2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar bi başlık var bu bizim şubat annelerinde oraya bakarsanız anlarsınız
hediyeleşmek isteyenler yazsın demişlerdi
adını yazdıranlardan tablo çıkarılmış herkes farklı farklı kişilere bebiş hediyesi göndercek anı olarak kalacak:)

yaaaa ama benı unutmussunuzzzzzzz benıde yazınnnnnn

canmm berıneden ses cıkmazsa senı yazım onun yerıne olurmu?

kız kızzz valla heyecanlı oldu bu ıs adresı yollym cnmm az snra

yav arkadaşlar msj sayım 100 olana kadar özel msj gönderemiyosmu ben gönderemedim, adresimi nsı bildircem arakdaşa...

msj yollamaya devam:))))))))))))

kızlar bebeğin gelişimiyle ultrasondaki haftası farklı çıkan var mı ?
başı ile bedeni uyumlu değil dr.
bedeni 2 hafta geriden geliyormuş
proteine ağırlık ver dedi başka ne yapabilirim (

slm kuşlar napıosunuz nasılsınız
benim bugün öğleden sonra çok yoğun geçti müdürden izin aldım
öğleden sonraki derslere girmedim sağlık ocağına gittim tetenoz aşımın
2.sini vuruldum dahiliyeden tsh ölçümümü yaptırdım doktor tam
kan testi de yaptırdı sonra doğum doktoruma gittim bebeğime baktı
çok şükür herşey normal hem de maşallah diyeyeim 1 kilo dedi
çok ii beslemişsin dedi ben de dedim bu şimdiden böyleyse çıkışı nasıl olacak die:)
cumartesi gününe de radyologtan randevu aldım 24. haftamı doldurduğuma dair belge
alcam sonra kat nöbeti tutmicam çok şükür :)
bebekler kaç kilo topiğimize cumartesi günü tam boyunu ve kilosunu yazarım.

ne yapalım bacım valla uyukluyorum ben saatin 6,5 olmasını ve çıkmayı bekliyorum benim kızçe maş. her zamnki gibi kuduruyor içeride anammm maş. kuzuna kız tosun gibi olacak tosunnnnn

ne yapalım bacım valla uyukluyorum ben saatin 6,5 olmasını ve çıkmayı bekliyorum benim kızçe maş. her zamnki gibi kuduruyor içeride anammm maş. kuzuna kız tosun gibi olacak tosunnnnn

valla cnm sevinsemmi üzülsemmi anlamadım ki
demekki ii bakmışım prensesime ama daha önümüzde 3 ay var
nasıl olacak kilosu ve doğumu çok merak ediyorum son haftalarda
acaip meyve yedim galiba meyve, doğal meyve suyu çok yarıyomuş
bebeğe ben bilmeden yemiştim ama yaşayarak öğrendim :)
eğer kilosu az olan bebişlerin anneleri varsa tavsiye edebilirim.

maşalah canım bebeğine
ben de hergün portakal suyu ve aşırı meyve yiyyorum
benımki de tosun olsun

canmm berıneden ses cıkmazsa senı yazım onun yerıne olurmu?

kız kızzz valla heyecanlı oldu bu ıs adresı yollym cnmm az snra

msj yollamaya devam:))))))))))))

canım berineden ses çıkmadı diye silmeyin haberi var ben knştum onunla kim kime hediye göndercek hbri var sakın iptal etmeyin :)))tubili sana diyom aşkitomm

Ya pazartesi sabah kalktık hapşırıp tıksırıyodum benim sabah hapşırıklarım pek meşhurdur diye umursamadım. :2:
meğer girip olmuşum akşam yatağa düşürünce anladım.Pazartesi akşamdan beri mütemadiyen uyuyorum hapşırık hala devam gözlerim şakır şakır akıyo üstüne bide öksürük başladı meyve falan yiyorum ama hala düzelme belirtisi bile yok.Bu arada şekerim çok yükselmişti doktora gittim az daha insüline başlıoduk sonra tahliller falan derken stres bağlı olarak şekerim yükseliomuş bunu öğrenmiş olduk.Şeker düşene ve stresim geçene kadar diyete devammış :2::2:
Gripi nasıl geçirebileceğim konusunda önerisi olan varmı:2: ve bu durumdan bebek etkileniyomudur acaba?

canım berineden ses çıkmadı diye silmeyin haberi var ben knştum onunla kim kime hediye göndercek hbri var sakın iptal etmeyin :)))tubili sana diyom aşkitomm

tamm bebegmm ellemedımmm:)

masallah masallah subahanallahh sımdıden 1 kg ıse sen bı tosun dogurursun hemen meyvelere dalyrum bendee

cnmm cokgecmıs olsunnn aman dıkkatet kendınee havalar malum gunduz yazz gece kıss tamm hasta olma havasıı kalkk bı dus all grıbın eskısın iii gelır

gecmıs olsn canmm hedyelesme lıstesıne baktınmı ben senn bebıse hedıye alcam adresını yollada ozelden yollayayım bebısnın hedıyesını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…