Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    10
İnsan korkuyor. Kaç gündür gece gündüz nefes alamıyorum. Bir anda hafifledi ne olduğunu anlamadım.
🤗 Anlıyorum. Ben de sürekli kusup yerimden kalkamıyordum. Bir sabah uyandım ne bulantı ne kusma ne gögüs ağrısı sanki hamile değil gibiydim. Aklım çıktı benim de. Ama sonra geldi korkmayın ara sıra nefes alıyoruz. Allah korusun bir şey olsa bile Betahcg hemen düşmediği için belirtiler de bir anda kaybolmaz zaten. Şu an prilam alıyorum iyi geliyor ondan bile korkuyorum kusunca her şey yolunda gidiyor gibi hissediyordum sanırım 😁

🤗 Anlıyorum. Ben de sürekli kusup yerimden kalkamıyordum. Bir sabah uyandım ne bulantı ne kusma ne gögüs ağrısı sanki hamile değil gibiydim. Aklım çıktı benim de. Ama sonra geldi korkmayın ara sıra nefes alıyoruz. Allah korusun bir şey olsa bile Betahcg hemen düşmediği için belirtiler de bir anda kaybolmaz zaten. Şu an prilam alıyorum iyi geliyor ondan bile korkuyorum kusunca her şey yolunda gidiyor gibi hissediyordum sanırım 😁
Ya evet kustuğum için mutluydum resmen. Kafam en azından rahattı. Valla çok teşekkürler biraz içim rahatladı🙏

Dünden bu yana aşırı olan bulantım neredeyse yok hala geldi. 7+3 normal mi?
😅 Bu dalgalanmalar hepimizi bir sorguya çektiriyor. Ben de ara ara soruyorum mesela bulantım bazen hafif yok falan diye. Bazen aşırı hissediyorum. Bazen daha iyiyim. 2 gündur kötüydüm. Bugün uyandım daha iyiyim. Dün aşırı bulantım vardı mesela 🫠

😅 Bu dalgalanmalar hepimizi bir sorguya çektiriyor. Ben de ara ara soruyorum mesela bulantım bazen hafif yok falan diye. Bazen aşırı hissediyorum. Bazen daha iyiyim. 2 gündur kötüydüm. Bugün uyandım daha iyiyim. Dün aşırı bulantım vardı mesela 🫠
Evet şu 1.trimesterı atlatsak da biraz derin nefes alsak😂

Tansiyon dusuklugu zor olmali ben onu deneyimlemedim kizimda sadece mide bulantim vardi . Tansiyon skntisi olursa zor olur benim icinde 😔 Doktor bisey onerdi mi peki tuzu biraz artirmak vs ise yarar mi acaba
Doktor da hamilelikte tansiyon düşüklüğü olabileceğini, bazı gebelerin baygınlık bile geçirdiğini söylemişti. Baş dönmesi ve mide bulantısı da bu sebeple oluyormuş. Az ve sık yememi önerdi. Bol bol da su iç dedi

Kızlar selam benim ikinci gebeliğim ilki düşükle sonuçlandı betam düzenli artmıyordu başından beri zaten şuan düzenli artıyor 11500’e kadar çıktık. Pazartesi randevu aldım 5+6 olacak pazartesi bebiş ultrasonda görünür mü? Kalp atışını kaçıncı haftada duyuyoruz o kadar heyecanlıyım aynı zamanda ilk gebeliğimde dolayı o kadar ürkeğim ki 🥹
Vajinal baktırarak görülebilir ama kalp atışı görünmezse hiç üzülmeyin bence😊 benim doktorum da direkt vajinal bakıyor, biraz büyüyene kadar -ilk 8 hafta falan- böyle devam ederiz dedi.
Ben Sat’a göre 5+6’da gittiğimde yolk kesesini görmüştük ve embriyo da gelişiyor ama çok küçük, henüz tam görünmüyor demişti. Dün (6+6’da) kalp atışını yakalayabildik🥹 ama geç döllenme olabilir, embriyo usg’de 6+0 görünüyor dedi doktorum bu defa. Yani değişebiliyor bazıları erken bazıları daha geç duyabiliyor bir de cihazlar çok fark ediyor, arada 6+3’te gittiğim devlet hast. acili kese boş görünüyor ama olabilir daha küçük falan demişti. Bir de yukarılarda kızlardan biri daha yazmış, vajinal için hiç idrar olmaması, karından bakmak için de sıkışık olmak daha net gösteriyormuş. Güzel haberlerinizi bekliyoruz☺️💕

