- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.681
canım çok geçmiş olsunnn dikkat et kendine
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun çabucak atlatırsın inşallah..
Defnelma gecmis olsun cnm dikkat et kendine
Mucizem ben de renni kullandim ama dra bi sor cnm.
kizlar bugun isten izinliydim hemen saglik ocagina gittim tetenoz asisi yaptirdim. sonradan acimasin diye de uzerine soguk kompres yapiyorum. kizlar alincak cok sey var simdi bebek odasina bakiyorum cunku kurulduktan sonra 2 ay havalanmasi gerekiyormus sonra puseti arabasi,kiyafetler, biberonlar haric. hersey cok pahali ama ben de herseyin en iyisi olsun istiyorum. ilk bebegim. ilk baslarda pek kabullenememistim hos isteyerek de oldu. ama suan oglum beni cok mutlu ediyor. size sacma gelebilecek bi soru soracagim. bebek buyudukce basini kollarini falan hisseder miyiz? ben sadece tekmeleme hissediyorum da. bir de burun aspiratoru nie lazim? bir de emzirme sutyeni kullandiniz mi hic? ay cok soruyorum ama inanin bilmiyorum. az da kaldi artik neredeyse 6 aylik olduk sayilir dimi... sizleri opuyorum
defneciğimmmm çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin inş. birsy sende şeker için sakın üzülme valla yazdı bi diyet listesi yapıyorum perşembe 1 hafta olacak bakalım ama eğerki kilo verdiysemmmmm kesinlikle yapmam kız 5,5 aydır kilo alayım diye yedimde yedim inan hamişler kilo alıyor ben veriyorum sinir oldum yani bebiş sağlıksız olacak diye ama tabii annenin kilo almasıyla alakalı değil onuda biliyorumbizim kızçe iyiymiş çok şükür neyse hemen sana listemi yazayım 100 lük şeker yüklemesi yapılmadı anlamadım neden yapılmadı zaten bende hamiş kalmadan öncede şeker vardı yediklerime dikkat ediyorum hamile kaldığımdan beri ama genede çıktı ne yapalım buna şükür diyeceğiz sabah uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz süt
beyaz peynir
5 zeytin domates salatalık
2 dilim tam buğday yada çavdar ekmeği ( beyaz ekmek yok :) )
ara öğün 11:30 da
3 ceviz 2 kaşık yoğurt 1 porsiyon meyve
öğlen yemeği
köfte balık tavuk 2 dilim ekmek 1 kase yoğurt yada cacık bol salata
ara öğün
3 grissini uzun kepekli 1 porsiyon meyve 3 kaşık yoğurt
akşam
2 dilim ekmek bol salata yoğurt yada cacık sebze yemeği yada kurubaklagil özellikle yeşil mercimek yada nohut çünkü bu iki baklagilde şeker oranı en azmış
ara öğün
1 bardak süt 2 grissini meyve
işte bu listeyi verdi bakalım sonuç ne olacak perşembe göreceğiz şekerde öğünlerden önce ve 1 saat sonra ölç dedi bakalım şuan çok güzel gidiyor ama canım çok tatlı çekiyorrrr dayanamıyorummmmm:2:
kizlar bugun isten izinliydim hemen saglik ocagina gittim tetenoz asisi yaptirdim. sonradan acimasin diye de uzerine soguk kompres yapiyorum. kizlar alincak cok sey var simdi bebek odasina bakiyorum cunku kurulduktan sonra 2 ay havalanmasi gerekiyormus sonra puseti arabasi,kiyafetler, biberonlar haric. hersey cok pahali ama ben de herseyin en iyisi olsun istiyorum. ilk bebegim. ilk baslarda pek kabullenememistim hos isteyerek de oldu. ama suan oglum beni cok mutlu ediyor. size sacma gelebilecek bi soru soracagim. bebek buyudukce basini kollarini falan hisseder miyiz? ben sadece tekmeleme hissediyorum da. bir de burun aspiratoru nie lazim? bir de emzirme sutyeni kullandiniz mi hic? ay cok soruyorum ama inanin bilmiyorum. az da kaldi artik neredeyse 6 aylik olduk sayilir dimi... sizleri opuyorum
kızlar ben şeyi merak ediorum aynı mevlut şekeri gibi doğumda şeker mi dağıtılıyor:26::26:hiç bir bilgim yok da yazarsanız sevinirim
ben çıkıyorum gelince okurum cevaplarınızı
günaydın hepinize kızlar....
canım bnimde 2 haftadır öyle ama ölüyorum yanma ve bulantıdan bi çözüm yolu bulunmalı acısu geldi resmen gece uykuda dr.a giden varsa bişey desin lütfennn
canım hediyeleşelim tabi yapmak istemeyenlermi var yoksa?
arkadaşlar yanınıza gelemedim kaç gündür.. inanın kafamı kaldıramıyorum.. ateş,boğaz ağrısı,nezle.. ve ben kalkamıyorum.. şimdide ter basıyor.. annemi çağırdım o bakıyor ban ve bebeğime.. aman siz dikkat edin kendinize.. ben yatmaya gidiyorum...rapor aldım 5 gün dinleneyim bol bol.. öptüm sizi...
ya kızlar ben nazardan çok korkuyorum. dost var düşman var ne bilim karnımı belli edicek kıyafette giymek istemiyorum. siz ne durumdasınız.
Bebek kurabiyeleri içinde şuraya bir göz atın derim. ben burdan yaptırıcam
Kurabiye Fırını Butik Kurabiye Sitesi – Hoşgeldin Bebek Kurabiyesi
canm ben daha tetanoz olmadım olup olmama konusunda hep kararsız kaldım kaçıncı haftaya kadar tetanoz yapılabiliyo benimki geçtimi acaba
ya kızlar ben nazardan çok korkuyorum. dost var düşman var ne bilim karnımı belli edicek kıyafette giymek istemiyorum. siz ne durumdasınız.
Bebek kurabiyeleri içinde şuraya bir göz atın derim. ben burdan yaptırıcam
Kurabiye Fırını Butik Kurabiye Sitesi Hoşgeldin Bebek Kurabiyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?