2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
biz çok şükür iyiyiz cnm sen nasılsın bebişin nasıl bir gelişme var mı?

cok sukur canım bende ıyıyım, bellı bı gelısme yok erken dogum olabılır dedıler ondan streslıyım bıraz bısey yapmaya korkar oldum eksıklerımızı tamamladık ıste onları yıkıcam artık hersey hazır olsun Allah korusun erken baslarsa dogum hersey tam olsun ıstıyorum.

iyi yapmışsın cnm bide bu eksik şu eksik die strese girme
inşallah herşey yolunda giderde zamanında doğar, daha bizde
hiç bişey almadık bakalım ne olacak bu halimiz gayette rahatım :)

iyi canım bebiş nasıl sen nasılsın?

bebıs kıpırdadıkca ıyı oldugunu dusunuyorum,ınsallah ıyıdır doktorlar tabı olumsuz konusuyo ama bız o psıkolojıde degılız ıyı dusunuyoruz kollarımızda ılerleme var ama bacaklarımızda yok malesef bunuda astık tabı yasasın yeterkı zamansız dogmasın dıoruz. En son 2hafta once gırdım ultrosona suyun artmıs dedıler erken dogum gıbı gozukuyo 1 1,5aya gelır bebek demıstı doktor en cok o zaman stres oldum delı delı alısverıs yaptık,3gundur yıkıcam elım gıtmıyo erken gelıyo ama yapmam da lazımm bolee

İyidir sen içini ferah tut annesi sağlıklı olcak benim yeğenim hiç telaş edipde üzme onuda ama alışverişini yap tabii ))) yıkayıp pakla ütüle

iyi yapmışsın cnm bide bu eksik şu eksik die strese girme
inşallah herşey yolunda giderde zamanında doğar, daha bizde
hiç bişey almadık bakalım ne olacak bu halimiz gayette rahatım :)

evet canım aynen ole,annem zaten sureklı panık halınde her aramamda ayy bısey mı oldu dıo,esım o an stresten yapamaz... bızde aldık kavınvaldemı gıttık herseyını pramture aldım zaten her durumda mınık olcak yavrum(ılk aldıklarım hep 3-6aydı) amın ınsallah hersey guzel olsun. valla cnm sorun olmasaydı bızde bu kadar erken alamazdık heralde cunku 1,500 tuttu kı bır ıkı eksıgımız var e bız bı maasla gecınen bı aıleyız aıleler olmasa napardık bılmıorum . ama bır ıkı alıp ıhtıyacları azaltmakta yarar var dıorum

İyidir sen içini ferah tut annesi sağlıklı olcak benim yeğenim hiç telaş edipde üzme onuda ama alışverişini yap tabii ))) yıkayıp pakla ütüle

inşallah, teyzesi inşallah. zaten onun tekmeleri varlıgını heran hıssettırmesı bızı farklı bı boyuta sokuyo kotu dusunemıorum. pek bı ıstahım acıldı ıns yavruma yarıodur yedıklerım. evet yıkamam lazım cıcılrımızı sızler kacıncı ayda baslıcaksınız?

hasta annelerimiz geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah
sizin bebeklerin maşallahı var benimki ne kadar tembel çıktı yaa halen iki tık tık bi pıt pıt şeklinde seyirmeler harici bişey yok
bebegın pozısyonu yanı dış karına meafesı ıle alaklı hıssettıgın tekmelerın derecesı bebek sırtı karnına donukse normal hıssetmemen
kız delüüüü cocugun dogcak o zman nasıl beraber olacan esınle , ben ne yapayım ya ebde esek kadar oğlan varr:) kapatın kapınızı yapın kız soylemı ıste hem ayıpta degılkı

sedacım bol bol kemık suyuna corba ıc sutu bol ıc

herkese merhaba...geçmişe göz attım..çok şükür herşey yolunda..ben de bebişim de iyiyiz..ev..okul..gidip geliyoruz...bi de boya badana işine kalkıştık...anlayacağınız yoğun geçiyor...ben de arada misafir ağırlıyorum...yoruluyorum..ama olsun..böyle oluca da zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum iyi oluyor...

oy kıyamam allah kolaylık versınnnnn

bu arada kızlar berıne nerede haberı olan var mı

tamm canm yazdm bıkac kere ılgılenılmedı bende yapmıcaz dıe dusundum gırısyrum ozaaman

günayydıınn herkesee..

canım hediyeleşelim tabi yapmak istemeyenlermi var yoksa?

tamm bu aksam topıktekı lısteden bı cekılıs yapım ona gore herkesten adres alırım yollarm

kızlar hedıyelesme ısını bu aksam yapıyoruz cekılısı yapıcam katılmak ısteyen varsa yazsın son sans:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…