2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dedi :8: Ama yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..

Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar :16:

:46:hadi gozun aydin canim, gecmis olsun!:40::nazar::emir_bebek:

Kızlar çok şükür doktor bebek iyi bişiy yok rahimde kanaman da yok dedi :8: Ama yine de tedbir olsun diye progestan iğnesi yaptı haftalık.. Haftaya ikili teste geldiğinde bi daha bakarız dedi..

Çok büyük bir korkuymuş ben bebeğe bu kadar bağlandığımın farkında bile değildim, umarım hepimizin bebeği sağlıkla doğar :16:

gözün aydın cnm çok geçmiş olsun aminn inşallah bebişlerimizi sağlıkla alırız kucağımıza:)

gamzeli hatun liste düzenleme işlelerini , topiği sahiplendiğin için teşekkürler, şimdiden ellerine sağlık. kızlar cumartesi günü gördüm bebeğimi kolları bacakları görünüyordu 1,83 cm olmuş kuzucuğum, allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.maşallah hepsine :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

gamzeli hatun liste düzenleme işlelerini , topiği sahiplendiğin için teşekkürler, şimdiden ellerine sağlık. kızlar cumartesi günü gördüm bebeğimi kolları bacakları görünüyordu 1,83 cm olmuş kuzucuğum, allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin.maşallah hepsine :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol cnm maşallah bebişine allah nazarlardan saklasın inşallah :nazar: :49:

Hayirli olsun cnm. Simdiden kolay gelsin. Ama merak ettim 9 haftadir nasil anlamadin? 2 adetinin gecmis olmasi lazim. Sakincasi yoksa merak ettim yani.:)

Alinma sekerim, o sozun altinda malum kisiye hiciv, sana da iltifat vardi.:16::16: yanlis anlama sakin bebisim!!! Aman kirilma uzulurum..:25:Yoksa topikçene senin gecmene cok sevindik biliyosun.:7:

hahaha bende şaka yaptıydım beah küsmedim sana üzülme bacım sen bebişe ii bak :)

ya bu nedır boyle herkezde lekelenme falan Allahım sen evlatlarımızı koru .bende sımdı lavaboya gıttım beyaz herzamankı gıbı akıntı ıcınde bole cok mınık 2 parca kahve leke sok oldum beklıyom bıda olursa doktoru arıycam hemen:(

ya bu nedır boyle herkezde lekelenme falan Allahım sen evlatlarımızı koru .bende sımdı lavaboya gıttım beyaz herzamankı gıbı akıntı ıcınde bole cok mınık 2 parca kahve leke sok oldum beklıyom bıda olursa doktoru arıycam hemen:(

ara canım ihmal etme.. söylemesi kolay ama korkma, kanama olmadıkça sorun yok sanırım.

hadi gözün aydın olsun canım:nazar::nazar:en ufak işarette ister istemes insan korkuyor bende öleyimdir:27:

ayy ben daha hiç bir şeyini görmedim ya ne kol nede bacak cuma gunu göstersinler sölicem:27:
yalnız bu sabah lavaboya kalkıp tekrar yattığımda sağ tarafımda seyrime gibi bişey hissettim sonradan iyice dinledim bebeğin kalp atışıydı yüzüme bir tebessüm geldi ölece uykuya dalmışımm:16::16::16: biz sadece emaneti taşıyoruz Rabbim korusun onları.....

Son düzenleme:
selam güzel anneler ve onların minik bebişleri nasılsınız kızlar
clemmm canım benimde lekelenmelerim oluyor arasıra hatta bu sefer çok uzun bile sürdü şimdide gün içinde az az oluyor doktor progestan verdi onu kullanıyorum ayakta fazla durma ilişki yasak dedi sıcak havalar bile lekelenmeyi artırıyormuş canım üzülme sakın doktorum bana kan olmadığı sürece korkma dedi allahım bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah kızlar ben ikili 3lü test falan yaptırmıycam eşimde yaptırmayalım diyor vaz geçtik biz biraz daha büyüsün renkli ultrasyonla meleğimizin cinsiyetini öğreniriz yeter kız erkek fark etmiyor ama yinede ona göre hazırlık yaparız alllah izin verirse

slmlar kızlar:16::16: 2013 un en guzel annelerıı:16: nasılsınız? ben ıyıyım cok sukur kusmalarım var hala ama ona da sevınıuorum:17: kucucukte olsa kabarmaya basladı mı gobuslerr hııı ?:nazar:

Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı

Kizlar gunaydin. Bende yarin dr a gidecegim heyecanliyim.size bisi sorucm toksoplazma ve rubella testini yaptirdnz mi?birde ben ozel hastaneye gidiyorum ikili test sonucu ne zamana cikar ki?

