2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Kağan kocatepe de abartmış yanii. Ben koskoca doçente yaptırdım. 500 tl aldı

bu ünlü doktorlar da b..kunu çıkarıyolar pardon da... 500 ne yaaa sen iyi araştır çok farklı fiyatlar var cnm. eskiden detaylı ultrason mu varmış... annem bile söylendi çok üstüne düşüyosunuz size de yazık diye... de insanın içi rahat etmiyo...

Kağan kocatepe de abartmış yanii. Ben koskoca doçente yaptırdım. 500 tl aldı

aman ünlü ya güya ondan işte normal doğum 2.ooo sezeraynı 3.500 e yapıyo.. bizi aşar dedik tamam ıyı doktor ama yanii çok pahalı arastırıyorum

ya aslında evet çok düşmemek lazımda annem ultrason bile yoktu diyo b.kunu çıkarmayın çağla! diye de kızıyo

ağzını yerim kız. Progfesörler o fiyata yapıyo bee. sonuçta op. dr. nedir yani ünlü ya oooh

resimleri koyun kızlarrr.. ben koydum bakın ultrason fotoları topiğinde
tamam cnaım bende eklicem şimdi hemen oğluşumu kızlar

canım benim bende 200 tl bayıldım az değil aybükeahmet in dediği gibi benimkide bildiğin radyoloji uzmanıydı düşünki

ne kız yalan mı
yalan tabi hamdolsun de çok şükür iyisiniz bak ben iyiysem herkes iyi gibi cmleler kurma delirtme adamıda

uzman olduğu için demiş demekki. ama fiyat iyi, aklımda kalmasın diyosan gidin. bizimki bildiğin radyoloji uzmanıydı 150 tl verdik seninki perinatolog ve proff...

aynen öle annemde diyo ne kdr abartıyosunuz yavrum bizim zamanımızda kalp atışıydı yok eliydi g.tüydü ne bu kim nerden biliyodu diyo

günaydın esinciiiik uyandı mı bebiş tepik atmıyo mu
2 3 gündğr bi ishal musallat oldu bana sabahları
ölüyoooooooooooom

bizim sıpa sabah altı da ayakta babası kılıklı 3 senedir adam uyutmadı sabahları şimdi de minik paşa uyutmayacak belli oldu
yaa sen ne diyosun benim bütün dengem bozuldu valla bi ishal bi kusma bi kabız anam diyorum vucudum yakında iflas edicek

bence yanlış düşünüyorsun. evlilik hayat arkadaşı olmak demek bana göre acıyı tatlıyı birlikte paylaşmak demek o grip olduğunda ben nasıl çorba pişiriyorsam o da bana aynı şekilde yaklaşacak . canı az insanlardan değilim ama benim bi kocam varsa annemden önce kocam yetişecek imdadıma. hz aişe efendimiz bile babasına çıplak yakalanmamak için kocasının arkasına sığınmış zamanında. ana bana dünyada eşsiz ama evliysen eşinden daha yakın değil bence. bu durumda bu normal bir düzen oluyor zaten sevgi ya da şevkat eksikliği değil....

günaydın kızlarr.. ben aranıza yeni katıldım.22 haftamızın içindeyiz. kızımız olcak inş.. Ama hala isim bulamadım.. önerilerinizi bekliyorum..

bu arada detaylıdan iyi haberlerle gelmişsiniz kızlar çok sevindim rabbim hiç birimize kötü şey göstermesin artık da rahat rahat sağlıkla doğralım kucaklarımıza alalım kuzucukları

günaydın kızlarr.. ben aranıza yeni katıldım.22 haftamızın içindeyiz. kızımız olcak inş.. Ama hala isim bulamadım.. önerilerinizi bekliyorum..

hoşgeldinn.. ah canımm onu biz de düşünüyoz ama daha bulamadık.
öykü, idil, ela, yağmur, bengisu.. bunları beğendik şimdilik...

hoş geldin hayırlısı olsun

biz kızımız olsaydı zeynep koyacaktık . klasik bi isim belki ama ben çok seviyorum

Hanımlar ben anne den falan bahsetmedim ama bu benim yazdığıma bir cevap olmamış zaten. ama her kesin kendine göre değerleri vardır tabi:) ben zadece hanımların fazla abarttığını düşündüğümü söyledim

Son düzenleme:
detaylıya girenler resimleri görelim ultr.resimleri topiğinde...azcık bebiş görsün gözümüz
bu arada yeni ciciler ekledimm

hoşgeldin aramıza

bu arada detaylıdan iyi haberlerle gelmişsiniz kızlar çok sevindim rabbim hiç birimize kötü şey göstermesin artık da rahat rahat sağlıkla doğralım kucaklarımıza alalım kuzucukları

aminnn canım çok şükürrr sen girdinmi Esin?

yok o da zaten sen dedın ya cok sımarıyolar hamılelıklerını bahane edıyolar ılgı gormeyen kadınlar yapıyor bunu genellıkle dedın ya esın de ona cevap verdı.. yanı gurbette yasıyoruz annemız babamız uzak uzak olmasa dahı benım herseyıme esım kosmalı dıyor nasıl ben ona kosuyorsam bu sevgı yada ılgısızlıkten degıl demek ıstıyor ki haklı da

hoş geldin hayırlısı olsun

biz kızımız olsaydı zeynep koyacaktık . klasik bi isim belki ama ben çok seviyorum

bizde zeynep koyucaktık o kadar çoook sevıyorum ki o ismi.. eşimle anlastık kız olursa ben erkek olursa o koyucaktı alperen ıstıyodu oylede oldu ama ben alperen ismini sevmiiiim sonuna kayrayı zor ekletebıldım.. Alperen Kayra oldu paşamızın ismi

Hoşgeldin cnmm....
Kucukuna maşallah !...
Valla isim en zor kısım bizde kocişle aynı durumdayız Oğluşumuza bi türlü isim bulamıyoruz ....Yumurta kapıya dayanınca galiba belli olacak

öyle bin şükür valla .
ben 28 eylülde girdim canım bi sorun çıkmadı şükür sadece prensesimiz prens miş onu öğrendik

aa doğru doğru benim gelin erkeğe dönmüştü dimi aman beya kaynana olmaya başladım yaşlılık belirtileri unutkanlık başlamış bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…