2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
alalala nasil gozukmez cokmu zayifsin sende 10 haftada portakal kadar olurmus hatta zayiflarda bebekk kendini daha cabuk belli edermis avuc ici kadarda gobek yokmu sabahlari hepsini siskinligi baglama 13 hafta olmus bence o kesinlikle bebekten inanmazsa ocak annelerinkine bak dun ben bakindim oraya normal yani bu gobusler gazmaz degil

avuc ıcı kdr var cnm okdrda değil ben bellı olsun ıstıyom o ayva göbeği oldu ama 50 kıloyum işte zayıfta değilim aslında ama durun bakalım gaza gelırsem gece sıs halını eklerım:)

alalala nasil gozukmez cokmu zayifsin sende 10 haftada portakal kadar olurmus hatta zayiflarda bebekk kendini daha cabuk belli edermis avuc ici kadarda gobek yokmu sabahlari hepsini siskinligi baglama 13 hafta olmus bence o kesinlikle bebekten inanmazsa ocak annelerinkine bak dun ben bakindim oraya normal yani bu gobusler gazmaz degil

KIZLAR SELAM HERKESE :16:9 HAFTAYA GİRDİK BEBİŞİMLE.10 GÜN ÖNCEDE ULTRASONA GİRDİM ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA.FAKAT DOKTORUM BİRDAHA ŞU ZAMANDA GEL FİLAN DEMEDİ BANA.ÖZELDE ÇIKIYORUM BİRDE SURATSIZ ÇOK :( YÜZÜM ÇOK SARIYDI DOKTORUMA BUNU SÖYLEDİM TAHLİL İSTEMİŞ İSTEDİĞİ TAHLİLLERDE PROGESTERON BİRDE BETA HCG :))) YANİ SİNİR OLMAMAK ELDE DEĞİL COK SACMAA..NE ALAKAAA..SAĞLIK OCAĞINDAKİ HEMŞİREDE ANLAM VEREMEDİ.HEMOGRAM YETERLİ DEDİ.AMA BEN HALA YAPTIRAMADIM.ÇÜNKÜ DOKTOR YÖNÜNDEN SIKINTILI BURASI ÇOK..ADAM AKILLI BİRDOKTOR BULSAM YAKASINI BIRAKMICAM..:1::1:ORATADA KALAKALDIM.HEP ARASTIRIYORUM NETTEN,ÇEVREMDEN,KİTAPLARDAN FİLAN..NEZAMAN NE YAPILACAK DİYE..BİRDE ACAYİP ENDİŞELİYİM ,SÜREKLİ ULTRASONA GİRMEK İSTİYORUM..BEBEĞİM İYİMİ DİYE GÖRMEK İSTİYORUM.COK SIKINTILI STRESLİYİM..BEBEĞİMİ ÜZÜYORUM ELİMDE OLMADAN..ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN..SAĞLIKLI SIHHATLİ AKLI BASINDA KUCAKLARIMIZA ALMAI NASİP ETSİN :nazar::nazar: SİZLERİN HAMİLELİĞİ NASIL STRES YAŞIYORMUSUNUZ BENİM GİBİ? HERŞEYE ALINIYORUM,AĞLIYORUM BAĞIRIP ÇAĞIRIYORUM SÜREKLİ COCUK GİBİ İLGİ İSTİYORUM VS..BAZEN DELİRDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM:27::27:

brs85 medikali ben de düşünüydm canım muayene ücreti ne kadar dr. un kim bir araştırayım ismini ver de ...

özlem oruç şener dr çok tatlı ilgili bi bayan bende sonbı aydır buna gıdıyorum basta konurun bı dr gıdıyordum her cıkısımda stres hıc konusmuyor bensormadan suratsız kurtuldum ondan.muayene ucreti.41 tahlıler ucretsız.bıde konurda delı gıbı tahlıl parası verdımmm

selam kızlar, topiğin ilk üyelerindenim ama malum sebeblerden girmiyordum uzun süredir, bende bursada yaşıyorum hastane muhabbetine denk gelince yazmak istedim, bende çok kararsızım, şimdilik fakültedeki doktorum takibimi yapıyor ikili vs. yaptırdım ama 16. haftada üçlüden sonra kendime düzgün bir hastane ve doktor bulmam lazım, doruk hastane anlamında kaliteli geliyor bana, yenidoğan üniteside mevcut ama doktorları hakkında çok iyi yorumlar okumadım, daha önceden birkaç kez ( gebelik öncesi ) medikale gittim dr.ahmet yılmaz, ahmet beye çok güveniyorum ama hastane anlamında cezbetmiyor kararsız kaldım, aklımda başka bir seçenekte, ziya çetine dışarıdan devam edip dorukta doğum yapmak çünkü ziya beyin dorukla anlaşması varmış, orda doğum yapılabiliyormuş çok kararsızım açıkcası, peki medikal ve dorukta doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ? geçensene ahmet beyin muayane ücr. 60 liraydı devlet katkısı dahil ama doğum hakkında bir fikrim yok??

