2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızlarrrr merhabalarrrr
yarın erkenden şeker yüklemesine gideceğim korkuyorumm gireniniz varmı bu teste:18::18::18::18::18::18:

wallaaa gırde bızede anlat gırenler cok ıc acıcı konusmuyor açkarnınaa unutmaaaa

kızkardeşim söyledi yanında simit poğaça götür sonradan şeker düşüyormuş titreme geliyormuş sıkıntıya düşmemem için yemem gerekiyormuş hemen

birde yarın misafirim gelecek inş. uzun sürmez

kızlarrrr merhabalarrrr
yarın erkenden şeker yüklemesine gideceğim korkuyorumm gireniniz varmı bu teste:18::18::18::18::18::18:

sanada merhabaa..
Bana şeker yüklemesi yapılmicak çünkü been çok şekerliyim diyabetten dolayı tabii.ama ablam hamileyken ona yapılmıştı o içmişti ben kusmuştum

sanada merhabaa..
Bana şeker yüklemesi yapılmicak çünkü been çok şekerliyim diyabetten dolayı tabii.ama ablam hamileyken ona yapılmıştı o içmişti ben kusmuştum

hımmm sanada geçmiş olsun canım....çok ilginç senin kusmanoffff ne yapcam bilmiorumm

hadii yaa tıtreme felanmı gelıyormusss bunu duymamıstımm amaamıde bulantılarını duydum cook ılk kurban sensınn gıt gelde anlat bızee o iğenc tadı böğğğ

tabiii şeker düşünce titreme geliyor insana terleme oluyorben yemek aralarını fazla uzun tutarsam bu tarz belirti oluyor o yuzden devamlı atıştırıyorum

demek ilk kurban benimmm:18::18::18::18:

hımmm sanada geçmiş olsun canım....çok ilginç senin kusmanoffff ne yapcam bilmiorumm

Benimküsü pek geçicek gibi düül maalesef 7 sülalem şeker hastası..Ya plastik bardakta şekeri veridler ablama sakın kusma diyede tembihlemişledi ablamın surat garip bi ifadeye büründü bölee bende böööğk olmuştum..Allah yardımcın olsun canıım beniim

kızlar çıkıyorum eşim çık dioogörüşmek üzere yarın akşama doğru gelirim deneyimimi anlatmak içinöğleden sonra misafirlerim var çünki

kızlar seker testının 2 cesıdı var 50gr ıle yapılan 100 gr ıle yapılan
50 gr seker ıle yapılanda sabah ac karna kan verılıp hemen akabınde 50 gr glukozlu su yanı bıldıgınız serbet (ben lımn goturmustum yanomda dr demıstı lımon sıkıp ıctım ) ıcılıp tam 1 saat sonra kan verılır
100 gr seker ıle yapılan da ynı ıslem her saat bası kan verılır 3 saat surer dıye bılıyorum kızlar

benden sıze tavsıye ackan tansıyonununz dusebılır tek basınıza gıtmeyın bu tahlıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…