- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.701
Ztn basindan beri diyet yapiyodum.riskli diye. Bi de diabet cikmasin diye. Hic ise yaramamissss!!! Hic hamile gibi canimin istedigini yiyemedim ki dogru durustt! Simdi iyice kotulescek diyet! Ne yicem beeeeeeeeennnnn!!!!!!
kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim
ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı
kızlarrrr bu hafta benım kızanım tekmelerın yanında kaykaya da basladıııı balık gıbı kayıyor ıcımde
arkadaşlar yanınıza gelemedim kaç gündür.. inanın kafamı kaldıramıyorum.. ateş,boğaz ağrısı,nezle.. ve ben kalkamıyorum.. şimdide ter basıyor.. annemi çağırdım o bakıyor ban ve bebeğime.. aman siz dikkat edin kendinize.. ben yatmaya gidiyorum...rapor aldım 5 gün dinleneyim bol bol.. öptüm sizi...
kızlaaarrr az önce ilkkez bebişin hareketlerini dışardan gördüm
siz anlatınca cok imreniyodum cok şükür ben de yaşadım yaaaa
yerim ben onun minnak ayaklarını elleriniiii
Bizim babamız bayramda köye gidiyoyalnız kalcaz oğluşumla
ben de senin gibi telaşlandım daha bişeye başlamadık amakizlar bugun isten izinliydim hemen saglik ocagina gittim tetenoz asisi yaptirdim. sonradan acimasin diye de uzerine soguk kompres yapiyorum. kizlar alincak cok sey var simdi bebek odasina bakiyorum cunku kurulduktan sonra 2 ay havalanmasi gerekiyormus sonra puseti arabasi,kiyafetler, biberonlar haric. hersey cok pahali ama ben de herseyin en iyisi olsun istiyorum. ilk bebegim. ilk baslarda pek kabullenememistim hos isteyerek de oldu. ama suan oglum beni cok mutlu ediyor. size sacma gelebilecek bi soru soracagim. bebek buyudukce basini kollarini falan hisseder miyiz? ben sadece tekmeleme hissediyorum da. bir de burun aspiratoru nie lazim? bir de emzirme sutyeni kullandiniz mi hic? ay cok soruyorum ama inanin bilmiyorum. az da kaldi artik neredeyse 6 aylik olduk sayilir dimi... sizleri opuyorum
kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim
ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı
canm ben daha tetanoz olmadım olup olmama konusunda hep kararsız kaldım kaçıncı haftaya kadar tetanoz yapılabiliyo benimki geçtimi acaba
yok cnm senin ki gecmedi ben 25. hafatama giricem yarin yeni oldum. 20. haftadan sonra yapiliyormus. benim doktorum muhakkak yaptir dedi. bir de esimin teyzesi ingilterede uzman hemsire ona da sorduk. o da muhakkak yapilmali dedi. acimadi da. ben hemen uzerine soguk buz torbasi koydum beklettim.
kılo almamla ılgılı cok degısık yorumu sızlerle paylasyrum kızsammı gulsemmı bılemedım...
yavrum sen ogretmensn akıllı yemen lazım nıe bukadar kılo aldınnn?????????
ne dyeyım ben sımdı bu cok mantıklı akla acaba
valla arkadaşlar ben olmadım olmycam da. 2 doktorum var onlara sordum. Biri üniverstede kadın doğumcu diğeri de prof. perinatoloji uzmanı ikisi de yaptırma gerek yok dedi. ben de olmadım.
geçmiş olsun canım reflü olabilir canım çoğu arkadaşım hamilelikte yaşadı doktorunla konuş bi bizim kızlara doktor renni şurup vermişti iyi geliyo genel de halk arasında bebek saçlı filan ondan diyorlar ama ben ela da sormuştum doktor alakası yok demişti gerçi ben kızımda da yaşamadım şimdide bişey yok inşallah olmaz bide bebekler de bile oluyormuş reflü egerki bebekler çok kusuyorsa bebek reflüsü oluyormuş aklın da olsun canım tekrar dan çok geçmiş olsun
tamam canım doktorla bi konuşayımda ne tavsiye ederse kullanayım bari(
tamam kuzum çoğunluk renniden yana tablet şeklinde bişeymi bu nasıl bişiDefnelma gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Mucizem ben de renni kullandim ama dra bi sor cnm.
maşallahhhh canımmm çok sevindim bende bikez gördüm dışarıdan ama dahada azaldı sanki buara hareketlerimiz(
hepinize çok ama çok teşekkür ederim.. aman kendinize dikkat edin... Rabbim meleklerimizi korusun....
aminnn
günaydın hepinize kızlar....
canım bnimde 2 haftadır öyle ama ölüyorum yanma ve bulantıdan bi çözüm yolu bulunmalı acısu geldi resmen gece uykuda dr.a giden varsa bişey desin lütfennn
canım hediyeleşelim tabi yapmak istemeyenlermi var yoksa?
ahahahhaha benımdeeee telepatımı kuruyolar karnımı yamulta yamulta bı hal oldu:)kızçem iyice coştu teyzeleri bugün kahvaltımı çok güzel yapmama rağmen uyumadı hala tekmeliyo kuzum
valla arkadaşlar ben olmadım olmycam da. 2 doktorum var onlara sordum. Biri üniverstede kadın doğumcu diğeri de prof. perinatoloji uzmanı ikisi de yaptırma gerek yok dedi. ben de olmadım.
ahahahhaha benımdeeee telepatımı kuruyolar karnımı yamulta yamulta bı hal oldu:)
aslında geçmişte vardı canım aynı sorunu yaşayan ona da söylemiştim ama o ara yoktun heralde gaviscon ya da rennie kullanabilirsin ikisi de aynı kapıya çıkıyo...şurup ve tablet formları var...şurup formu biraz midemi bulandırmıştı benim bayağı koyu bi kıvamı var çünkü ama arkadaşlarımdan çoğu da bayıla bayıla içtitablet olanları daha çok hoşuma gidiyo çiğneme tableti oluyo tadı da naneli kullanımı ve yanında taşıması kolay oluyo günde 6-8 taneye kadar içebiliyosun...şurup için de günde 4-8 ölçek arası veriyolar onun da tadı naneli..ben hiç o kadar fazla içmedim günde 2 ya da 3 tane içsen yeterli oluyo zaten...bütün hamilelerde de kullanılır korkmadan içebilirsin yani..
arkadaşlar merhaba. ben doktoruma gittiğimde sormayı unuttum. cinsel ilişki ne zamana kadar devam edebilir bilgisi olan var mı? ayrıca mide yanması şikayeti olan arkadaşlar doktorum bana renni yazdı rahatlıkla iç ben hamileliğimde 17 şişe bitirdim için rahat olsun dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?