2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hayırlı olsun cnm güle güle kullansın bebişin inşş. ne kadarmış fiyatı? o sitede bi de kırmızısı var başka renk seceneği varmıydı magazada?

ay tatlım 3 haftadır bizde kardeşimi çok seviyorum ama yalnız kalmayı
özledik kafamız estiği gibi hareket etmeyi özledik onun da yeri rahat
gitme konusunda hiç bi hareketlilik yok :)

heee bende de yok ebeveyn banyosu bız artık casus gıbı olduk denenmemıs yontem kalmadı:)

kız allah iyiliğini versin çok güldüm yaaa :)
ama galiba bizde yavaş yavaş öğrencez bu yöntemleri hele de
çocuk olunca mutlaka lazım olacak ama büyüyene kadar pek anlamaz

Güle güle kullanin canım. Bu port bebe çok gerekli mi

ya bwn kucukken daha cok tırsıyordum sımdı daha rahatım sonucta doğla bı olay fen dersınde ogrenecek nasılsa bana artık sormuyor zaten artık bebekelrın nası yapıldıgını cozdu galıbaaa bı de benımkı bılmıstır
ben ona hatırlamıyorum ama bebek olmaması ıcın ılaç ıçıyorum demısım muhtemelen sormustur bana o ılacı neden ıcıyorsun dıye bende dogrucu annelık felsefem geregı anlatmısımdır bıgun alışverıs merkezınde anne bırak artık o ılacı kardesım olsun dedı ben zınk kaldım
hamıle kaldım alldıracagım ıcın kımsenın haberı yok daha kanamam oldu neyse doktora gıttım ben bunla doktor benı muayene ettı vagınal usg falan aldı ama oğlan gormuyo neyse masaya geldık dr sordu ılk gebelıkmı yok dedım 2. kalp atışları falan ıyı dedı neyse cıktık 3 4 saat sonra benımkı anne sana bısey sorcam dedı hayırdır dedım sen hamılemısın dedı? bana kal geldı tabeeeee sen nerden bılıyorsun dedım dr la konuşmalarınızdan anladım dedı ama dedım kımsenın haberı yok kımselere solemedı yawrum
ogunden berı rahatım artık ben

hayırlı olsun cnm güle güle kullansın bebişin inşş. ne kadarmış fiyatı? o sitede bi de kırmızısı var başka renk seceneği varmıydı magazada?
saol canım..sitedeki fiyatı ödedik 1450 den düşmüş 879 tl ye...lacivert-kırmızı vardı magazada gri renginide webden bulup gösterdi onuda kargo yapacaklardı alsaydıkama gri renk çok açık tondaydı ben istemedim
Güle güle kullanin canım. Bu port bebe çok gerekli mi

saolasın...valla bebek arabasına da takılıyor ilk 6 ay yatar pozisyonda gezdiriyorsun o yönden hoşumuza gitti birde ev içinde sepet gibi kullanabiliyorsunben mesela 20 gunde bir annemlere gidicem gittiğimde onun içinde sıcacık yatar benim çok işime yarayacak

ABOW..!Belli oldu mi !....Okişdir efenim !

...Haberler süper..!.....Alışveriş kısmına gelince bende artık diğer gereklileri almaya başladım valla..Derceydi vs vs gibi

PCAKAN
senn sehır neresı

İstanbul..Az biraz geç döndüm pardon canım.

nihayet biri yazdıgeçmişi mi okudun:26:

bende aslında yorgunum yatmış olmam lazımdı ama randevu alıcam hastaneden gece 12 olmasını bekliorum

hadı yaaaa sans ıste markalara dıkkat etmek laazım alısverıs yaprken

yaaaa ama benı unutmussunuzzzzzzz benıde yazınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…