2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hamiş arkadaşlarım ay neler olmuş bitmiş yaa...
neyse önemli olan topiğin asla amacının dışına çıkmaması,çıkaranlarada gerekli cezaların verilmesi:)
bnm bebişim sağ alt kasiğimda ve sanki birazcık yorulup ayakta kaldığımda hafif bi ağrı oluşuyo,
bnde kendimce diorumki sanırım ''annecim yorma kendini yat dinlen'' dio bnm fındığım:))) şimdiden iletişimimiz gayet iyi:P:P:P

ya canım valla benim de sağ alt kasığım geceleri geç yatınca çok ağrıyo apandistim mi var acaba diye şüphelenmeye başlamıştım.Bunu söylediğin çok iyi oldu demek o tarafta olabiliyo bebek:)Demek benim ufaklığım da beni uyarıyo uykum geldi diye:)

sevgicim tadını hiç almıyorum aksine içimi kötü yapıyor su
ama bir yöntem buldum
erik kompostosu yapıyoruz az şekerli..
bardağın yarısını komposto suyu yarısını su koyuyorum
aromasını veriyor erik birazcık
ferah ferah içiyorum tavsiye ederim

bende bu dediğini vişneyle yapıyorum canım biraz olsun işe yarıyor :34:

Suyla bir sorunum yok benim, gunde en az 2,5 litre su ve ek olarak sut-ayran-soda icmeye calisiyorum... Onerim surahinin icine birkac dilim salatalik/ limon veya bir kac dal taze nane atarsaniz cok hafif bir aroma elde edebilirsiniz... Belki de boylece icmesi daha kolay olur 

süt midemi iyice bulandırıyor çok içemiyorum malesef ama soda içiyorum hernekadar tadını alamasam da suyu da ihmal etmiyorum çünkü çok önemli olduğunu biliyorum canım önerin için de çok tşk ederim deneyeceğim

kızlar aranızda en vahim olan benm sanırım benm cocugum daha 7 aylık ama gebe kaldım cok zor olacak ama ne yapalım yapacak bişey yok...bide ikinci gebeligi olan arkadaş bu farklı demiş evet benmde bu farklı kızım cok rahattı hiç ankamadım ama bu beni zorluyo kusma felan yok ama bel agrısı ve gaz sorunum var gazı ben sezeryan olduguma baglıyorum belki yanlıştır ama aklıma ilk o geldi bide kızlar ikinci gebeligi erken olanların gebeligi zor geciyormuş doktorum dedi cunku rahim kendini 2 yılda toparlıyormuş bizde maşallah peşimizden atlı koşturuyo gibi hemen yaptıgımız için cekicez :)

bende bu dediğini vişneyle yapıyorum canım biraz olsun işe yarıyor :34:

süt midemi iyice bulandırıyor çok içemiyorum malesef ama soda içiyorum hernekadar tadını alamasam da suyu da ihmal etmiyorum çünkü çok önemli olduğunu biliyorum canım önerin için de çok tşk ederim deneyeceğim

sevgicim soda degil maden suyu iç benm ilk gebeligimi doçent takip etmişti ve gunde 1 maden suyunun hamilelere cok faydası varmış içi minarel doluymuş soda içme maden suyu iç mahalesef bende kendimi bildim bileli sutten nefret ediyorum ama kızlar sutlaça bayılırım oda sutun yerini tutuyormu acaba?

ne güzel bulantılarım geçmişti. bugün yine başladı. 2 gün duruyor. 2 gün sürüyor. değişken benimki... dişimin arkası şişmiş azıcık bir de. benim genelde şişerdi inerdi birkaç güna ama bilmiyorum incek mi... inmezse midahale ederler mi acaba, ilaç falan,,, müdahale olursa zarar verir mi acaba??? bir de boğazım şiş falan değil, bir öksürük geliyor içerden, dikkat ettim üşütmedim de ama bilmiyorum, öksürüyorum hastalandım galiba. dün dr. a dedim ilerlerse naparız onu o zaman hallederiz dedi ama bunların hepsi korku endişe bende... ilerlerse, ilaç falan zarar verir mi diye... bu konuda bilgisi olan var mı????? bir de vicks sürdü burnuma eşim dün,,, zararlı mı acaba??? kızdım hemen sildim ama bilmiyorum....

