Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 65 tane değerime bakmıştı vitaminlerden kolestrole kadar sağlık ocağına gidip hepsine baktırabilirsin. İdrar da verdimKizlar kan testi nelere bakti doktorunuz ? Benim ilk kese icin gittigimde tsh ma bakti kalp atisi icin gidecegimde de digerlerine baktiracagim dedi .
Ay bu sekilde ben sanmiyorum yag olsun onlar odem hele ki bu sicaklarda cook beklenen bir durumun
Benden persembe gunu (5+6dim persembe)Kizlar kan testi nelere bakti doktorunuz ? Benim ilk kese icin gittigimde tsh ma bakti kalp atisi icin gidecegimde de digerlerine baktiracagim dedi .
Zararı yok ama ben istanbuldayım buradaki devlet hastanesi acilden ağrı ya da kanama şikayetiyle gelmedikçe gebelikte poliklinikte alttan muayene yapmıyoruz dedi özelde bakılıyor ama sürekli hiçbir zararı yok.Benim geçen gebeliğimde 23. Haftada bile alttan muayene olmuştum detaylı ultrasonda doktor rahim ağzı kısalığını net değerlendirmek istediği için.Belki doktora vajinal muayene olmak istiyorum Karından göremedik vs dersen kabul edebilir.Dayanamayıp yarına randevu buldum kadın doğumdan devlette :) kontrol mü olacağım diyeyim? 6+2 olacağım yarın. vajinal bakiyorlar mı devlette de acaba?zararı yok demi?
Evet hamileyim kontrol amaçlı geldim diyebilirsin. Vajinale gerek kalmaz belki de karından görülür. Gerçi devlet hastanelerimde cihazlar eski olabiliyor eğer karından görünmezse içim rahat etsin vajinalden bakabilir miyiz dersin. Ben zararı olacağını düşünmüyorum. Hep vajinale giren varmış çünkü.Dayanamayıp yarına randevu buldum kadın doğumdan devlette :) kontrol mü olacağım diyeyim? 6+2 olacağım yarın. vajinal bakiyorlar mı devlette de acaba?zararı yok demi?
Haftanın soyleyip gebelik muayenesi için geldim de.Dayanamayıp yarına randevu buldum kadın doğumdan devlette :) kontrol mü olacağım diyeyim? 6+2 olacağım yarın. vajinal bakiyorlar mı devlette de acaba?zararı yok demi?
Bende de dun cok fazla kırmızı renk kanama oldu artık ilaçda fayda etmıyorkızlar dün pembe lekelenmem oldu dr a gittik keseyi gördük bebek de oluşmuş dedi ama kalp atışı için erken haftaya gel dedi rahimde kanama görmüyorum dedi bugün ara ara kahverengi sonradan baya kırmızı kanama geldi şimdi yine durdu![]()
Bende de bulantı yok henüz 6 dayimArkadaşlar 5+5’im betam güzel ilerliyor ilk gebeliğimde düşüktü ilerlemiyordu zaten de göğüs hassasiyetim tek var bulantı yok normal mi? Bir problem mi var diyor paranoyak oldum![]()
İğne verdiler miBende de dun cok fazla kırmızı renk kanama oldu artık ilaçda fayda etmıyor
İnşallah normaldir ve böyle güzel geçer hamileliğimizBende de bulantı yok henüz 6 dayim
İnşallaaahİnşallah normaldir ve böyle güzel geçer hamileliğimiz![]()
Fitil verdiler sadeceİğne verdiler mi
7+2deyim kilolu birisiyim hamile olduğumu öğrenir öğrenmez sağlıklı beslenmeye geçtim son 2 haftadır da zaten mide bulantısından bir şey yiyemiyorum 7 kg verdim şimdidenBen de öyle o yüzden hiçbir ilacı aşırı övmüyorum artık ilacım değişti ama yok yani 2 haftada 2 kilo vermişim ve daha fazlasını verenler okudum ilk 3 ay 10 kg falan o yüzden benmki Hiçbişey diyorum.Ayrıca mideme kramp giriyor.Şu an gün sayıyorum chatgpt diyor ki her geçen gün iyi olacağın güne biraz daha yaklaşıyorsunmotivasyon olsun.
Bende de olmadı sayılır ama çok mide yanmam oluyor özellikle hafif acıkınca sadece o zamanlarda bulanıyor gibi oluyor haricinde bir şey olmadı hiç.Arkadaşlar 5+5’im betam güzel ilerliyor ilk gebeliğimde düşüktü ilerlemiyordu zaten de göğüs hassasiyetim tek var bulantı yok normal mi? Bir problem mi var diyor paranoyak oldum![]()
Bende de sadece acıkınca hafif. Ama onun haricinde hiçbie şey yok inşallah bi sıkıntı yokturBende de olmadı sayılır ama çok mide yanmam oluyor özellikle hafif acıkınca sadece o zamanlarda bulanıyor gibi oluyor haricinde bir şey olmadı hiç.