2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm ben beautyflake oğlum olucak doğumu 6.şubat istanbuldayım epiduralli normal doğum düşünüyorum adı efe

slm seda-ecrine noldu kızlr?

meltemmm benide eklermisin listeye canım

slm seda-ecrine noldu kızlr?

meltemmm benide eklermisin listeye canım

nasıl anlatılırki arkadaşımızın detaylı ultrasonunda bebeğinin 7 hafta geriden geliştiğinikemiklerinde eğrilik olduğu ciğerlerinin gelişemediğini yani gelişim bozukluğu varmış doğum anında bebeğin hayatını kaybetme riski varmış hatta şu an bile erken doğum riskide varmış doktorlar incelemişler gebeliğin sonlandırılması hakkında karar verilecekmişRabbim yardımcısı olsun çok zor bir durumdün akşam okudum bende eşime sölerken ağladım dayanamadım çok üzüldüm

ne güzel keşke bende vermiş olsam ama nerdeeee

sanırım buyuk ölçüde yediğim ekmekten kaynaklanıyor en az her öğünde 2 dilim yiyorum ama tam bugday unundan evde yaptığımız ekmekten kaynaklandı:)
tatilde tabi ekmek yapamadık hep beyaz ekmek yedim( birde mide bulantılarım zamanında da bugday ekmeğini görmek bile istememiştim hep beyaz ekmek yemiştim:))heee birde kabızlıktanda oldu kilo almam afedersiniz yediğimi çıakramadım bağırsaklarda kala kala kilo yaptı((allahtan magnezyum içiorumda kurtuldum o dertten de ne bilim bir hafiflik oldu yani :))))))

Seda ne diyeceğimi bilemiyorum, peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Allah sabır versin önce

seda-ecrin
sabahtan beri yazıcam yazıcam ama ne yazıcam bilemiyorum ki senin dirayetin karşısında sadece susmak istedim ama bi yandan da yanında olduğumu ve olduğumuzu bilmeni de istedim Allahım bu sabrın karşısında seni ve meleğini mükafatlandırır umarım bundan sonrası için herşey iyi yönde gelişir ve bu aşamaya kadar şaşıran doktorlar bundan sonrası için daha da şaşırırlar inşallah herşey gönlünce olsun

offff Rabbim yardımcısı olsun bende üzüldüm şimdi bebeğini ona bağışlasın inşllah mübarek günde kurban oldğum Allahım.

slm arkadaşlarım nasılsınız???
okuldan geldim bişiler yedim geçmişi okudum da uykum geldi yine yaa
siz aksama napcaksınız fikir verin bana da gelince okurum yaaa olmaz mı???
seda canım benim tekrar geçmiş olsun ben de ilk defa duydum teşhisi rabbim hakkınızda en hayırlısını versin inşallah...

bende et suyuna çorba ve dunden fırınlanmış fırında büryan var birde pilav

semicim meraba canım...hamilelik nasıl gidiyor...epeydir seni merak ediyordum ama yazma fırsatı olmamıştı...sağlıkla doğurursun inşallah..çok öpüyorum canım....arada bizim topicede yaz seni merak ediyoruz...

canım seni tanımıyorum ama Rabbim yar ve yardımcın olsun senin ve karnındaki yavrunun...inşallah Rabbim sana bağışlar..inşallah bir mucize gerçekleşir sedacım..okuyunca çok etkilendim...Allahım hakkınızda hayırlısını versin canım...gerçekten çok üzüldüm...

kızlar nette baknırken göğüs pedine denk geldim. jelli ve jelsiz olan var. jelli olan çok satılımış. sakıncalı deil mi ki acaba, kimyasal sonuçta??

canlarımmm hastneden geldim şimdi bebeğimi gördüm cinsiyet sonunda netleşti kızım olacak artık alışverişlere başlayabilirim bende,
bebeğim 24 cm 360 gr olmuş teyzeleri pekte hareketliydi valla doktor dedi oo hiç durmuyo yerinde daha iyi hareketli olsun dedi 1 ayda 2 kilo daha almışım ama normal giidomuş birde tetanoz aşımın 1.dozu yapıldı bugün kendi doktorum diyoki 2 doz yeter bende onu dinlicem canlarım :))
bu arada kızımın adı Bade olacak...

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/563390-2013-bebeklerinin-listesi.html#post26748995

KIZLAR LISTEYE ADINIZI YAZDIRIN ADI OLANLAR EKSIK BILGILERINI YAZSIN DUN AKŞAM GECMISTEN TOPARLAYABILDIKLERIM BU KADAR OLDU
ellerinee sağlık meltemcim süper olmuş...kızlar buraya değil konunun altına yazalım bilgilerimizi meltem de öyle demiş zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…