Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
Ben de öyle o yüzden hiçbir ilacı aşırı övmüyorum artık ilacım değişti ama yok yani 2 haftada 2 kilo vermişim ve daha fazlasını verenler okudum ilk 3 ay 10 kg falan o yüzden benmki Hiçbişey diyorum.Ayrıca mideme kramp giriyor.Şu an gün sayıyorum chatgpt diyor ki her geçen gün iyi olacağın güne biraz daha yaklaşıyorsun🤣motivasyon olsun.
Beyaz lebleli yiyebiliyorsan o mideni tutar insallah 12 haftadan sonrada azalır

Beyaz lebleli yiyebiliyorsan o mideni tutar insallah 12 haftadan sonrada azalır
4-5 paket alıyorum her seferinde elimden düşmüyor evde arabada dahil.biraz fayda ediyor bana mucize gibi bişey lazım galiba 🤣çok sağol canım inşallah azalır🤲

4-5 paket alıyorum her seferinde elimden düşmüyor evde arabada dahil.biraz fayda ediyor bana mucize gibi bişey lazım galiba 🤣çok sağol canım inşallah azalır🤲
İlk hamileliğimde benimde böyleydi ilk 3 ay eziyet gibiydi ama sonra sükür azaldı ve sonraa tatlıya düşer oldum suyum arttı son bir ay diyet yapmak zorunda kaldım 😂

Kizlar benimde sabah itibariyle midem basladi asla yumurta falan yiyemedim istahim kesildi sadece ac kalmamak icin yemeye calisiyorum aklima yemek gelince fena oluyorum ilk gebeligimde oldugu gibi demekki benim vücudum hep ayni tepkiyi veriyor 🥹

Kizlar benimde sabah itibariyle midem basladi asla yumurta falan yiyemedim istahim kesildi sadece ac kalmamak icin yemeye calisiyorum aklima yemek gelince fena oluyorum ilk gebeligimde oldugu gibi demekki benim vücudum hep ayni tepkiyi veriyor 🥹
Hoşgeldin aramıza 😁 inşallah artmaz. Benim dün çok kötüydü bugün daha iyiyim ama mutfak kokular yine de rahatsız ediyor

kızlar dün pembe lekelenmem oldu dr a gittik keseyi gördük bebek de oluşmuş dedi ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi rahimde kanama görmüyorum dedi bugün ara ara kahverengi sonradan baya kırmızı kanama geldi şimdi yine durdu:(

kızlar dün pembe lekelenmem oldu dr a gittik keseyi gördük bebek de oluşmuş dedi ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi rahimde kanama görmüyorum dedi bugün ara ara kahverengi sonradan baya kırmızı kanama geldi şimdi yine durdu:(

benim de iki hafta önce minik bir kanamam olmuştu. çok az diye üzerinde durmadım, gündelik hayatıma devam ettim, iki gün sonra daha yoğun kanamam oldu. aman kendinizi zorlamayın, dikkat edin. sonra doktor progestan ve yatak istirahati verdi, iki haftadır evdeyim :| belki o zaman dikkat etsem bu kadar olmayabilir miydi diye düşünüyorum.

Ben de kendimi tuzluyorum 😁 peşine de iki bardak su içiyorum 😅 sonra kendime geliyorum

Ay evet. Allah nasip ederse Şubat annesi olucam yüksek ihtimal. İkinci sezeryan olacağı için. Bir de ben çok tutamam bebeği zaten 😅 35 36 da gelir gibi hissediyorum 🤣 ikizleri de tutamadigim için 🫠 o yüzden Şubat anlarına da katılayım dedim 😅 seninde Mart başı zaten takılıyoruz iki grupta. Hem bizden önde gidenleri hem beraber gidenleri takip ediyoruz 🤣
Benim içimden bir seste şubat bebişi olacak diyor hadi hayırlısı 😁
Sat:31.05

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤍 dün 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür. Benim bulantı, koku hassasiyeti vs hiç öyle belirtim yok. Sadece göğüslerimde ağrı, şişlik var yumurtlama gününden beri. Doktor da herkesin farklı olur normal bulantı olmaması dedi. Yalnız ben kilo aldım şimdiden 🥹 pantolonlar falan kapanmıyor. Daha çok erken değil mi ya 🥲 sizde de yaşayan var mı bu durumu ?

Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah 🤍 dün 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür. Benim bulantı, koku hassasiyeti vs hiç öyle belirtim yok. Sadece göğüslerimde ağrı, şişlik var yumurtlama gününden beri. Doktor da herkesin farklı olur normal bulantı olmaması dedi. Yalnız ben kilo aldım şimdiden 🥹 pantolonlar falan kapanmıyor. Daha çok erken değil mi ya 🥲 sizde de yaşayan var mı bu durumu ?
Ben de almaya başladım ki böyle çok yemiyorum karın bölgem basenlerim çok aldı🥺

Kızlar helpp ! 8+3 üm 2 kilo aldım zayıf bi tipim normalde iştahıma yememe de dikkat ettim ama birden 3 kilo aldım böyle giderse 9 ay Napıcam :( ödem mi gaz mı yağ mı seçemiyorum çok şişkinim

Kızlar helpp ! 8+3 üm 2 kilo aldım zayıf bi tipim normalde iştahıma yememe de dikkat ettim ama birden 3 kilo aldım böyle giderse 9 ay Napıcam :( ödem mi gaz mı yağ mı seçemiyorum çok şişkinim
Odem olabilir bence ya çünkü ben daha bisey yemeden 1 kilo fazla cikiyorum tartıda ama pantolsnlsrim halen ayni oluyor parmaklarim cok sis yuzukten anliyorum onu da

Benim pantolonlarım da zorluyor bildiğin göbeğim çıktı korkuyorum valla doktorum kızacak diye
Nasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soyledi

Nasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soylediyabi

Nasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soyledi
Bol Meyve sebze geçiştiriyorum aslında çünkü bütün hayvansal gıdalar kokuyor bana bu süreçte protein alamıyorum desem yeri normalde protein ağırlıklı beslenirim

Bol Meyve sebze geçiştiriyorum aslında çünkü bütün hayvansal gıdalar kokuyor bana bu süreçte protein alamıyorum desem yeri normalde protein ağırlıklı beslenirim
Ay bu sekilde ben sanmiyorum yag olsun onlar odem hele ki bu sicaklarda cook beklenen bir durum

Back
X