2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sana secme sansı vermıyormu heyet anlamadım onu? Heyet sonucu ne olursa olsun senın kararın baz alıncak degıl mı?

yok canım son karar benım,ama kararım onları hosnut etmedı bugun yaklasık 2sa tekrar 8doktor tarafından ıncelendım, acıkcası tıpta karsılasılmayan bı durummus bısuru doktor hastalarını bırakıp gormeye geldı ve cok saskındılar. Tanatoforik Displazi dendi. tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs kısalıkla bırlıkte bunun yanısıra bu egrılık gogus kafesının gelısmesıne engel olmus benı bıtıren o... Allah tan doktorlar ıyıce anlattı ( benım esımde azospermdı) dogal yoldan cocugumuzun olma sansı yoktu ve mucıze bı sekılde oldu dedım cok ılgılerını cektı ve ondan sonra daha ıyımser davrandılar hanı yoksa, aldırmam taraftarı hepsı en anlayabılcegım ve acık sekılde bana anlatın dedım, hayatı bulgularla ortusmuyo goruntu dedı,cıgerler gelısemedıgı ıcın kaybedebılırız karında ya da dogumda dendı. ayrıca bebegımın bu sorunlarından oturu suyu artcakmıs onumuzdekı haftalarda suan normalmıs ama bekledıklerı 6aylıkken suyumun 9aylık kadar olması ve erken dogumun baslamasıymıs.

slm hanımlar hemen bilgilerimi vereyim sat:12.05.2012 cinsiyeti kız yaşım 29 bebeğin ismi elif doğum tarihi 16 şubat ve şekli epidural normal inş.

canlar, bıde herkese ıyı dıleklerı ıcın coook tesekkur ederım tek tek yazamadım kusuruma bakmayın hersey ıyı olacak Allah ın ıznıyle dualarınızı beklıoruz mınık erkegımle hapınızı coook sevıorum ıyıkı varsınız ben sımdı cıkıorum sabah erken kalktık doktor ıcın azcık dınlenelım.

cnm bu mübarek günde Allah şifa versin yavruna inş. ist da değildin sanırım sen. İst daki birkaç prof var birçok kişinin tavsiye ettiği. ne yapman gerektiği konusunda kesinlikle seni doğru yönlendirirler inanıyorum buna. düşünürsen randevu için benim gittiğim prof dr u tavsiye ederim. ya da diğerlerini de yazarım araştırırsın netten.

Canım yazdıklarının hepsini okuyorum her ne kadar cevap çok fazla veremesemde..Peki ne yapmaya karar verdiniz? çok zor bi durumdasınız dularım senin ve bebeğinle

3 haftadır olamadığım tetenas aşımı sonunda bugün oldum..Kolumda ufaktan bi ağrı var ama umarım daha artmaz :44:

3 haftadır olamadığım tetenas aşımı sonunda bugün oldum..Kolumda ufaktan bi ağrı var ama umarım daha artmaz :44:

geçmiş olsun
canım aşı olduğun gün hiçbişey olmuyor da sonrasındaki 2 gün ağrı oluyor kolun kalkmıyor benim öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…