- 30 Kasım 2021
- 5.448
- 7.784
- 148
- 31
Evet canım alttan da muayene etmedi bekleyelim dedi bakalımKarından mı baktılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım alttan da muayene etmedi bekleyelim dedi bakalımKarından mı baktılar
Beyaz lebleli yiyebiliyorsan o mideni tutar insallah 12 haftadan sonrada azalırBen de öyle o yüzden hiçbir ilacı aşırı övmüyorum artık ilacım değişti ama yok yani 2 haftada 2 kilo vermişim ve daha fazlasını verenler okudum ilk 3 ay 10 kg falan o yüzden benmki Hiçbişey diyorum.Ayrıca mideme kramp giriyor.Şu an gün sayıyorum chatgpt diyor ki her geçen gün iyi olacağın güne biraz daha yaklaşıyorsunmotivasyon olsun.
4-5 paket alıyorum her seferinde elimden düşmüyor evde arabada dahil.biraz fayda ediyor bana mucize gibi bişey lazım galibaBeyaz lebleli yiyebiliyorsan o mideni tutar insallah 12 haftadan sonrada azalır
İlk hamileliğimde benimde böyleydi ilk 3 ay eziyet gibiydi ama sonra sükür azaldı ve sonraa tatlıya düşer oldum suyum arttı son bir ay diyet yapmak zorunda kaldım4-5 paket alıyorum her seferinde elimden düşmüyor evde arabada dahil.biraz fayda ediyor bana mucize gibi bişey lazım galibaçok sağol canım inşallah azalır
![]()
Hahah gidersen haber verBenim dün doktorum vajinal bakmadi bugün eşime gidelim diye tutturdum![]()
Hoşgeldin aramızaKizlar benimde sabah itibariyle midem basladi asla yumurta falan yiyemedim istahim kesildi sadece ac kalmamak icin yemeye calisiyorum aklima yemek gelince fena oluyorum ilk gebeligimde oldugu gibi demekki benim vücudum hep ayni tepkiyi veriyor![]()
kızlar dün pembe lekelenmem oldu dr a gittik keseyi gördük bebek de oluşmuş dedi ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi rahimde kanama görmüyorum dedi bugün ara ara kahverengi sonradan baya kırmızı kanama geldi şimdi yine durdu![]()
Benim içimden bir seste şubat bebişi olacak diyor hadi hayırlısıBen de kendimi tuzluyorumpeşine de iki bardak su içiyorum
sonra kendime geliyorum
Ay evet. Allah nasip ederse Şubat annesi olucam yüksek ihtimal. İkinci sezeryan olacağı için. Bir de ben çok tutamam bebeği zaten35 36 da gelir gibi hissediyorum
ikizleri de tutamadigim için
o yüzden Şubat anlarına da katılayım dedim
seninde Mart başı zaten takılıyoruz iki grupta. Hem bizden önde gidenleri hem beraber gidenleri takip ediyoruz
![]()
merhaba, gaz sancısı için yaptığınız bir şeyler var mı?Ay Allah hepinizin yardimcisi olsun hanımlar benim gebelik bugün 7 hafta oldu bendede göğüs ağris ve gaz sancısı dan başka hicbirsey yok şükür
Ben de almaya başladım ki böyle çok yemiyorum karın bölgem basenlerim çok aldıKızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallahdün 6+1 de kalp atışını duyduk çok şükür. Benim bulantı, koku hassasiyeti vs hiç öyle belirtim yok. Sadece göğüslerimde ağrı, şişlik var yumurtlama gününden beri. Doktor da herkesin farklı olur normal bulantı olmaması dedi. Yalnız ben kilo aldım şimdiden
pantolonlar falan kapanmıyor. Daha çok erken değil mi ya
sizde de yaşayan var mı bu durumu ?
Ben 6. haftada 2 kilo aldımKızlar helpp ! 8+3 üm 2 kilo aldım zayıf bi tipim normalde iştahıma yememe de dikkat ettim ama birden 3 kilo aldım böyle giderse 9 ay Napıcamödem mi gaz mı yağ mı seçemiyorum çok şişkinim
Odem olabilir bence ya çünkü ben daha bisey yemeden 1 kilo fazla cikiyorum tartıda ama pantolsnlsrim halen ayni oluyor parmaklarim cok sis yuzukten anliyorum onu daKızlar helpp ! 8+3 üm 2 kilo aldım zayıf bi tipim normalde iştahıma yememe de dikkat ettim ama birden 3 kilo aldım böyle giderse 9 ay Napıcamödem mi gaz mı yağ mı seçemiyorum çok şişkinim
Benim pantolonlarım da zorluyor bildiğin göbeğim çıktı korkuyorum valla doktorum kızacak diyeOdem olabilir bence ya çünkü ben daha bisey yemeden 1 kilo fazla cikiyorum tartıda ama pantolsnlsrim halen ayni oluyor parmaklarim cok sis yuzukten anliyorum onu da
Nasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soylediBenim pantolonlarım da zorluyor bildiğin göbeğim çıktı korkuyorum valla doktorum kızacak diye
Nasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soylediyabi
Bol Meyve sebze geçiştiriyorum aslında çünkü bütün hayvansal gıdalar kokuyor bana bu süreçte protein alamıyorum desem yeri normalde protein ağırlıklı beslenirimNasil besleniyorsin peki ? Ben bolca protein karbonhidrattan fakir seklinde yapmaya calisiyorum doktorum oyle soyledi
Ay bu sekilde ben sanmiyorum yag olsun onlar odem hele ki bu sicaklarda cook beklenen bir durumBol Meyve sebze geçiştiriyorum aslında çünkü bütün hayvansal gıdalar kokuyor bana bu süreçte protein alamıyorum desem yeri normalde protein ağırlıklı beslenirim