Aaaa!!

cok sasirdim kizlar! Meryem20nin dedigine katiliyorum, rahimde hematom gorup de yasaklamis olabilirler, belki sizi kanaman var diyip endiselendirmek istememislerdir. Ama gercekten bisey yoksa ve yasakladilarsa hic tasvip etmedim!

sonucta iliski de gerekli iki taraf icin de ve bildigim kadariyla sadece son haftalar bebegin vaginaya dogru yaklasmasindan dolayi dogumu tetikleyebilir diye onerilmez. Ama bazi kadinlar dogima kadar devam edip, dogumu kolaylastirdigini bile soyluyor. Ve sonucta duzenli bir iliski hormonlarimizin da duzenli devamini saglar, dolayisiyla bebislerimiz de zamaninda gecikmeden buyur. Yani biz boyle okuduk bize ogretillen bu kizlar. Ama dusuk tehlikesi oldugu zaman elbette dikkat edilmeli.
Kocalarimizi da dusunmemiz lazim ayrica. Erkeklerin belli etmeyen icine atan bi yapilari vardir bilirsiniz. İhmal etmeyelim elimizden geldigince onlari. Gecenlerde bizde bebekli misafir vardi. Sohbet ederken benim esim, cocuk olunca kadin kocasindan uzaklasir butun ilgisini sevgisini cocuga verirse olmaz tabi dedi. Anladim ki oyle bir korkusu var. Onu eskisi kadar sevmicemi istemicemi dusunuyo.

ben de hemen motive ettim ama yoo oylesine konusuyodum falan dedi.:) erkekler boyle iste, hamile kaldigimizda bu tip korkulari oluyomus.
Tabii ki iki taraf da bebek icin herseye sabreder o ayri. Ama sorun yoksa ne gerek var hasret cekmeye. Basta bende de isteksizlik oldu biraz da icimde bi insan var diye utaniyodum(zaten o zmnlar tehlikeli haftalardi ve yapmadik) ama hep dedigim gibi eskisinden daha cok zevk aliyorum, dolayisiyla esim de. Allah dogamizi ona gore yaratmis, sonucta zarari olsaydi hem isteksizlik doguma kadar surerdi hem de istesek bile mesela canimiz acir yapamazdik fln. Bence o kdr uzak durmayin. Hem kocalarimizla askimizi taze tutmaya da ihtiyacimiz var karsilikli.

bebeklerimiz dogunca bu islere pek vaktimiz kalmicak sonucta. :26: Hurriyetaile.com da bununla ilgili cok guzel yazilar var, bebege zarari olmicak sekiller de yaziyo, okumanizi tavsiye ederim.