- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #18.701
çok güzeller canımmmm :)) kopya çekeyim bende sendenKizima soyledigim sarkilar:
Gulben ergenden
İcimde bir bebiscik var kipir kipir
Parliyor gozleri aman isil isil
Butun vitaminler senin serefine
Yarasin benim miniikkusumaaa
Bu da mahsun kirmizigulden
Kızçem kızçem seveem mi
Yanagindan öpeem mi
Sen ananin karninda
Babisko bize küser miii
Nasil?
Yüzünde leke oluşan var mı aranızdave çatlak
diyorum ya ben de çok beceremem nazı ama erkekler zaten yeterince rahat yaşıyolar bence. hastayım mesela 2 gündür ıhlamur yapıyo masaj yapıyo yemek hazırlıyo mutfağı falan topluyo. yapma demiyorum engellemiyorum yani. çünkü normalde pek yapmaz. ben de hasta hasta kendime eziyet etmem o da kıyamaz:) her kalktığımda laf işittim dün akşam. nası iyileşecekmişim kalkıp durmıcakmışım o bakarmış bana. ççook da hoşuma gitti valla biraz daha mı hasta olsam
çok güzeller canımmmm :)) kopya çekeyim bende senden
canımm benimde lekeler oluşmaya başladı geçecekmi bunlar çok değil ama yine de üzülüyorum herkes ilk ütle silinince çıkar diyo ama(
günaydın kızlar dün detaylımıza girdik şükürler olsun ki sorun çıkmadı herşey yolunda ama miniğim yüzünü sakladı bizden güzel görüntü yakalarsam cd ye atıcam dedi ama attıkları 4 adet fotoğraf(oda ayakları, eli,tek kulağı bide damarlarını çekmiş okdr uğraştılar ama oğluş yüzünü açmadı elleriyle kapadı göremedim diye üzüldüm ama sağlıklı oldğu için şükrediyorum
şeker yüklemesi için erken değil mi canım 24.ve 28 haftalar arası oluyor diye biliyorum yanlışmı acaba50 gr lık şeker yüklememi cuma günü yaptırdım
aç karnına kan verip ,suyu içip(içilmiyor diyenlere katılmıyorum çok rahat içiliyor)
1 saat bekleyip kan veryorsunuz. ben suyu içtikten yarım saat sonra tansiyonum düştü.ama bende zaten düşük tansiyon problemi var.aç karnına şeker onu tetikledi sanırım.2 günde hafifte olsa mide bulantım devam etti.abartılacak kadar bir rahatsızlık vermedi bana
Günaydın kızlar çoktan beri girememiştim umarım herkez iyidir
Günaydın kızlar çoktan beri girememiştim umarım herkez iyidir
Günaydın ballar. Dün detaylı ultrasona girdik. Renkli değildi ama normal ultrason ama daha detaylı inceledi. Sonra problem gözükmüyor ancak yine de perinatoloğa bir kez görünmenizi ve renkli ultrasonda bakılmasını öneririm dedi. Prof. muş perinatolog ama randevu almak çok zor. siz göründünüz mü? ekstra getirileri var mı bir de ne kadar ödediniz?
Ayrıca dün kalsiyum demir verdi decavite de bitene kadar devam et dedi. ilaçların üstünde hepsinin sabah alınacağı yazıyor. demirle kalsiyum birlikte alınırsa emilimi etkilemezmi? siz nasıl yapıyorsunuz?
benimkide çok düşerdi üstüme artık afakanlar basıyodu yeteeeeeeeeeeeeeeeer dicek duruma geliyodum.. ama bazı sorunlar yaşadık biliyonuz neyse ondan sonra daha bı ılgı alaka dun farkında olmadan yüzüstü yatmışım uyandırıyoo kalk çocugu ezdin diye ya dedim adam bi öte git yaa
maşallah oğluşabizde bugün gitcez teyzesi dua et bize
şeker yüklemesi için erken değil mi canım 24.ve 28 haftalar arası oluyor diye biliyorum yanlışmı acaba
günaydııııııntopıgın en sorunlusu benım ben ıyıysem herkes ıyıdır tatlım
canımmm etmemmi dualarım hepinizle beraber inşallah herşey güzel çıkarda rahatlarsın kuzum sende.Cd istemeyi unutma sakın videoya çektir gerekirse bizim salaklar anlamazsınız normal zamanda bende görsem bende anlamam diyo sonrada gitti 4 resim koydu :26: manyak herif yaa neyse diyorum ya Allahtanki mutlu eden bişeyler vardı beni ellerini bacaklarını yerim onun bennnnn minik minik
he bide berinem çok mutlu oldum arayı düzellttiğinize canım bebeğini babasız büyütme umarım herşey zamanla dahada güzel olacak kaçta gitceksin hastaneye
canım o renksiz olan detaylı içi su dolu olan ve kemik alanları gösteriyo ve renksize göre yapılıyo tüm ölçümler.
renkli ise yağ dukusunun yani cildinin oluştuğu alanları gösteriyo. yani bi ölçüm yapılmıyo benim bildiğim.doktor da böyle anlattı.
ama perinatologlar bu konunun uzmanı ya o yüzden tavsiye etmiştir. biz 150 tl verdik renkli ve renksiz baktı ama çok uçuk fiyatlar var piyasada
hele prof. sa...
bende dün konturole gittim benm doktorumda öyle dedi bir sonraki ay yapacağım dedi bu arada bebişim iyimiş kızlar 340 gr olmuş doktora tekrar tekrar sordum kız değilmi cinsiyeti diye oda prenses geliyo annesi dedi artık bende alışverişe başlayabilirim yavaştan kızlar:)geçen hafta sorduğumda bana da daha var ona zaman dedi doktor. bilemedim ben de:26:
canımmm etmemmi dualarım hepinizle beraber inşallah herşey güzel çıkarda rahatlarsın kuzum sende.Cd istemeyi unutma sakın videoya çektir gerekirse bizim salaklar anlamazsınız normal zamanda bende görsem bende anlamam diyo sonrada gitti 4 resim koydu :26: manyak herif yaa neyse diyorum ya Allahtanki mutlu eden bişeyler vardı beni ellerini bacaklarını yerim onun bennnnn minik minik
he bide berinem çok mutlu oldum arayı düzellttiğinize canım bebeğini babasız büyütme umarım herşey zamanla dahada güzel olacak kaçta gitceksin hastaneye
13.30 da gidicem de canım detaylıya değil.. benim doktorum kağan kocatepe detaylı ultrasona 500 dediburda medipol var yeni açıldı oraya gidicem ama normal ultrasona orası da daha detaylı hızmete vermeye baslamadık dedı.. yanı nerde cektırcegımı bılmıyorumm
bana da perinatologlar kalp yapısını falan daha detaylı inceleyebiliyor dedi. herhangi delik falan varsa önceden teşhis edilebiliyormuş. bana da 200tl olduğunu söyledi profun. ama randevu alamadım işte. 5-6 gün içinde de gitmen gerekir eğer düşünüyosan dedi.
13.30 da gidicem de canım detaylıya değil.. benim doktorum kağan kocatepe detaylı ultrasona 500 dediburda medipol var yeni açıldı oraya gidicem ama normal ultrasona orası da daha detaylı hızmete vermeye baslamadık dedı.. yanı nerde cektırcegımı bılmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?