2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlarrrr

bütün gece sancıdan uyuyamadım. kasıklarımda müthiş bir sancı var. ağzım kuruyor şimdi de . canım bi şey istemiyor.ilaçlarımı düzenli kullanıyroum. ama hala sancım var. bi garip oldum. benim gibi olan var mı ???

geçmiş olsun belki idrar yolu enfeksiyonu vardır bi idrar tahlili baktırsan

merhaba cici anneler
biz dür dr gittik çok şükür kalp atışlarını duyduk
adım adım ilerliyoruz.inşallah hep böyle sağlıkla ilerleriz sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benide lisyete ekleyebilirsiniz artık
sat 30 mayıs
Tokat'dan
yaş 37 kilo 67
kese görüldü
5 haftalık
ikinci bebeğim

kızlar merhaba;
yürüyüş bandı meselesini ben açmıştım. ben normalde aktif spor yapan biriyim. günde yarım saat yürümekte hem bebek hem de anne için iyi diye biliyorum çok araştırdım.
ben sizlere bir şey danışacağım komik gelebilir. arkadaşlar kasık ağrısı dediğiniz vajinanın içinde oluşan ağrı mı? benim de çok ağrım oluyor hatta dr a gittim kanama vb yok ama idrarda enfeksiyon çıktı. onun için munorol verdi ama geçti mi bilmiyorum şuan hergün limon sıkıp içiyorum çok faydalıymış.
yani kızlar kasık ağrısı vajianda yanaklarda oluşan ağrı mı? hatta bazen sizi korkutan Allahım noluyorum dedirten??? cevaplarsanız çok mutlu olacağım :)

slm kızlar az önce doktordan geldim bebeşimin kalp seslerini duyduk ve hareket ettiğini gördük nasıl bi mutluluk :) hamile oldugumu o an hissettim diyebilirim 3 hafta sonra 2li tarama testine çagırıldık rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize

Son düzenleme:
kızlarr ben geldimm :):):)sevinçli haberlerle geldım gercekten cok mutluyumm malesef cnsyet haberı yok 10 hafta 3 gunluk cıktım bebegımn kafasını kolunu bacagını parmagnı her seyını gordumm kalp atslarndada cok sukur sıkıntı yok doktor masallah keyfı yernde yatyoo bı sıkıntı yok gelısımı gayet guzel dedı hatta boyu 9cm 10 gun snra gıdıcem ıkılı test ıcın belkı ozaman cnsyetten bı haber vereblrmm artık safakk 17 temmuz :D:D ultrason resmnıde hemen yuklyurmm.....

Yürüyüş bandı ve Kasık Ağrısı Hk
kızlar merhaba;
yürüyüş bandı meselesini ben açmıştım. ben normalde aktif spor yapan biriyim. günde yarım saat yürümekte hem bebek hem de anne için iyi diye biliyorum çok araştırdım.
ben sizlere bir şey danışacağım komik gelebilir. arkadaşlar kasık ağrısı dediğiniz vajinanın içinde oluşan ağrı mı? benim de çok ağrım oluyor hatta dr a gittim kanama vb yok ama idrarda enfeksiyon çıktı. onun için munorol verdi ama geçti mi bilmiyorum şuan hergün limon sıkıp içiyorum çok faydalıymış.
yani kızlar kasık ağrısı vajianda yanaklarda oluşan ağrı mı? hatta bazen sizi korkutan Allahım noluyorum dedirten??? cevaplarsanız çok mutlu olacağım :)

ah keşke ben de ben hamile miyim diyecek kadar unutabilsem... midem çok kötü sabahın altısında öğürtüyle baş ağrısıyla mide yanmasıyla uyandım. oturdum zırıl zırıl ağladım yine... :( gün nasıl bitecek diyorum her gün... ne zaman geçer bu hangi hafta azalır????????????? ilaç zararlı mı ki dr . um vermyor yaaaaaaaaa :(

ha bu arada kızlar size de söyleyeyim belki işinize yarar. ben hayatım boyu yüzüstü yatan bir insandım. yoksa uyuyamazdım. haliyle birşey olur mu diye korktuğumdan sola sağa yatıyordum hep. dün dr. a sordum artık. yüzüstü yatmanın bir zararı yokmuş. 3 ay. sonra zaten yatamazmışsın. bilgilerinize... :) benim çok işime yarayacak... :)

banada doktorum ilaç vermedi yatağa düşürecek kadar mide bulantılarım olsaydı verecekti:27:veremem bu kadarcık mide bulantısına dedi:1:

ben sırtüstü bile yatmıorum bişey olur die:27:gerilirim die korkudan yan yatıorum:1::1:

kızlarr ben geldimm :):):)sevinçli haberlerle geldım gercekten cok mutluyumm malesef cnsyet haberı yok 10 hafta 3 gunluk cıktım bebegımn kafasını kolunu bacagını parmagnı her seyını gordumm kalp atslarndada cok sukur sıkıntı yok doktor masallah keyfı yernde yatyoo bı sıkıntı yok gelısımı gayet guzel dedı hatta boyu 9cm 10 gun snra gıdıcem ıkılı test ıcın belkı ozaman cnsyetten bı haber vereblrmm artık safakk 17 temmuz :D:D ultrason resmnıde hemen yuklyurmm.....

9cm mi:53::53::53:

Yürüyüş bandı ve Kasık Ağrısı Hk
kızlar merhaba;

merhaba canım kasık ağrısı bende de var sağ kasığımda ama benim dr rahim genişlediği için bu sancıların olması normal dedi
senin sancın farklımı bilemiyorum ama idrar enfeksiyonu için bol bol su içebilirsin
pek yardımcı olamadım galiba :)

$Fotoğraf0426.webp

işte bebişimm yatyoo mısıl mısıll:D

Eki Görüntüle 459624

işte bebişimm yatyoo mısıl mısıll:D
allahım minik fasulyeeee :) ay inşallah ben de tekrar görücem salı günü 10. haftaya girdiğim gün. ya o değil de ben bu ultrason resimlerinden bir şey anlamıyorum. dr. da da doktor bak minicik ama şurası başı falan dedi ama ben orda flu birşey gördüm. bu resimlerden de pek anlamıyorum bende mi sorun var. yok ya saçmalıyorum fasulye kadar şeyin ağzı burnu kolları besbelli olacak değil ya :)

ayy yok ben bugun baya bı anladm kolunu bacagını parmagnı bıle cdden net bı sekılde gordum allahm sonunu getrsn herkesede nasp etsn

yaa evett sankı sen dıyınce farkettm keyf ınsanı annesı gıbı annesı 11 haftadr sureklı yatyoo bebıs de keyfde tabiiD::D

Back
X