2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Bugün 6+5 olan minigimizin kalp atışlarını duyma umudu ile dra gittik ancak bomboş bir kese gördük 7+2 boyutunda ama icinde birşey göremedik offff biliyorum ki ultrasondan olabilir zaten karından bakılinca daha zor gözüküyor falan ama iste üzülmedim desem yalan koskocaman 1 hafta sabırla beklemek zorundayız

benim birkac arkadasim yasadi bu durumu
endise etme sabirla bekle
birkac hafta sonra herseyi gorursun keseyide kalp atisinida :)

alttan baktirabilirsin korkma ..

mrb arkadaşlar umarım herkes iyidir
çok fırsat bulamıyorum kızımdan girmeye ama takip etmeye çalışıyorum sizleri
pazartesi bende bebeğimin kalp atışlarını duydum şu an 7+6 sat a göre ama ultrasonda 9+2 gözüküyor sanırım üstüne adet görmüşüm çözemedik doktorumla:52:

ilk hamileliğimde bende çok korkmuştum alttan bakılmasından ve çatı muayenesine kadar bakılmamıştı hiç ama sonra doğum için gidince bakmayan kalmadı nerdeyse korkacak bir şey yok arkadaşta söylemiş bu gidişimde benimde alttan baktı ve kalp atışını ve keseyi çok rahat gördük

bebişin kalp atışlarını duyduk canım...:16: maşaallah :nazar:1 haftada ne çok büyümüş. şimdi 7+3 olmuşuz. Rabbim doğduğu günleride gösterir inşaallah...:16:

ben sütü bırak mesela su bile içemiyorum
bebiş bizden yiyor diye rahatım
doğanın bi dengesi vardır sonuçta bu bulantıyla kimse yiyemez ki..

aşağıdan benim de bakıldı ilk kese görülmesi için
bişi olmuyor merak etmeyin

kızlar yoğurt çorbası yedim bir kase, yayla çorbası yani
az yağlı yaptırıp denesin midesi bulananlar

ben sütü bırak mesela su bile içemiyorum
bebiş bizden yiyor diye rahatım
doğanın bi dengesi vardır sonuçta bu bulantıyla kimse yiyemez ki..

aşağıdan benim de bakıldı ilk kese görülmesi için
bişi olmuyor merak etmeyin

kızlar yoğurt çorbası yedim bir kase, yayla çorbası yani
az yağlı yaptırıp denesin midesi bulananlar

aynen bendede görünmeyince alttan baktı doktorum. ben korkmuştum bi şey olur diye ama yanlız ucuna koyup bakıyor o kadar... :27:

Gunaydınlar...
Bır yazdım bır daha yazamadım...
Dusuk tehlıkesı ıcın progestan kullanıyorum, agızdan hap olarak aldım daha etkılı olsun dıye ama bır hafta bıtkısel hayatta gıbı yasattı benı... Gozumu acamadım, öldüm bulantıdan... Herseyden tıksındım... Kabus gıbı bır hafta gecırdım ve ılactan oldugunu tahmın edemedım... Baktım olacak gıbı degıl doktorumla konustum vajınal almamı soyledı ılacı, 3 gundur oyle yapıyorum Rabbıme sukur kus gıbı hafıfledım, illakı sogan salca kokusundan cok fena oluyorum ama o kadar olur...

Hangı arkadas hatırlayamıyorum ama gecenlerde gozume takıldı yazısı, spor yapacagım bantta yazmıstı. Doktorunuzla bu konuyu konustunuz mu acaba? Ben doktoruma danıstım bantta yurumememı soyledı, acık havada oksıjen devrı daımı olması lazım dedı. Yuruyen arkadaslar kac hızla yuruyorlar acaba? Hos ben hala ıstırahat halındeyım ama merak ettım...

Bız de bugun 6+5 teyız Allah ın ıznıyle...
10 gun sonra kontrolumuz var ve meraktan catlıyorum dıger bebegım ne alemde dıye...
Insan ne dusunecegını sasırıyor, bazen ıkı bebekle basa cıkamam herhalde dıyorum ama kontrole gıttıgımde onun da kalp atısını duyarsam bu dusuncemden cok uzuntu duyarım da dıyorum...
Bakalım hayırlısı ınsallah...

