2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ztn basindan beri diyet yapiyodum. riskli diye. Bi de diabet cikmasin diye. Hic ise yaramamissss!!! Hic hamile gibi canimin istedigini yiyemedim ki dogru durustt! Simdi iyice kotulescek diyet! Ne yicem beeeeeeeeennnnn!!!!!!

canım bence yanlış düşünüyorsun, bazıları rahatsızlıkları yüzünden sürekli diyet halindeler. Senin de böyle bir sorunun varsa zaten doktorun senin ve bebeğin için en uygun gıdaları içerir diyet uygulayacaktır. Mesela ben sürekli herşeyi yiyorum diye sağlıklımı besleniyor oluyorum, bence hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum, aksine kendimize zarar veriyoruz, hiç üzme kendini

kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim

ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı

canım kişiye göre değişiyor biz ilkin de lokum dağıttık oğlumda büzgülü tüller var onlardan alacağım içine çikolata koyup bağlarken de küçük emzikler takacam hastane için mevlüt için daha düşünmedik kızım da eminönün den malzeme alıp kendimiz yapmıştık çok eğlenceli oluyo gene öyle yaparız herhalde

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun defne dikkat et kendine de bebişine de Allah a emanet olun

kızlaaarrr az önce ilkkez bebişin hareketlerini dışardan gördüm
siz anlatınca cok imreniyodum cok şükür ben de yaşadım yaaaa
yerim ben onun minnak ayaklarını elleriniiii

hadi gözün aydın canımm çok güzel de mi ? Rabbim evlatlarımızı bizlere sağsalim sağlıklı bağışlasın

Bizim babamız bayramda köye gidiyo yalnız kalcaz oğluşumla

sen neden gitmiyorsun çok mu uzak bence eşini yalnız bırakma

ben de senin gibi telaşlandım daha bişeye başlamadık ama burun aspiratörü bebişin sümüklerini temizlemek için gerekli , emzirme sütyeni de ben alıcam rahat ederim diye düşündüm

kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim

ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı

aslında sana kalmış canım amaç tatlılık dağıtmak ama maddi durumuna göre mesela sadece lokum verebilirsin , lokumu güzel bir sunumla vermek istersen oğlun olacaksa kürdanların tepesine nazar boncuğu takıp ikram edebilirsin hem kimsenin eli yapış yapış olmuyor hem de şık duruyor, ya da maddi durumunuz iyiyse bebek şekeri de alıp dağıtabilirsin bak mesela ben hastane için aşağıdaki çikolataları ya da lokumu düşünüyorum, şekeri mevlütte dağıtmak istiyorum kısmet bakalım

https://www.cikolatayolla.com/erkek-bebek-cikolatasi.htm

bu bebek şekeri ve süsler cok güzel ama masraflı olur bence. onun yerine bebişlere harcamak daha mantıklı. bebek şekeri yaptırsam 3-5 kişi dışında hatıra diye saklayan olmaz bi kenara yada çöpe atılır gider. ama evde yapılacak basit şeyler olursa bende düşünüyorum yapmayı. battaniye işleri bitsin ona başlarım

canm ben daha tetanoz olmadım olup olmama konusunda hep kararsız kaldım kaçıncı haftaya kadar tetanoz yapılabiliyo benimki geçtimi acaba

valla arkadaşlar ben olmadım olmycam da. 2 doktorum var onlara sordum. Biri üniverstede kadın doğumcu diğeri de prof. perinatoloji uzmanı ikisi de yaptırma gerek yok dedi. ben de olmadım.

valla arkadaşlar ben olmadım olmycam da. 2 doktorum var onlara sordum. Biri üniverstede kadın doğumcu diğeri de prof. perinatoloji uzmanı ikisi de yaptırma gerek yok dedi. ben de olmadım.

benim dr da yaptırma dedi. bir de perinatoloğa sorucam.ayrıntılı için gitmiştim unuttum.bebeğimin suyu az diye tekrar gidicem.bir de magnezyum hapı vermedi bana dr. sabah bacağımda kasılma, 5-10dk ayakta kalınca da kalçamda keskin ağrı oluyor. bir arkadaş magnezyum eksiklği de suda azalma yapar belki dedi. doğruluğu var mı acaba duyan var mı böyle bişey???

aslında geçmişte vardı canım aynı sorunu yaşayan ona da söylemiştim ama o ara yoktun heralde gaviscon ya da rennie kullanabilirsin ikisi de aynı kapıya çıkıyo...şurup ve tablet formları var...şurup formu biraz midemi bulandırmıştı benim bayağı koyu bi kıvamı var çünkü ama arkadaşlarımdan çoğu da bayıla bayıla içti tablet olanları daha çok hoşuma gidiyo çiğneme tableti oluyo tadı da naneli kullanımı ve yanında taşıması kolay oluyo günde 6-8 taneye kadar içebiliyosun...şurup için de günde 4-8 ölçek arası veriyolar onun da tadı naneli..ben hiç o kadar fazla içmedim günde 2 ya da 3 tane içsen yeterli oluyo zaten...bütün hamilelerde de kullanılır korkmadan içebilirsin yani..

kızçem iyice coştu teyzeleri bugün kahvaltımı çok güzel yapmama rağmen uyumadı hala tekmeliyo kuzum

arkadaşlar merhaba. ben doktoruma gittiğimde sormayı unuttum. cinsel ilişki ne zamana kadar devam edebilir bilgisi olan var mı? ayrıca mide yanması şikayeti olan arkadaşlar doktorum bana renni yazdı rahatlıkla iç ben hamileliğimde 17 şişe bitirdim için rahat olsun dedi..

evet doktoru aradm rennie yada gaviscon içebilirsin dedi gebelikte güvenliymiş.benimde ağzımda hep acı ve ekşimsi bi tat var buda midemi bulandırıyo bugün rennie tablet alıcam insallah faydasını görürüm

canım risksiz ve rahat bi hamilelikse son aya kadar diye biliyorum...son ayda artık ağırlaşıldığı,rahat olmadığı ve erken doğumu tetikleyebileceği için pek önermiyolar

merhabalar
ikinci bebeğim ama ilk gebeliğime göre daha çok farkında olmamdanmıdır bilmem pek hevesliyim herşeye gezip dolaşmadığım yer kalmadı dün Kadirhasa gittim baya bi abartmışım alış verişi neyseki hepsini küçük almadım sizede tavsiyem 0-3 e ağırlık vermeyin kimi bebekler uzun oluyor çabucak büyüyorlar ilk bebeğimde çoğunu giydirememiştim .Kıyafet artık almayacağım birde benim gibi acele etmez ilk üç ay için kıyafet alırsanız sezon sonu indirimleri başlayınca alınabilir yarı fiyata . Bebe arabalarınada çok baktım hem uygun hem hafif hem şık görünen babymax Montero Travel Sistem Bebek Arabas ürününü beğendim arkadaş saraçhaneden almış 450 ye bu tarz arabalar normalde oldukça pahalı
Babymax.com.tr - Bebek Arabaları,Travel Sistem Bebek Arabaları,İkiz Bebek Arabaları,Oto Güvenlik Koltukları,Bebek Gereçleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…