2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaaaaaaaaaaaa bende kız istiyorum banada banada :1::1: Rabbim sağsağlim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsinde Allahım kız erkek hiç farketmez doğunca kollarını poposunu mıncıklıycam:21::21:...

amin canım tabiki önemlisi sağlıklı olması allahım herkese hayırlısıyla kucağına almayı koklamayı nasip etsin yok böyle bir mutluluk ve aşk.

ben kızımda hiç erkek demedim bence kızdı ve elim pembelere gidiyordu kız istediğimden falan değil farketmiyordu ama dilim bir kere bile erkek dememişti sinir oluyordum erkek diyenlere de yok göbeğin erkek göbeği yok şöyle yok böyle sonuçta kız oldu bu sefer de öyle ee erkek olsun diyenler var hayır diyorum bu da kız bakalım daha en az bir ay var :34:

bende çok heyecanlıyımmm cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorummmmmmmmm ay ay yaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDDbenim kızlar içime doğmuyo ama ailem çevrem herkes erkek diyor :)

amin canım tabiki önemlisi sağlıklı olması allahım herkese hayırlısıyla kucağına almayı koklamayı nasip etsin yok böyle bir mutluluk ve aşk.

ben kızımda hiç erkek demedim bence kızdı ve elim pembelere gidiyordu kız istediğimden falan değil farketmiyordu ama dilim bir kere bile erkek dememişti sinir oluyordum erkek diyenlere de yok göbeğin erkek göbeği yok şöyle yok böyle sonuçta kız oldu bu sefer de öyle ee erkek olsun diyenler var hayır diyorum bu da kız bakalım daha en az bir ay var :34:

kesinlikle haklısın hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunda önemli değil ama banada ilk günde beri kızmış gibi geliyor hatta kızım kızım diye seviyorm eşimde deme öyle hayırlısı diyor kızıyor erkek olsun istiyor sanki ama bana birşey çaktırmıyor :) benim gönlümden geçen hep kız bakalım kaçıncı haftada belli oluyor acaba

kesinlikle haklısın hayırlısı sağlıklı sıhatli olsunda önemli değil ama banada ilk günde beri kızmış gibi geliyor hatta kızım kızım diye seviyorm eşimde deme öyle hayırlısı diyor kızıyor erkek olsun istiyor sanki ama bana birşey çaktırmıyor :) benim gönlümden geçen hep kız bakalım kaçıncı haftada belli oluyor acaba

genelde annelerin içine doğan olur derler doktor ultrasonda bana neye benziyor dedi kız tabiki demişim çok güldük sonra kızım 16 haftalıktı üçlü test için gittiğimizde söylemişti doktorumuz öncesinde meraktan gittim başka bir doktora ama söylemedi:1:

ben de esim de kız istiyor. amadoktor daha 8 haftalıkken erkek olabilir. gununden iri demisti. küçükken iri olunca erkek olma ihtimali yüksekmis. bakalım ne olacak. çok merak ediyorum.

günaydın kızlar nasılsınız iş başı yaptık umarım bugünde böyle hızlıca geçer bu arada aranızda oruç tutmayı düşünen varmı ?

ya canım aslında çok isterim tutmayı ne varki sıcaklar + 8.30 gibi ezan okuncak. normalde az acıksam açlıktan midem bulanıyo bide bardak bardak su içiyorum banamısın demiyo... oğlumdada tutamadım sonra telafi ettim. hayırlısı Allahım oruç tutanlara sabır versin...

sen tutucakmısın canım...?

kızlar çalışıyormusunuz bebişler doğduktan sonra çalışacakmısınız ?
bitanem ben şu an çalışmıyorumm ama inşallahh ebbek doğduktan sonra çalışıcammm ales sınavını bekliyorum sonra başvurucam işe ;)
arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor 17 saat bide kısa bi zaman değil artık fitresini veririz hiç bırakmadım orucumu ne yapacağım bilemem

aynen tatlımmm fitresini veririz ;)

kızlar benimde betahcg değerim normalden yüksek çıkmıştı hatta doktor ikiz olabilir demişti keseyi tek gördük hala içinde ikiz olabilir felan devam...:9:

tek bebişimizi gördük artık bir daha demedi. asıl söyliyceğim şu ,benim eltiminde değerleri yüksekti onada aynısını demişlerdi ama bir kızı oldu. değeri yüksek olanında kızı oluyormuş diye biliyorum. hayırlısı...:16::16: bu şekilde duyanınız oldumu?

arkadaşlarım da aynı şeyi söylüyor 17 saat bide kısa bi zaman değil artık fitresini veririz hiç bırakmadım orucumu ne yapacağım bilemem

bunun fıtresı olmaz cnm sonra tutman gerekıyo.duzelmıycek omurluk bı hastalıgın varsa ona verılır.cunku ıylesmıycen ama gebelık dogum ve emzırme gecen bıse zorlanıyorsanız tutmayın ama sonra borclarınızı tutun buyurulmus.sen bı hocayada sor cnm.kızımın zamanında 1 aylıktı kızım emzırıyodum bıgun denedım tutamadım daha sonra hepsını tuttum.

kızlar benimde betahcg değerim normalden yüksek çıkmıştı hatta doktor ikiz olabilir demişti keseyi tek gördük hala içinde ikiz olabilir felan devam...:9:

tek bebişimizi gördük artık bir daha demedi. asıl söyliyceğim şu ,benim eltiminde değerleri yüksekti onada aynısını demişlerdi ama bir kızı oldu. değeri yüksek olanında kızı oluyormuş diye biliyorum. hayırlısı...:16::16: bu şekilde duyanınız oldumu?

olabilir canım ben kızımda adetten iki gün sonra test yaptım çok netti çift çizgi 6 haftalıktı kalp atışını duyduk hemde üstten muayeneyle. erkek bebekler daha narin olur derler bu kanamalar zor tutunmalar genelde erkeğe işarettir

bunun fıtresı olmaz cnm sonra tutman gerekıyo.duzelmıycek omurluk bı hastalıgın varsa ona verılır.cunku ıylesmıycen ama gebelık dogum ve emzırme gecen bıse zorlanıyorsanız tutmayın ama sonra borclarınızı tutun buyurulmus.sen bı hocayada sor cnm.kızımın zamanında 1 aylıktı kızım emzırıyodum bıgun denedım tutamadım daha sonra hepsını tuttum.
bunu öğrendiğim iyi oldu tatlımmmm bende sorıyımmm:34:

kızlar gözümden uyku akıyo ve dünden beri sular kesik :((( ve direksiyon sınavına bir haftam kaldı ve veeeeeeeeee hava sıcak bunaldımmm elimi yüzümü yıkayamıyorummm of of :((belediyemiz sağolsun dün gelcek demiş hala yok yok

evet canım bende tutamamıştım oğluma hamileyken sonra zor oldu ama hepsinide tuttum şimdi sil baştan .... bide emzirme dönemine denk geliyo :5:

aslında ramazanda herkesle birlikte tutuluyoda sonra kendi başına zor oluyo ama boynumuzun borcu Allahım sabrını veriyo...

Back
X