benide lisyete ekleyebilirsiniz artık
sat 20 mayıs
kayseriden
yaş 27 kilo 59
kese görüldü
sanırım 7.haftaya girdim
ilk bebiş

günaydınlar herkese:3:

benim kızarıklıklar devam ediyor sabah akşam duş alıorum inş. geçer en kısa zamanda:27:
bu sabah kahvaltımı güzel yaptım ama sonrasında midem kazınır gibi bir tuhaf oluyor bulantı hafif başlıyor:27:
Gün geçtikce sanki hamile değilmişim gibi geliyor ilk günki şoku atlatmış olduğumuzdan sanırım :27:yani bu duruma alışmaya başlıyor insan sıradan geliyor bazen ben hamilemiyim die düşünüyorum:9:

günaydınlar herkese:3:

benim kızarıklıklar devam ediyor sabah akşam duş alıorum inş. geçer en kısa zamanda:27:
bu sabah kahvaltımı güzel yaptım ama sonrasında midem kazınır gibi bir tuhaf oluyor bulantı hafif başlıyor:27:
Gün geçtikce sanki hamile değilmişim gibi geliyor ilk günki şoku atlatmış olduğumuzdan sanırım :27:yani bu duruma alışmaya başlıyor insan sıradan geliyor bazen ben hamilemiyim die düşünüyorum:9:

ah keşke ben de ben hamile miyim diyecek kadar unutabilsem... midem çok kötü sabahın altısında öğürtüyle baş ağrısıyla mide yanmasıyla uyandım. oturdum zırıl zırıl ağladım yine... :( gün nasıl bitecek diyorum her gün... ne zaman geçer bu hangi hafta azalır????????????? ilaç zararlı mı ki dr . um vermyor yaaaaaaaaa :(

Herkese merhabalar;Bu sayfayı yeni keşfettim doktor ultrasonda görülen bir kanama nedeniyle bebişimle beni ev hapsine mahkum edince aynı haftalarda olan anneler var mı diye girdim ve bu sayfaya ulaştım; paylaşımlarınıza bayıldım kızlar bende artık bu sayfadayım Sat:30 nisan 10. haftadayız.Mide bulantım yok ama şu kanama da bi geçse.24 Temmuz'a kadar evden dışarı çıkmak herhangi bir evişi yapmak ve hatta 5 dakikadan fazla ayakta durmak yasak.Katlanıcam bebişim için yeter ki sağlıklı sıhhatli gelsin kucağımıza.Bu arada benim de ilk bebeğim...Bütün bebişleri öptüm

ha bu arada kızlar size de söyleyeyim belki işinize yarar. ben hayatım boyu yüzüstü yatan bir insandım. yoksa uyuyamazdım. haliyle birşey olur mu diye korktuğumdan sola sağa yatıyordum hep. dün dr. a sordum artık. yüzüstü yatmanın bir zararı yokmuş. 3 ay. sonra zaten yatamazmışsın. bilgilerinize... :) benim çok işime yarayacak... :)

söyliyim bnde bilgileri tahmini doğum 18-02-2012 şuan 8 haftanın içindeyiz kalp atışlarını gördük 3 kayıptan sonra 4. gebelik cinsiyet tahmini kız corumda yaşıyoruz yaş 21

Herkese merhabalar;Bu sayfayı yeni keşfettim doktor ultrasonda görülen bir kanama nedeniyle bebişimle beni ev hapsine mahkum edince aynı haftalarda olan anneler var mı diye girdim ve bu sayfaya ulaştım; paylaşımlarınıza bayıldım kızlar bende artık bu sayfadayım Sat:30 nisan 10. haftadayız.Mide bulantım yok ama şu kanama da bi geçse.24 Temmuz'a kadar evden dışarı çıkmak herhangi bir evişi yapmak ve hatta 5 dakikadan fazla ayakta durmak yasak.Katlanıcam bebişim için yeter ki sağlıklı sıhhatli gelsin kucağımıza.Bu arada benim de ilk bebeğim...Bütün bebişleri öptüm

merhaba canım, ben de sendenim.. 8. haftadayım ama ben de ev hapsindeyim. benim de rahimde kanama var o yüzden yatıyorum. doktor protestan verdi onu kullanıyorum. sürekli evde olmak çok sıkıcı. bir de bulantım ve kasık ağrılarım var. dayanmaya çalışıyorum senin gibi:):) yalnız değilsin:):)

merhaba kızlarrrr

bütün gece sancıdan uyuyamadım. kasıklarımda müthiş bir sancı var. ağzım kuruyor şimdi de . canım bi şey istemiyor.ilaçlarımı düzenli kullanıyroum. ama hala sancım var. bi garip oldum. benim gibi olan var mı ???

Back
X