geçmiş olsun canım umarım tedaviye gerek kalmadan hemen iyileşirsin. buruna sürülen vicks in bir zararı olacağını zannetmiyorum canım

ya canım valla benim de sağ alt kasığım geceleri geç yatınca çok ağrıyo apandistim mi var acaba diye şüphelenmeye başlamıştım.Bunu söylediğin çok iyi oldu demek o tarafta olabiliyo bebek:)Demek benim ufaklığım da beni uyarıyo uykum geldi diye:)

canım benimde sağ kasığım ağrıyodu. doktoruma söyledim korkucak bi şey yok rahim büyüdükçe sağ kasığa doğru eğilim gösterip baskı yapar dedi. sağ tarafın olması bu yüzdenmiş.:27:

sevgicim soda degil maden suyu iç benm ilk gebeligimi doçent takip etmişti ve gunde 1 maden suyunun hamilelere cok faydası varmış içi minarel doluymuş soda içme maden suyu iç mahalesef bende kendimi bildim bileli sutten nefret ediyorum ama kızlar sutlaça bayılırım oda sutun yerini tutuyormu acaba?

soda dediğim maden suyu canım :34: bukadar faydalı olduğunu bilmiyordum ama hergün 1 tane içiyorum önerin için tşk ederim

bugun masallahım var ıs bıle yapıyorum rahat raat evdeyatmak bana yaramyo ıslerımı bıtırıyım hmen bırıne gıtcem oturmaya yattıkca malak gıbı oluyorum

bende cumadan sonra artık evdeyim işime son verildi kızlar hamileyim ve yeterince koşturamıyorum diye üzüldüm açıkçası daha 3 ay olmuştu işe gireli birz daha çalışmak istiyordum nese kısmet değilmiş napalım bundan sonra bende evde artık sürekli uyurum gibime geliyor ama ben hergün yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşam 5-6 gibi çok sıcaklarda çıkmıcam dışarı :34:

sağ kasıkla ilgili konuşmalara cok sevdnm aynı ağrı bndede var korkuyodum bel ağrısı var bide yorulduk bikaç gündür ondan galiba...

kızlar aranızda en vahim olan benm sanırım benm cocugum daha 7 aylık ama gebe kaldım cok zor olacak ama ne yapalım yapacak bişey yok...bide ikinci gebeligi olan arkadaş bu farklı demiş evet benmde bu farklı kızım cok rahattı hiç ankamadım ama bu beni zorluyo kusma felan yok ama bel agrısı ve gaz sorunum var gazı ben sezeryan olduguma baglıyorum belki yanlıştır ama aklıma ilk o geldi bide kızlar ikinci gebeligi erken olanların gebeligi zor geciyormuş doktorum dedi cunku rahim kendini 2 yılda toparlıyormuş bizde maşallah peşimizden atlı koşturuyo gibi hemen yaptıgımız için cekicez :)

öncelikle topik kendi amacına dönmüş.konu sahibi arkadaşla %95!!! yanılma payıyla cinsiyet tahmini yapan arkadaş aynı kişiymiş.bu nasıl bir kandırmacadır. eğlence amaçlı da olsa cinsiyet tahmini yaparak insanların umutlarıyla oynamak hiç hoş değil.hepimiz biliyoruz ki bazı bölgelerde kız çocuğu hiç değer görmez ve öğrenildikten sonra düşürmek için ellerinden geleni yaparlar.böyle illerde çalıştığım için çok iyi biliyorum.yüksek bir yanılma payıyla cinsiyet tahmini yaptığını söylemek, nasıl bir vebaldir. ( kızım olmasını çok istiyorum.bana kız dendi.inanmasam da mutlu olmuştum.erkek deseydi belki inanmasamda o an üzülürdüm belki.tuhaf işte.doğru olmasının imkansız olduğunu bilsekte çoğumuz sorduk)kk sorumlularını gerekeni yaptıkları için tebrik ediyorum.2 gündür asıl olması gereken sohbetler oluyor..bu topiğin amacı da buydu aslında..herkese sağlıklı hamilelikler ve güzel paylaşımlar diliyorum...

sevgicim sana da birşeyler yazacaktım ya sinirden unuttum.7 aylık bebişin varmış allah bağışlasın.birşey merak ettim.sen emziriyormusun kızını.sütün tadı değişiyormuş.çocuk içmek istemiyormuş diyorlar sen de de oldumu böyle..

