- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.901
ya kızlar bu listeye nasıl eklicem kendimi
zaten geniştim iyice genişleyeceğim galiba
ya kızlar bu listeye nasıl eklicem kendimi
meltem izmir arkadaşamız ekliyor canımcım sen yaz bilgilerini o bakıp eklemiş herkezi toparlayabildiği kadar
evt olmuş işte canım yaşını da yaz meltemizmirin misafiri geldi sanırsam o akşamları girip bakıyor geçmişi okuyup yazıyo hepimizi eklemiş dünbebiş adı:Vuslat
SAT:14.05.2012
tahmini doğum: 18.02.2012
bebek cinsiyet: kız
doğum şekli: spinal sezeryan
bölemi
evt olmuş işte canım yaşını da yaz meltemizmirin misafiri geldi sanırsam o akşamları girip bakıyor geçmişi okuyup yazıyo hepimizi eklemiş dün
slmlarr... nasılsınız hanımlar?
sana secme sansı vermıyormu heyet anlamadım onu? Heyet sonucu ne olursa olsun senın kararın baz alıncak degıl mı?
evet evet yayvan yayvannnn oldu göbişşş sivri değil
yaşım :33 yeterlimi bu bilgiler
slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sen nasılsın?
slm canım hoşgeldin çok şükür iyiyim sen nasılsın?
Ayy benim göbüşte de bi yayvanlık oldu kızı olanların mı göbüş yayvanlaşıomuşşş:44:
yok canım son karar benım,ama kararım onları hosnut etmedıbugun yaklasık 2sa tekrar 8doktor tarafından ıncelendım, acıkcası tıpta karsılasılmayan bı durummus bısuru doktor hastalarını bırakıp gormeye geldı ve cok saskındılar. Tanatoforik Displazi dendi. tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs kısalıkla bırlıkte bunun yanısıra bu egrılık gogus kafesının gelısmesıne engel olmus benı bıtıren o... Allah tan doktorlar ıyıce anlattı ( benım esımde azospermdı) dogal yoldan cocugumuzun olma sansı yoktu ve mucıze bı sekılde oldu dedım cok ılgılerını cektı ve ondan sonra daha ıyımser davrandılar hanı yoksa, aldırmam taraftarı hepsı en anlayabılcegım ve acık sekılde bana anlatın dedım, hayatı bulgularla ortusmuyo goruntu dedı,cıgerler gelısemedıgı ıcın kaybedebılırız karında ya da dogumda dendı. ayrıca bebegımın bu sorunlarından oturu suyu artcakmıs onumuzdekı haftalarda suan normalmıs ama bekledıklerı 6aylıkken suyumun 9aylık kadar olması ve erken dogumun baslamasıymıs.
yok canım son karar benım,ama kararım onları hosnut etmedıbugun yaklasık 2sa tekrar 8doktor tarafından ıncelendım, acıkcası tıpta karsılasılmayan bı durummus bısuru doktor hastalarını bırakıp gormeye geldı ve cok saskındılar. Tanatoforik Displazi dendi. tum ıskelet sıstemı kemıklerı egrıymıs kısalıkla bırlıkte bunun yanısıra bu egrılık gogus kafesının gelısmesıne engel olmus benı bıtıren o... Allah tan doktorlar ıyıce anlattı ( benım esımde azospermdı) dogal yoldan cocugumuzun olma sansı yoktu ve mucıze bı sekılde oldu dedım cok ılgılerını cektı ve ondan sonra daha ıyımser davrandılar hanı yoksa, aldırmam taraftarı hepsı en anlayabılcegım ve acık sekılde bana anlatın dedım, hayatı bulgularla ortusmuyo goruntu dedı,cıgerler gelısemedıgı ıcın kaybedebılırız karında ya da dogumda dendı. ayrıca bebegımın bu sorunlarından oturu suyu artcakmıs onumuzdekı haftalarda suan normalmıs ama bekledıklerı 6aylıkken suyumun 9aylık kadar olması ve erken dogumun baslamasıymıs.
3 haftadır olamadığım tetenas aşımı sonunda bugün oldum..Kolumda ufaktan bi ağrı var ama umarım daha artmaz :44:
evet canım kızı olacakların göbüşleri yayvan olur derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?