🤣motivasyon olsun.
Ben de hep 2.trimesterde olduğu halde kusanları duyunca hiç motive olamıyorum 😂

Hamile kaldığımdan beri böyleyim nerdeyse ben
Yaa... Ben safra kesem olmadığı için gebelikten önce bunu yaşıyodum ama hamile kaldıktan sonra ilk defa 2 gündür bunu yaşayınca korktum. Dış gebelikte tüpümün patladığı gece aynı sancıları yaşamıştım onun korkusu var bebeğime bişi oldu diye. Normaldir inşallah

Yaa... Ben safra kesem olmadığı için gebelikten önce bunu yaşıyodum ama hamile kaldıktan sonra ilk defa 2 gündür bunu yaşayınca korktum. Dış gebelikte tüpümün patladığı gece aynı sancıları yaşamıştım onun korkusu var bebeğime bişi oldu diye. Normaldir inşallah
Ben doktora da söyledim önemsemedi. Allah korusun korkmayın hormonlardan dolayı diye düşünüyorum kimi kabız oluyor kimi ishal. Ama anlattığınızın birebir aynısını yaşıyorum merak etmeyin lütfen sağ salim büyüyecekler inşallah 🌸

Kızlar selam reglim bir düzenli bir düzensizdi lh testi yapıyordum tahminime göre 5+4 doktorum izinde olduğu için kontrole farklı doktora gittim kendi doktoruma 7sinde gidicem pek bilgi vermedi doktorunla gününü konusursunuz ben keseyi gördüm dedi sizce normal mi

Eklentiler

• IMG_5482.webp
    IMG_5482.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 32
Ben doktora da söyledim önemsemedi. Allah korusun korkmayın hormonlardan dolayı diye düşünüyorum kimi kabız oluyor kimi ishal. Ama anlattığınızın birebir aynısını yaşıyorum merak etmeyin lütfen sağ salim büyüyecekler inşallah 🌸
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız 🍀🥰 İnşallah ❤️

Kızlar selam umarım herkesin hamileliği iyi gidiyordur 😍 benim Sat 15 haziran ve dün kalp atışları oluşmaya başlamış dedi doktor duyduk şok olduk 🤭🐣 ultrasona göre 6+1 di, ultrasonu mu baz almalıyım?
Hayırlı olsun 😍 USG ilk haftalarda değişiklik gösterebiliyor. Çoğunlukla ileriki haftalarda gününü yakalıyor.

Kızlar selam reglim bir düzenli bir düzensizdi lh testi yapıyordum tahminime göre 5+4 doktorum izinde olduğu için kontrole farklı doktora gittim kendi doktoruma 7sinde gidicem pek bilgi vermedi doktorunla gününü konusursunuz ben keseyi gördüm dedi sizce normal mi
Gayet normal görünüyor canım 😊

Evet kese net şekilde gözüküyor bu haftada bebeğin gözükmemesi çok normal hayırlı olsun 🐣

Back
X