- Konu Sahibi papatya3459
- #5.241
şimdi hastaneden aradılar benim 2 li testi haftaya çarşamba ya almışlar
anlamadım gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende polikislik vardı o yüzden gebe kalamıyordum çünkü adet görmediğim işin yumurtalıklarım çalışmıyordu kızımıda 5 yıl sonra kavuştum 3 yıl tedavi gördüm olmadı enson tüp bebek için hastaneye gittim tüm incelemeler yapıldı gün verildi verilen günün gelmesini beklerken bi süpriz oldu ve hamile kaldımı öğrendim hemde en son haziranda adet görmüştüm ağustosta hamile kalmışım öğrendiğimde kızım 8 haftalıktı kızım 28 04 2011 dünyaya geldi doğumdan sonra kızım 7 aylıkken adet gördüm sonra gene düzene girmedi doktora gittim ilaçla adet gördüm yani en son ilaçla 8 marta adet oldum adet olmadığım bide kızım memdiği için test yapmayı düşünmedim bi haftadır mide bulatım oluyordu dün bi test yapayım dedim ve pozitif çıktı doktora gittim hemen ve tam 9 haftalık hamileyim mayısda hamile kalmışım
benim bir süre büyüyüp sonra durmuştu ilkinde ama süt gelince kocaman oluyorlar kızım 7 ay emdi sütten sonra göğüslerimi görmek istemedim sarkmadı ama fos diye bana yapıştı nerdeyse şimdi çok mutluyum o yüzdengöbek gazla benim de davul gibi oluyor sonra iniyor ama yinede çok bana göre ben hep ilkiyle kıyaslıyorum
saçlarım benim de çok kötüydü dayanamadım boyadım kimse yanlış anlamasın yönlendirmek için falan yazmıyorum![]()
benim bir süre büyüyüp sonra durmuştu ilkinde ama süt gelince kocaman oluyorlar kızım 7 ay emdi sütten sonra göğüslerimi görmek istemedim sarkmadı ama fos diye bana yapıştı nerdeyse şimdi çok mutluyum o yüzdengöbek gazla benim de davul gibi oluyor sonra iniyor ama yinede çok bana göre ben hep ilkiyle kıyaslıyorum
saçlarım benim de çok kötüydü dayanamadım boyadım kimse yanlış anlamasın yönlendirmek için falan yazmıyorum![]()
cokk guzellllben azcık kılo aldımm yanaklarım doldu goguslerım 80dı artıkk 85
cook buyurse dıe aklım gıdıyo. en cok ıstedıgım gobıs ama benım sabah kuculen aksam buyuyen ılgınc bı gobısım var. hmm bıde sac dıplerım cıktı kendımı cırkın hıssedıorumm
![]()
:) ne guzel cnmm senı mutlu eden gelısmeler olmus vucudundaapekı var mı bole bı hıss hanı ınsanın ıcıne dogarmıs ya bebısın cınsıyetı.ben herkese tahmınde bulunurdum hanı doktor yanılır ben yanılmazdımm o boyuttaydı kendımdee kıtlendımmresmenn hıs sıfır
![]()
bende çirkin hissediyorumm çene bölgemde beş altı sivilcee yetti bana yaaa offfffffffffffff![]()
wowww hemen benim içinde bir tahmin bekliyorum acilll:)
kaldırcaktım da merak ettim tutçakmı tutmicakmı die :)ondan kaldırmadım ama isterseniz o sütünu değiştirip oraya içinizden geçeni yani ne hissettiğimizi yazabiliriz yada öneriniz varsa başka bişi de yazabiliriz:)
kaldırcaktım da merak ettim tutçakmı tutmicakmı die :)ondan kaldırmadım ama isterseniz o sütünu değiştirip oraya içinizden geçeni yani ne hissettiğimizi yazabiliriz yada öneriniz varsa başka bişi de yazabiliriz:)
ben ilk hamileliğimde 2 yıl önce bütün testlerimi eskişehir acıbademde sadece muayene ücretiyle yaptırmıştım şimdi başka bir özel hastahaneye gidiyorum orda da durum aynı. aynı testleri sakarya da yaptırmak istediğimde bana basit kan testleri için bile 100 tl gibi bir ücret çıkarmışlardı hastahanenin sgk anlaşması yokmuş bence dikkat edin ve fiyat edinin arayıp neden boşu boşuna para verelimki
hadı yaa emınımm cok yakısmıstırnazar bosncugun olsun sıvılce senın
benımyanaklarımda hanı ne sıvılce ne butur ısılık gıbı oldumm
napcann artık bakalımm neler olcak dahaa
![]()
çok sağolll bitanemmm doğru diyosunnnnn ne tatlı dillisinnnn kızz maşallahhh :)) sana da ve meleğine de maşallahhh hepimize maşallahhh ve bende eminimmm sanada çok ama çok yakışmıştırr meleklerimizinnnn eserleri :)) daima gül gibi
memnunıyetle ama senı gormem lazımm kı bole bılemem valla![]()
Ben de merak ediyorum acikcasi tutup tutmicani.bence gercek cinsiyetleri ogrenene kdr kalsin sutun, bakip guleriz, sonra da kaldiririz. Hepsi tutuyomus bi de.
bana bi sure erkek olcak gibi geliyo sonra bi sure kiz olcak gibi. :13: onceleri ogrenmeyelim gelisi gibi cinsiyeti de surpriz olsun diyodum esime ama simdi cok merak etmeye basladim.![]()
sanada masalllahh
cnm benımm. bılıomusun aslında suratsızın tekıydım buda bebısımn eserı bana pozıtıflık verıoo
![]()
kızlar affınıza sığınarak bişey sorucamm doktorumuz bize daha ilk günden hamileliği öğrendiğim ilk günden ilişki yasak dedi dahada utancıma soramadımm sizede öle mi dendi
kızlar affınıza sığınarak bişey sorucamm doktorumuz bize daha ilk günden hamileliği öğrendiğim ilk günden ilişki yasak dedi dahada utancıma soramadımm sizede öle mi dendi