2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
her hangi bir yeriniz çatladımı kızlar, benim karnım tatlı tatlı kaşınıyo yaa:18::18:
bende de henüz bişi yok

normal kilomun baya bi üzerinde olduğumdan benim heryerim çatlak içinde varsın göbeğim de olsun pek önemsemiyorum geçen bi bebe yağı aldım aklıma geldikçe sürüyorum bakalım sonuç nolcak
valla kuzum ben normal kilonun üzerinde olmamama rağmen türkiye coğrafi haritası gibiyim neyse ki şimdilik göbüşümde bişi yok yağlanıyom pehlivan misali orda olmasın bari

canımmm benim ismimin üzerine geliyosun özel msj gönder kısmından gönderiyosun kızçene güzel bişey göndereyim :)))

:)) sen bana diil ben sana göndercem, adresini istiyorum onu msj atcaktım ama atamadım, seninkisi erkek diimi?

selam kızlar
çatlakları şimdiden görmek anlamak mümkün mü yoksa doğumdan sonra mı ortaya çıkacak sinsiler

kız ne bilim ya sabah sabah yazdım uykum açılmadan yazmışım işte doğru diyon :))) buarada erkeğim olcak teyzesiii

Son düzenleme:
Kaşıntıyla başlıyor sanırım

buarada cvp vermeden geçemiciiiiiimmm bende buara datlu datlu kaşınıyorum valla inşallah çatlak olmaz 25 gün öncesinden aldığım yaptırdğım bi yağ var elimde hala kullanıcam kapağını açıp bakmışmıyım hele bir sorun ay çok tembelim ben beeee

kızlar kızlar bis yemeğe gidoruzzz

kız yemek için erken değilmi annemmmm biz 1 de çıkıyoruz

tembel senii her akşam sürmen lazım oysaki çatlada gör bende krem sürüyorum her akşam

kızlar çok canım sıkkın eşimle küstük ( yani arada küsüyodukda hamileyken daha çok üzüldüm, zaten herşeye ağlayıp duruyodum tam tuz biber oldu. Kimsemde yok burda anlatacak içim bunaldı bari size yazıyım dedim. Bu erkekler bazen ne kadar anlayışsız ve acımasız oluyoalr ya ((((

canımmmmm hayrola neden ne oldu kiiii takma kafana barışırsınız geçer inş. en kısa zamanda

günaydin arkadaslar, ya bu sizin dediginiz segirme ne olyuor nasil bisey acaba? bide bebeginizn ilk hareketi nasil biseydi ilk hissetiginizde nasil biseydi anlatabilirisniz

kızlarrrrrrrrrrrr doğru söyleyin nerde bu kız diyen oldu mu hiç

geçmiş deli gibi birikmiş mümkün değil okuyamam
eşim bir hastalandı ki hiç öyle görmemiştim gözünü açamadı ateşli bi şekilde ağrılarla kıvrandı resmen yaa
bulaşıcı dedi doktor bi de
kayınvaldem falan geldi artık onla baktık ben çok yaklaşmadım
çok yoğun geçti doğal olarak

her şey yolunda şükür bizde
ne var ne yok anlatın bakem acuk:)))

anuuuu ben tuğba ya mucize bana hediye alıyomuş ne güsellllllll

kızlar adresleşelim mucize geldiğin zaman ses et de mesaj atayım adresimi sana
tuğbacım sen de bana at

eşimin raporu biter bitmez alır yollarım inşallah
bir de cinsiyetiniz neydi tuğbacım onu da yazıver:)))

tmmdır şekerim, adresini bekliyorum o zaman
hemen göndertcemm şekerim :))

valla öle dünya haritası gibi olcak kız göbüşş :))

canım nolduuuuu?????

afiyet bal şeker olsun kusum yarasın oğluşuna

teşekkür ederim fıstığım yaramıştır heralde ne yedim ne yedimmmmmm aç gibi

Ooo sen benimkini görsen birde beni tabi...!!
Bana ağlayan Şelalem diyo yaaa....Öyle sulu göz oldum ki sorma..Daha bebişden önce ben sulu zırtlakım hahaha...
Onlara kolay anacım bebişleri onlar taşımıyo bir hormonları zıbıtsın bizim gibi bak ne oluyolar zaten çocuk gibiler ANAMM..!!
Deli çıkarız biz herhal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…