sağ kasıkla ilgili konuşmalara cok sevdnm aynı ağrı bndede var korkuyodum bel ağrısı var bide yorulduk bikaç gündür ondan galiba...

benim kasıklarımda ilk ayda vardı ağrı yumurtalıklarımı hissediyordum resmen şimdi yok sadece göbek deliğimin iç tarafları sızlıyor onuda dr ma sormuştum normal demişti:26:

Son düzenleme:
bende cumadan sonra artık evdeyim işime son verildi kızlar hamileyim ve yeterince koşturamıyorum diye üzüldüm açıkçası daha 3 ay olmuştu işe gireli birz daha çalışmak istiyordum nese kısmet değilmiş napalım bundan sonra bende evde artık sürekli uyurum gibime geliyor ama ben hergün yürüyüş yapmayı düşünüyorum akşam 5-6 gibi çok sıcaklarda çıkmıcam dışarı :34:

sıkma canını..çalışan bayanların gebeliği zor oluyor özellikle bu sıcaklarda..vardır bunda da bir hayır..

Ewet gercekten kıskançlık yok denecek kadar az oluyo.benim kızım tam 2 yasına bastığında kardesi oldu.sanki hayatında hep varmış gibi oluyo.sonradan geldi nerden çıktı bu şimdi filan gibi bı durum olmuyo.

hadi ya bende tırsıyordum kıskancakta bezden kurtulamayacağız die tam 2 yaştan sonra wc alıştırmaya başlanıyormuş benimki kıskanrsa naparım diodum

sevgicim sana da birşeyler yazacaktım ya sinirden unuttum.7 aylık bebişin varmış allah bağışlasın.birşey merak ettim.sen emziriyormusun kızını.sütün tadı değişiyormuş.çocuk içmek istemiyormuş diyorlar sen de de oldumu böyle..

yok aycacım kızım zaten beni 2 ay emdi oda zorla sonra kilo gelişi iyi olmadıgı için mama takviyesi başlandı mama alıyordu fakat ben ilk kese gormeye gittigimde doktor bebegin emiyorsa bırak demişti demekki bi zararı olurki oyle dedi

öncelikle topik kendi amacına dönmüş.konu sahibi arkadaşla %95!!! yanılma payıyla cinsiyet tahmini yapan arkadaş aynı kişiymiş.bu nasıl bir kandırmacadır. eğlence amaçlı da olsa cinsiyet tahmini yaparak insanların umutlarıyla oynamak hiç hoş değil.hepimiz biliyoruz ki bazı bölgelerde kız çocuğu hiç değer görmez ve öğrenildikten sonra düşürmek için ellerinden geleni yaparlar.böyle illerde çalıştığım için çok iyi biliyorum.yüksek bir yanılma payıyla cinsiyet tahmini yaptığını söylemek, nasıl bir vebaldir. ( kızım olmasını çok istiyorum.bana kız dendi.inanmasam da mutlu olmuştum.erkek deseydi belki inanmasamda o an üzülürdüm belki.tuhaf işte.doğru olmasının imkansız olduğunu bilsekte çoğumuz sorduk)kk sorumlularını gerekeni yaptıkları için tebrik ediyorum.2 gündür asıl olması gereken sohbetler oluyor..bu topiğin amacı da buydu aslında..herkese sağlıklı hamilelikler ve güzel paylaşımlar diliyorum...

tatlım cinsiyet tahminine katılıyorum bizimle bir oyun oynandı zaten Rabbim bilir cinsiyetini herşeyi ama insanların duygularıyla oynamak kötü bişey. :20: ya amaç ne olabilir anlamıyorum .... neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduki...:37:

tatlım cinsiyet tahminine katılıyorum bizimle bir oyun oynandı zaten Rabbim bilir cinsiyetini herşeyi ama insanların duygularıyla oynamak kötü bişey. :20: ya amaç ne olabilir anlamıyorum .... neden böyle bir şeye ihtiyaç duyduki...:37:

inan bunu ben de çok merak ediyorum.topik sahibi olmak,topiğinin kullanıcısının fazla olması,kalabalık olması başarı sayılıyor demek ki..

Back
X