- 30 Nisan 2012
- 571
- 7
- 96
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #19.821
bende de henüz bişi yokher hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:
valla kuzum ben normal kilonun üzerinde olmamama rağmen türkiye coğrafi haritası gibiyimnormal kilomun baya bi üzerinde olduğumdan benim heryerim çatlak içinde varsın göbeğim de olsun pek önemsemiyorum geçen bi bebe yağı aldım aklıma geldikçe sürüyorum bakalım sonuç nolcak
canımmm benim ismimin üzerine geliyosun özel msj gönder kısmından gönderiyosun kızçene güzel bişey göndereyim :)))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum canımm tosunu iyi beslemişmisin bakalım:)
ben sana hediye göndercem canım onun iiçin adresini istiycektim..
selam kızlar
çatlakları şimdiden görmek anlamak mümkün mü yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkacak sinsiler
canımmm benim ismimin üzerine geliyosun özel msj gönder kısmından gönderiyosun kızçene güzel bişey göndereyim :)))
:)) sen bana diil ben sana göndercem, adresini istiyorum onu msj atcaktım ama atamadım, seninkisi erkek diimi?
Kaşıntıyla başlıyor sanırım
kız ne bilim ya sabah sabah yazdım uykum açılmadan yazmışım işte doğru diyon :))) buarada erkeğim olcak teyzesiii
kızlar kızlar bis yemeğe gidoruzzz
buarada cvp vermeden geçemiciiiiiimmm bende buara datlu datlu kaşınıyorum valla inşallah çatlak olmaz 25 gün öncesinden aldığım yaptırdğım bi yağ var elimde hala kullanıcam kapağını açıp bakmışmıyım hele bir sorun ay çok tembelim ben beeee
kızlar çok canım sıkkın eşimle küstük( yani arada küsüyodukda hamileyken daha çok üzüldüm, zaten herşeye ağlayıp duruyodum tam tuz biber oldu. Kimsemde yok burda anlatacak içim bunaldı bari size yazıyım dedim. Bu erkekler bazen ne kadar anlayışsız ve acımasız oluyoalr ya ((((
canımmmmm hayrola neden ne oldu kiiii takma kafana barışırsınız geçer inş. en kısa zamanda
kızlar kızlar bis yemeğe gidoruzzz
hemen göndertcemm şekerim :))tmmdır şekerim, adresini bekliyorum o zaman
valla öle dünya haritası gibi olcak kız göbüşş :))kız yemek için erken değilmi annemmmm biz 1 de çıkıyoruz
yok be 12:00-13:00 arası bizim yemek tatilimiz yidik geldikkkk sizede afiyet bal, şeker, kaymak olsun
tembel senii her akşam sürmen lazım oysaki çatlada görbende krem sürüyorum her akşam
kızlar çok canım sıkkın eşimle küstük( yani arada küsüyodukda hamileyken daha çok üzüldüm, zaten herşeye ağlayıp duruyodum tam tuz biber oldu. Kimsemde yok burda anlatacak içim bunaldı bari size yazıyım dedim. Bu erkekler bazen ne kadar anlayışsız ve acımasız oluyoalr ya ((((
afiyet bal şeker olsun kusum yarasın oğluşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?