2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

50 gr lık şeker yüklememi cuma günü yaptırdım
aç karnına kan verip ,suyu içip(içilmiyor diyenlere katılmıyorum çok rahat içiliyor)
1 saat bekleyip kan veryorsunuz. ben suyu içtikten yarım saat sonra tansiyonum düştü.ama bende zaten düşük tansiyon problemi var.aç karnına şeker onu tetikledi sanırım.2 günde hafifte olsa mide bulantım devam etti.abartılacak kadar bir rahatsızlık vermedi bana

Sözüm sizlere değil kızlar ama gerçekten de bazı kadınlar hamileliği çok abartıyor. Şımarıyorlar yani bazen bi bakıyorum kan numunesi vermek için kocaları kollarından tutuyo falan ığğğ , numune alma odasına giriyolar yanlarında. arkadaş alt tarafı kan vericeksin yahu huhuhu

Günaydın.. güzel güneşli bi sabahtan..Bol tepikli bir gün diliyorum hepinize

günaydın! pofikçi beni de tetenozda korkuttu bu hatunlar ama öyle abartı bişey olmadı. ama aşim olsaydı eminim. ininm inim inlerdi. bazıları nazlı oluyo, olsun onlarında nazını çeken biri vardır elbet

peki canım bu kadınlardan bazılar gurbette yaşıyorsa ve yakın akrabalarından bir Allah ın kulu yoksa ne yapsınlar.. mecbur kocalarının koluna girip numune vericekler.. herkes öyle ailesinin yanında rahat rahat oturmuyo ayy midem bulandı anne koş ayy çocuk hastalandı anne koş yok yani.. varın yoğun eşin oluyor tatlım

Günaydın.. güzel güneşli bi sabahtan..Bol tepikli bir gün diliyorum hepinize

günaydııııııııııııııın aşkitellam bu lafı da aveanın reklamında duydum söyleyip duruyorum :)) 13.30 da dr randevum var hastane değiştirdim yine medipole gidicem bakalım görümcem gitti geçen gün çok memnun kalmış bizde bi gidelim beğenirsem devam yoksa kağan kocatepeye ayda 300 300 bayılıcaam

herhalde çekcekler bizle beraber her sıkıntıyı:) ben senelerce yalnız yaşadım ama gereken her yerde korkmasam çekinmesem bile sen de gel diyorum eşime. sıra da beklesin benimle, kağıt da imzalatsın kıolum ağrırken masaj da yapsın yani...
yani sana katılıyorum yok öyle her sıkıntıda anne koş, anne gel. ben eşime diyorum sen bakacaksın bana, seninle evliyim, artık birbirimize aitiz anne babamıza değil... destek olmak ayrı bişe ama nazlı değilimdir canım çok tatlı değildir yaniii

Hayatlarında şevkat eksikliği olduğunu düşünüyorum. Benim evime gelen yardımcı bayan (2 ayda bir) bana dediki bu günlerini çook ararsın bol bol naz yap kocana dedi. Ayol benim naz yapmak gibi bir ihtiyacım yok ki kocam zaten yeterince şevkatli ve sevgili bana karşı. Demekki diyorum kocalarından pek ilgi görmeyen hatunlar bu günleri fırsat biliyor

bende nazlı değilim ama o kadın doğumcunun koridirunda çoook dolastık kocamla gece giren sancılar yüzünden.. bide farkettim de kocamın da göbeği çıkıyooo yavas yavas

İyi tuvalete giderken de yanımızdamı taşıycaz abartmayın hanımlar, alt tarafı kan vericez hadi bakalım numune odasına

berinecim bu arada dün demişsin ki bebiş kasıklarıma kadar iniyo taş gibi oluyo diye. detaylıda 1buçuk saat sıra bekledik. otur otur bebiş aşşa inmiş. doktor ilk baktığında kafasını rahmin dar kısmına dayamış dedi. benimde orda bi sertlik vardı top gibi. sonra yan döndürdü falan bebek de yukarı çıktı. çok ayakta kalmamaya çalış arada soluna yat dinlen 15 dk. yarım saat. bana öyle dedi okuldan gelince soluna yat dinlen biraz bebk de rahatlar o zaman dedi. ama rahat ol bebişin norml hareketleri bunlar. doktordayken başını sağıma soluma her yerime dayadı 40 dakikada. hareket halinde yani çoğunu hissetmiyoruz zaten

İyi tuvalete giderken de yanımızdamı taşıycaz abartmayın hanımlar, alt tarafı kan vericez hadi bakalım numune odasına

diyorum ya ben de çok beceremem nazı ama erkekler zaten yeterince rahat yaşıyolar bence. hastayım mesela 2 gündür ıhlamur yapıyo masaj yapıyo yemek hazırlıyo mutfağı falan topluyo. yapma demiyorum engellemiyorum yani. çünkü normalde pek yapmaz. ben de hasta hasta kendime eziyet etmem o da kıyamaz:) her kalktığımda laf işittim dün akşam. nası iyileşecekmişim kalkıp durmıcakmışım o bakarmış bana. ççook da hoşuma gitti valla biraz daha mı hasta olsam

yok anacım benimki bi garip velet ben çözdüm bi aşağıda bi yukarıda bugün görecez bakalım neremde! bi tam vajınamın bıraz ustu cok sert oluyo bi göbek delıgımın hızası içeride savaş çıkardı da bizim mi haberimiz yok ayyy bide ishal derdiyle uğraşıyom off

Günaydın ballar. Dün detaylı ultrasona girdik. Renkli değildi ama normal ultrason ama daha detaylı inceledi. Sonra problem gözükmüyor ancak yine de perinatoloğa bir kez görünmenizi ve renkli ultrasonda bakılmasını öneririm dedi. Prof. muş perinatolog ama randevu almak çok zor. siz göründünüz mü? ekstra getirileri var mı bir de ne kadar ödediniz?

Ayrıca dün kalsiyum demir verdi decavite de bitene kadar devam et dedi. ilaçların üstünde hepsinin sabah alınacağı yazıyor. demirle kalsiyum birlikte alınırsa emilimi etkilemezmi? siz nasıl yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…