Yaptırdım canım rubellam hatta aktif enfeksiyonum pozitif çıktı. Avidite testi yaptırdım yine sonuç muallak gelince beniüniversite hastaneye sevk ettiler. Ama orada sorun çıkmadı. Bu olaylar yaklaşık 15 günde sonuçlandı ve ben 15 gün içim içimi yedi ne olacak diye

slmlar kızlar:16::16: 2013 un en guzel annelerıı:16: nasılsınız? ben ıyıyım cok sukur kusmalarım var hala ama ona da sevınıuorum:17: kucucukte olsa kabarmaya basladı mı gobuslerr hııı ?:nazar:
slm hoşgeldinn:3: benim göbek 6 aylık kadar var üst komşum 6 aylık hamile onunki kadar hemde:9::9::9:
Merhaba bu aralar canım hurma istiyor ama korkuyorum çünki hurma rahim ağzını açılmasını kolaylaştırıyormuş. Bu konuda bilgisi olan var mı

ben her gun en az 2 tane yiyorum:53: öyle bişey duymadım:26::26::26:

Gözün aydın canımmm

Kızlar ben de 2012 şubat annesiyim
Geçen sene bu zamanlar sizinle aynı şeyleri yaşıyordum.
Umarım hepiniz çook rahat bir hamilelik geçirirsiniz.
Minik kuzularınızı sağlıkla alın kucağınıza
Ben kızıma bir blog yazıyorum bakıp nasıl olmuş yorum yaparsanız ok sevinirim
Hem belki size fikir verir.
Sormak istediğiniz bişiy olursa elimden geldiğince yardımcı olurum
tıklayın hadi.
Minik Asya

slm hoşgeldinn:3: benim göbek 6 aylık kadar var üst komşum 6 aylık hamile onunki kadar hemde:9::9::9:

ben her gun en az 2 tane yiyorum:53: öyle bişey duymadım:26::26::26:

hadı ya ne guzell buyumus gobıss:21::21: benım pek belırsız anca gun ıcınde cok yersem aksama dogru gerılıo azcıkk sısıyo bı heycanlanıoruzz:nazar::nazar: sabah uyandıgımda bı bakıorumm gobısımm dıttmıss:19::19:

Hayirli olsun cnm. Simdiden kolay gelsin. Ama merak ettim 9 haftadir nasil anlamadin? 2 adetinin gecmis olmasi lazim. Sakincasi yoksa merak ettim yani.:)

Alinma sekerim, o sozun altinda malum kisiye hiciv, sana da iltifat vardi.:16::16: yanlis anlama sakin bebisim!!! Aman kirilma uzulurum..:25:Yoksa topikçene senin gecmene cok sevindik biliyosun.:7:

canım bende polikislik vardı o yüzden gebe kalamıyordum çünkü adet görmediğim işin yumurtalıklarım çalışmıyordu kızımıda 5 yıl sonra kavuştum 3 yıl tedavi gördüm olmadı enson tüp bebek için hastaneye gittim tüm incelemeler yapıldı gün verildi verilen günün gelmesini beklerken bi süpriz oldu ve hamile kaldımı öğrendim hemde en son haziranda adet görmüştüm ağustosta hamile kalmışım öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı kızım 28 04 2011 dünyaya geldi doğumdan sonra kızım 7 aylıkken adet gördüm sonra gene düzene girmedi doktora gittim ilaçla adet gördüm yani en son ilaçla 8 marta adet oldum adet olmadığım bide kızım memdiği için test yapmayı düşünmedim bi haftadır mide bulatım oluyordu dün bi test yapayım dedim ve pozitif çıktı doktora gittim hemen ve tam 9 haftalık hamileyim mayısda hamile kalmışım

Canım şu suni sancı hurmanın içindeki bir maddeden yapılıyormuş diye biliyorum ben de, şimdilerde az ye
Ama ben son ayımda resmen bir iiki kilo yemişimdir
Doğumu kolaylaştırsın mantığıyla düşünüp yemiştim.
Zaten çok da severim.
Doğum sonrasında da süt yapsıın diye yedim
Şimdide ramazan geldi yiyorum yaklaşık 5 6 aydır hep hurma yiyorum : ))
Ama sen bu isteğini son aya sakla :))
O zaman bol bol ye

Back
X