Ya evet kustuğum için mutluydum resmen. Kafam en azından rahattı. Valla çok teşekkürler biraz içim rahatladı🙏
Bu belirtilerin olmaması hepimizi şüphelendiriyor galiba. Benim de hiç bulantım ve kusmam olmadı sanki olması gerekiyormuş olmayınca bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyordum niye olmuyor diye kafama takıyordum. Doktora söyledim ne güzel işte daha ne istiyorsun insanlar senin yerinde olmak için dua ediyor demişti gülerek. Olmaması bir sorun olduğu anlamına gelmez şiddetli bir ağrı ya da kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma, bazı kadınlar belirtisiz geçiriyor demişti o günden beri kafama takmıyorum ben de . Bebek doğana kadar sürekli böyle tetikte olcaz galiba 🥲

Bu belirtilerin olmaması hepimizi şüphelendiriyor galiba. Benim de hiç bulantım ve kusmam olmadı sanki olması gerekiyormuş olmayınca bir şeyler ters gidiyormuş gibi hissediyordum niye olmuyor diye kafama takıyordum. Doktora söyledim ne güzel işte daha ne istiyorsun insanlar senin yerinde olmak için dua ediyor demişti gülerek. Olmaması bir sorun olduğu anlamına gelmez şiddetli bir ağrı ya da kanama olmadığı sürece sıkıntı yapma, bazı kadınlar belirtisiz geçiriyor demişti o günden beri kafama takmıyorum ben de . Bebek doğana kadar sürekli böyle tetikte olcaz galiba 🥲
Bende de hiç bulantı vs yok sadece göğüs ucum dokununca acıyor ve aşırııı tuzlu istiyor canım🥲

Selam kizlar, sicaklardan o kadar etkileniyorum ki hic bir sey yapamiyorum. İlk hamileligimden (sonlanmisti:( ) farkli yasiyorum 2. Hamileligimi. Bu sefer mide bulantim, halsizligim oldu ama dediginiz gibi her gun saati , zamani, derecesi değişiyor, bazen hepsi kayboluyor. Doktora sordugumda bir şeyler farkli yasaniyor ya da belirti yok gibi durumlari sakın kafaniza takmayin demisti. Eger belirtiniz az veya hic yoksa bunun tadini cikarin sakın endiselenmeyin😊

Kendime çok hızlı nazar ediyorum ya. Prilam kullanıp kusmuyorum artık derken bugün ilacı hiç almamış gibi kustum, yataktan çıkamadım. bulantım da çok fazla. Hem çok açım hem de her şeyden midem bulanıyor :işsiz:

Biz bugun doktora gittik 6+0 yolk sac ve kesede sorun yok ama henüz embriyo yok. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz

Bende de hiç bulantı vs yok sadece göğüs ucum dokununca acıyor ve aşırııı tuzlu istiyor canım🥲
Benim de sadece sabahları uyandığımda açken midem bulanıyor yemek yiyince geçiyor o kadar. Hamilelik bulantısını hiç yaşamadım. Göğüs hassasiyeti bende de çok zaten göğüs hassasiyetim ve karnımdaki gaz şişkinliği olmasa hamile olduğumu anlamıcam o derece. 😃

Kizlar bu ilk bekleme sureside zor ya , ilk gebeligimde ogrenir ogrenmez Turkiyeden ayrilmistik yasadigim ulkede de 7. Hafta olmadan ultrason bakilmiyordu ozel-devlet farketmeksizin 7. Haftada direk gidip her seyi gormustum nasil beklemisim o kadar bilmiyorum 🤣

Back
X