2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
fl degerını 7 ıle carpcaksın bırde gelışımı normal sınırdaysa uzulme bazı bebekler zayıf oluyor annenın beslenmesı ıle alakası yok bazen kordondakı akışkanlık ne kadar fazla ıse o kadar cok beslenıyor

Bizim babamız bayramda köye gidiyo yalnız kalcaz oğluşumla
Oy kuzuumm kiyamam Allah kavustursun tatlim
Emzirme sutyeni(kis olacagi icin atleti daha dogrusu) ve aspirator alcam ben. Ben kafa popo ayirt edemiyom ama el ayak olmadigini anliyom sanki mesela. İnsallah onlari da anlariz:)
Cok saol tatlim. Benim zaten buna benzer bi programim vardi iste yine de neden boyle oldu anlamiyorum. Umarim 100lukte bisey cikmaz. Cuma yaptircam.
Saol figencim zor olcak ama bebisim icin herseye deger. En buyuk temennim dogumdan sonra kalmamasi.

kızlar yorgunluktan giremedim bugün ancak fırsat bulabildim...detaylı ultrasonumuza girdik çok şükür herşey yolunda tek tek bütün damarlarına organlarına bakıldı biliyosunuz zaten..hiç bi sorun yok kuzumda rahatladım yaa uzun zamandır hareketlerini aşağıda hissediyodum dik duruyo heralde ayaklarıdır hissettiğim diyodum meğerse maymunum baş aşağı duruyomuş onlar da elleriymiş amnion sıvısı olması gerektiği kadar erken doğum riski de görünmüyo baş aşağı durduğuna bakmayın siz bi kaç gün öyle durur sonra beğenmez değiştirir dedi doktor video cd mi de aldım çıkarken tabi bişey görünmüyo çok o ayrı mesele maalesef güzel bi poz yakalayamadık 4 boyutluda tam çapraz kaldı görüntüsü yüzünü falan yandan görebildik ancak...kol bacak kemikleri normalden daha uzun,uzun boylu olacak büyük ihtimal dedi doktor amcası...boy olarak 1.5 hafta öndeyiz ama kilo tam haftasına uygun...25.6 cm olmuş kızçem kilosu da 414 gr. kızzz meltem görürsen geçir şekerim tabloya olmadı diğer tarafa yazarım yine görmezsen...moralimi bozan tek şey bebişimle değil kendimle ilgiliydi 67 kilo olmuşum :18: dediydim anneme çok yedirme şişcem diye biraz kontrol altına almam lazım bu aya kadar 1er kilo 1er kilo giderken 1.5 ayda 4.5 kilo içime oturdu valla...aldıklarımı şimdilik vermem zaten yasak bari biraz daha dikkatli olayım da çok almıyım bundan sonra...sizden naber? geçmişi daha okumadım şimdi okuycam inşallah herkesler ve bebişleri iyidir

Gecmis olsun cnm. Lipton ve dogadan in zencefil limon cayi var. Oksurugu ve bogaz batmasini aliyor. Tavsiye ederim cok ferahlatiyo genzini fln.

Gokceciiikkk hadi gecmis olsun gozun aydin masallah ikinize de bayramda bilhassa dikkat et yediklerine

neden gögüste kis olsun kisütyen kis mi yapıyor:26:
maaşallah her ikinize de

Gokceciiikkk hadi gecmis olsun gozun aydin masallah ikinize de bayramda bilhassa dikkat et yediklerine

sağol canım 1 ay sonra da şeker yüklemesini yaptırırım onda da bişi çıkmazsa artık önemli testler bitiyo zaten yan gelip keyifle yatcam yok canım burda bayramlar pek bayram gibi geçmediğinden sıkıntı yok zaten

neden gögüste kis olsun kisütyen kis mi yapıyor:26:

maaşallah her ikinize de

çok sağol canım bana maşallah olmasaydı iyiydi ama

bu arada birsy kist değil kış demek istemiş galiba kışın atlet giyeriz daha iyi olur gibisinden ben öyle anladım msjından

off yine alamadım randevu açılmamış yarın geceye kaldım

ben çıkıyorum hayırlı geceleryatıoarum oda ayrı bir dert uykuda kalça kemiklerimi sıkıyorum ağrıdan uyuyamıyorum sonradan

Ya ben bazen bebeğin hareketlerini vajinamda hissediyorum. Sanki resmen vajinama vuruyo asagidan çıkacak gibi hissediyom. Bebek aşağıda mı acaba ya. Kontrolum de 1 hafta sonra.benim gibi hisseden var mı?

Ya ben bazen bebeğin hareketlerini vajinamda hissediyorum. Sanki resmen vajinama vuruyo asagidan çıkacak gibi hissediyom. Bebek aşağıda mı acaba ya. Kontrolum de 1 hafta sonra.benim gibi hisseden var mı?

ben varım ben cevabını da bugün öğrendim kızçem maymun misali baş aşağı duruyomuş detaylı ultrasonda gördüm canı sıkıldıkça da duvarlara vuruyo heralde şaka bi yana cidden o bölge daha hassas ve deri-yağ oranı olarak da daha ince olduğu için daha rahat hissediliyomuş bende acayip gıdıklanma yapıyo mesela zor tutuyorum kendimi

Bi sıkıntı yok yani dımı canım. Kafası baskı yapio vajinaya ozaman. Ama benimki baya ayağıyla vuruyo gibi ya. Bi garip hissediyom. Alttan sanki cikivercek gibi sanki korktum.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :):):)

tamm bebegmm ellemedımmm:)
tşk.ederim kuzucuttt

masallah masallah subahanallahh sımdıden 1 kg ıse sen bı tosun dogurursun hemen meyvelere dalyrum bendee
kız bende meyveye başladım buara benimkide tosuncuk olsun :))

canımm çok geçmiş olsunnnn

gözünaydın fıstıkk görüyomusun bıdığı kafayı aşağı dayamış ha dünyaya tersten bakcak kız bu gelince :)))maşallahh demeyide unutmayalım sana

Bi sıkıntı yok yani dımı canım. Kafası baskı yapio vajinaya ozaman. Ama benimki baya ayağıyla vuruyo gibi ya. Bi garip hissediyom. Alttan sanki cikivercek gibi sanki korktum.
ben,mkide zaman zaman öle vajinada ağrı baskı hissediyorum ben kötüye yoruyodum hep demekki bizimkide oralarda biyerde :)

maşallah gerçekten iyi beslemişsin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…