Son düzenleme:
özlem oruç şener dr çok tatlı ilgili bi bayan bende sonbı aydır buna gıdıyorum basta konurun bı dr gıdıyordum her cıkısımda stres hıc konusmuyor bensormadan suratsız kurtuldum ondan.muayene ucreti.41 tahlıler ucretsız.bıde konurda delı gıbı tahlıl parası verdımmm

medicaldemi tahliller ücretsiz ?

sistemlerinimi değiştirdiler acaba ,geçensene bir yığın tahlil ücreti ödedim ben sırf betaya 80 lira verdiğimi biliyorum

selam kızlar
yaz tatili olunca ara ara okuyorum ama yazamıyorum fırsat bulup
biz yüzüyoruz dinleniyoruz ananemiz de bize ve kızıma bir güzel bakıyor:)

bulantılarım azalıyor ama yine de yemek yemiyorum tabi...daha hafif şeyler yiyorum
göbek kızımdan kalan göbeğim var anca hamişlik göbeğim hiç yok:)
kızımda da 5 aylıktım anca belli olduydu zati..

bu arada 12 haftalık 3 aylık olmuyo kızlar 14 haftalık olunca 3 ay bitiyor..haftanızdan 2 çıkarıp öyle hesaplatıyor çoğu doktor..
biz de 11. haftamızın içindeyiz. cinsiyet çok merak ediyorum ben deeee

selam kızlar, topiğin ilk üyelerindenim ama malum sebeblerden girmiyordum uzun süredir, bende bursada yaşıyorum hastane muhabbetine denk gelince yazmak istedim, bende çok kararsızım, şimdilik fakültedeki doktorum takibimi yapıyor ikili vs. yaptırdım ama 16. haftada üçlüden sonra kendime düzgün bir hastane ve doktor bulmam lazım, doruk hastane anlamında kaliteli geliyor bana, yenidoğan üniteside mevcut ama doktorları hakkında çok iyi yorumlar okumadım, daha önceden birkaç kez ( gebelik öncesi ) medikale gittim dr.ahmet yılmaz, ahmet beye çok güveniyorum ama hastane anlamında cezbetmiyor kararsız kaldım, aklımda başka bir seçenekte, ziya çetine dışarıdan devam edip dorukta doğum yapmak çünkü ziya beyin dorukla anlaşması varmış, orda doğum yapılabiliyormuş çok kararsızım açıkcası, peki medikal ve dorukta doğum fiyatları hakkında bilgisi olan varmı ? geçensene ahmet beyin muayane ücr. 60 liraydı devlet katkısı dahil ama doğum hakkında bir fikrim yok??
aaaaa... canım ziya çetin dorukla anlaşmalımıymışş... biz hep onu düşündük ama artık özelde sadece dediler... o zaman benim yerim belli ziya çetin doruk... 1 sene gittim kendisine, mükemmel bir doktor ben o zaman orda başlayayım özel muayenesine gidip, başlayayım...

aaaaa... canım ziya çetin dorukla anlaşmalımıymışş... biz hep onu düşündük ama artık özelde sadece dediler... o zaman benim yerim belli ziya çetin doruk... 1 sene gittim kendisine, mükemmel bir doktor ben o zaman orda başlayayım özel muayenesine gidip, başlayayım...

adam özeldede olsa mecburen biryerle anlaşması lazım yoksa nerde yaptırıcak doğumları değilmi , oraya giden arkadasım söyledi ben daha gitmiş değilim, istersen özelden numarasınıda verebilirim arkadasım birde yukarıda yazdımmı hatırlamıyorum ücr. 150 liraymış

adam özeldede olsa mecburen biryerle anlaşması lazım yoksa nerde yaptırıcak doğumları değilmi , oraya giden arkadasım söyledi ben daha gitmiş değilim, istersen özelden numarasınıda verebilirim arkadasım birde yukarıda yazdımmı hatırlamıyorum ücr. 150 liraymış

canım ilk gitmeye öyle alıyor ama sonra birkaç ay sonra 80 50 öyle alıyordu bizden, bazen hiç almıyordu. durumumuz yok deyince... bende muayenehanesinin numarası var ama 1926 ile bitiyor. cebini kastediyosan çok iyi olur, cebi yok...

canım ilk gitmeye öyle alıyor ama sonra birkaç ay sonra 80 50 öyle alıyordu bizden, bazen hiç almıyordu. durumumuz yok deyince... bende muayenehanesinin numarası var ama 1926 ile bitiyor. cebini kastediyosan çok iyi olur, cebi yok...

yok tatlım muayane numarası, sende varmış zaten aynı numara

Oğlum doğduktan 3 ay sonra kilo alımı birden bire 350 gr düşmüştü ve ben pazar günü arçelik bayisini açtırarak hemen bebek tartısı aldım.Sonucu hemen yazayım.Bebeğin kilo alımı hiç değişmedi,benim stresim kat be kat arttı ve sütüm azaldı.Olan bana oldu.O yüzden bebek kalp sesi dinlemeyi tekrar düşünün derim.Şurda 3-4 hafta sonra kıpırdamaları başlayacak.1-1,5 gün hareket etmezse dr gidilmesi gerekir.Hem kendinizi hem bebeği yormayın,biraz relax.Bunu ilk hamileliğimde duyduğumda çok kızardım ama çoookkk haklılarmış.

Back
X