- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.681
bırakıyo bırkıyo sğolsun bazen suratımı asmam bıle yetıye hemen anlıyo bırakıyoo
o zaman cidden çok şanslısın
Canım ben kaçıorum meyve saatim geçti ikimizde kim getircek diye birbirimize bakıoruz galiba mutfak yolu bana göründü
yarın görüşürüüükk
o zaman cidden çok şanslısın
Canım ben kaçıorum meyve saatim geçti ikimizde kim getircek diye birbirimize bakıoruz galiba mutfak yolu bana göründü
yarın görüşürüüükk
tmmm şekerım bızımkıde gelır ztn sımdı optm k.i.b bız olmasak açlıktan ölcekler yıne gıdıp almazlarrrrr neyse iii geceler
50 gr lık şeker yüklememi cuma günü yaptırdım
aç karnına kan verip ,suyu içip(içilmiyor diyenlere katılmıyorum çok rahat içiliyor)
1 saat bekleyip kan veryorsunuz. ben suyu içtikten yarım saat sonra tansiyonum düştü.ama bende zaten düşük tansiyon problemi var.aç karnına şeker onu tetikledi sanırım.2 günde hafifte olsa mide bulantım devam etti.abartılacak kadar bir rahatsızlık vermedi bana
Günaydın.. güzel güneşli bi sabahtan..Bol tepikli bir gün diliyorum hepinize
Sözüm sizlere değil kızlar ama gerçekten de bazı kadınlar hamileliği çok abartıyor. Şımarıyorlar yani bazen bi bakıyorum kan numunesi vermek için kocaları kollarından tutuyo falan ığğğ , numune alma odasına giriyolar yanlarında. arkadaş alt tarafı kan vericeksin yahu huhuhu
Sözüm sizlere değil kızlar ama gerçekten de bazı kadınlar hamileliği çok abartıyor. Şımarıyorlar yani bazen bi bakıyorum kan numunesi vermek için kocaları kollarından tutuyo falan ığğğ , numune alma odasına giriyolar yanlarında. arkadaş alt tarafı kan vericeksin yahu huhuhu
peki canım bu kadınlardan bazılar gurbette yaşıyorsa ve yakın akrabalarından bir Allah ın kulu yoksa ne yapsınlar.. mecbur kocalarının koluna girip numune vericekler.. herkes öyle ailesinin yanında rahat rahat oturmuyo ayy midem bulandı anne koş ayy çocuk hastalandı anne koş yok yani.. varın yoğun eşin oluyor tatlım
herkese günaydınnnn
Hayatlarında şevkat eksikliği olduğunu düşünüyorum. Benim evime gelen yardımcı bayan (2 ayda birgünaydın! pofikçi beni de tetenozda korkuttu bu hatunlar ama öyle abartı bişey olmadı. ama aşim olsaydı eminim. ininm inim inlerdi. bazıları nazlı oluyo, olsun onlarında nazını çeken biri vardır elbet
herhalde çekcekler bizle beraber her sıkıntıyı:) ben senelerce yalnız yaşadım ama gereken her yerde korkmasam çekinmesem bile sen de gel diyorum eşime. sıra da beklesin benimle, kağıt da imzalatsın kıolum ağrırken masaj da yapsın yani...
yani sana katılıyorum yok öyle her sıkıntıda anne koş, anne gel. ben eşime diyorum sen bakacaksın bana, seninle evliyim, artık birbirimize aitiz anne babamıza değil... destek olmak ayrı bişe ama nazlı değilimdir canım çok tatlı değildir yaniii
herhalde çekcekler bizle beraber her sıkıntıyı:) ben senelerce yalnız yaşadım ama gereken her yerde korkmasam çekinmesem bile sen de gel diyorum eşime. sıra da beklesin benimle, kağıt da imzalatsın kıolum ağrırken masaj da yapsın yani...
yani sana katılıyorum yok öyle her sıkıntıda anne koş, anne gel. ben eşime diyorum sen bakacaksın bana, seninle evliyim, artık birbirimize aitiz anne babamıza değil... destek olmak ayrı bişe ama nazlı değilimdir canım çok tatlı değildir yaniii
İyi tuvalete giderken de yanımızdamı taşıycaz abartmayın hanımlar, alt tarafı kan vericezhadi bakalım numune odasına
berinecim bu arada dün demişsin ki bebiş kasıklarıma kadar iniyo taş gibi oluyo diye. detaylıda 1buçuk saat sıra bekledik. otur otur bebiş aşşa inmiş. doktor ilk baktığında kafasını rahmin dar kısmına dayamış dedi. benimde orda bi sertlik vardı top gibi. sonra yan döndürdü falan bebek de yukarı çıktı. çok ayakta kalmamaya çalış arada soluna yat dinlen 15 dk. yarım saat. bana öyle dedi okuldan gelince soluna yat dinlen biraz bebk de rahatlar o zaman dedi. ama rahat ol bebişin norml hareketleri bunlar. doktordayken başını sağıma soluma her yerime dayadı 40 dakikada. hareket halinde yani çoğunu hissetmiyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?