- Konu Sahibi papatya3459
- #4.041
ay neyi hatirladim biliyormusun.gecen defa internette oyun oynuyordum.birden bebis karnimda haraket etti,ilk haraketinde kime baksan ona benzer demisler ya.iste bende hemen kosup esimin gozlerine baktim.
inanilmaz bir seydi iste ogun hamis oldugumu anladim.boyle kelebek gibi birsey ucdu oynadi karnimda.
bide oyle seyler batil inanc zaten DOLLENME OLDUGU GUN BEBEGIN saci goz rengi kime benzeyecegi,hatta cnsiyeti bile belli olur.
canim ikinci hamislik.ilk hamislikte 5.ayimda bebegi kayb ettim spina bifida nedeniyle aldilar.
5 ay sonra tekrar hamile kaldim.tabi bu 5 ayda yuksek doz folik asit vitaminler kullandim.
doktorum dedi milyonda bir rastlanan bisey ikinci kez olmaz dedi artik 16-20 haftalarda belli olucak.
ama bbirazcik icim rahat cunki,gecen hamislikte 4-5 haftalarda atesim 39-40 oluyordu,tamda omurganin birlestigi donemlerde,ama simdi ates falan olmadi.
tatlm sen bu haftalarda bebeginin haraket ettigini nasıl hissettin ben öyle bişi hissetmedim henüz ayrıca 4.ay ve sonrasında hissediyoruz diye biliyorum