- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.881
geçmiş olsun canım bol bol dinlen başka çare yok maalesef..
yüz üstü yatırmak sakıncalı mıymışşşşşşesinucum bizi ilgilendiren bi konu vardı tv de.. ona bakın dedimdi... bebişleri yüzüstü yatırmamamızı yatakta beşikte birden fazla yastık bulundurmamamızdan bahsettiler... Allah korusun bebek ölümlerine yol açıyomuş...
yüz üstü yatırmak sakıncalı mıymışşşşşş
hazır elı degmıken ınsan sehır de yazar amaaaaaaaaaaaaaaaaa:))canım listemiz çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Anaaaaam meltemcimmmm kız beni mayıs ayında doğurtcan... Valla 3 ay daha sıkamam kendimiBilgilerimi yeniliyim canım...
Artık 1 ekimden itibaren yaşımı 27 yapabilirsin... Bide canımcım son adet tarihim 9 mayıs 14 şubat beklenen tarih... Sezeryan olcağım için erken gelir ama şimcik mayıs ayından daha iyidir demi kuzum
esinucum bizi ilgilendiren bi konu vardı tv de.. ona bakın dedimdi... bebişleri yüzüstü yatırmamamızı yatakta beşikte birden fazla yastık bulundurmamamızdan bahsettiler... Allah korusun bebek ölümlerine yol açıyomuş...
ayy Allah vermesin yaaadikkat etmek lazım bebiler kendini bilene kadar Rabbim korusun meleklerimizi
Mısafırım geldı ben kactım opuldunuz:))
ayyy tatlım çok şeker göbüş benimde böyle kız olduğu için mi bilmem sivri değil daha yaygan göbüşlerEki Görüntüle 524738 bakın bakalım büyümüşmü göbişimmmm
ayyy tatlım çok şeker göbüş benimde böyle kız olduğu için mi bilmem sivri değil daha yaygan göbüşler
evet evet yayvan yayvannnn oldu göbişşş sivri değil
aynen benimde öyle yayvan yayvan enimize genişliyoruz
aynen benimde öyle yayvan yayvan enimize genişliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?