2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anneler merhaba. benim de bulantılarım bi ara azalmıştı ama bugünlerde yine arttı. bu arada sıcakla aranız nasıl ben çok kötüyüm kafamı kaldıramıyorum yataktan ve sıcaklarda bulantımı etkiliyo çok. sizler nasılsınız ben mi çok etkileniyorum acaba :14:

bayanlar merhaba,

forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum:((

cnm benım hafta ıcı bırgun bırkere kucuk kahve bır leke geldı doktora gıttık hemen.bırsey yoktu hersey normaldı.ama ılacverdı her ıhtımale karsı .3 gun ıctım dınlendım ole bıdahada olmadı.allahın ıznıyle hıc bıse olmaz cnm dua et

1 yıl bekledik ve mucizemiz olmuştu.bebeğimin kalp atışalrını 6artı1 de duymuştuk dün konrole gittik 8 artı 3 olmuştu fakat bebğimin kalp atışları ve gelişimi 6 artı 6 durmuş.
herhangi bir işlem olmadı bir ilaç verdi ama toplatılmış bulamadık.vucudun atmasını beklicez bi kaç gün atmazsa kürtaş olmam gerekecek
aslında bu kadar farkında değildim hamile olduğumun dün anladım ben hamileymişim anneymişim.
allah hepinizi bebeğine sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
bizim için böylesi daha hayırlıymış
hepiniz hakkınızı helal edin

çok çok geçmiş olsun..yaşadıklarını defalarca ben de yaşadım..hakkınızda hayırlısı buymuş..iyi dileklerin için de teşekkürler..

bayanlar merhaba,

forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum:((

Selam canim Bende tup bebek sonrasi hamile kaldim tatlim ve 5-6. haftalarda 1 hafta suren pembe akintim oldu bn zaten tup bebek sureci geregi progestan kullandigim icin ayrica bir ilac kullanmadim cok sukur simdiye kadar herhangi bir problem yasamadim icini ferah tut tatlim oluyor boyle seyler kirmizi aktif bir kanaman yok ise agrin sancin yok ise korkulacak bir seyin yoktur insallah

Ben aranıza yeni katılıyorum, şubat annesi olucam inşallah.Beni de listeye eklerseniz sevinirim, bilgilerim;
İlk bebek
11 haftalık hamileyim
BDT : 14.02.2013

iyi akşamlar kızalr. ben bugün gezdim gezdim gezdim.beyaz hamile pantolonu aldım lcw den kendime 1 tanede beli lastikli etek aldım. 2 sine 60 ödedim çok uygun geldi gerçekten tavsiye ediyorum. bu arada karnım çıkmış baya yaa. :16::16: bu arada lcw de şu arkadaşın biri bahsetmişti çatlayan yumurta tişörtlerinden gördü kociş. bayıldı alalım bundan dedi. genelde pek karışmaz böyle şeylere o yüzden kırmıycam sanırım çatlayan yumurta tişörtlüler kervanına bende katılacam yakında.16 tl ydi oda. normalde internette daha orjinal şeyler var ama 45 e filan.bilmiyorum ne diyosunuz 1 kere olacak deyip pahalı şeylere yaklaşalım mı yoksa hamilelikte idare edecek 2-3 şeyle geçirelimmi? genelde çoluğa çocuğa karışanlar hamilelikte çok şey alma giyemiyosun çok fazla diyorlar.

ayyy 2 gündür çok kötü yemek yapıyorum kızlar yaa aslında gzel yapardım. herifte gitti şimdi dışarda bişeler atıştırıyo birazdan gelir. elimin lezzeti kaçtı nedense 2 gündür. neyse şu 12 hafta olanları takviminde yazan hipokratın cinsiyet testi var ya hani. sol göğüs dolgunsa kız olan işte onu yaptım sordum kocama hangisi dolgun diye oda sol dedi. şimdiye kadarki tüm testler kız diyorr. bende kız istiyorum zaten. bu arada bizimki hipokrata böle bi test bulduğu için baya teşekkür etti mıncıklarkenee:9::9::9::9:

Ben aranıza yeni katılıyorum, şubat annesi olucam inşallah.Beni de listeye eklerseniz sevinirim, bilgilerim;
İlk bebek
11 haftalık hamileyim
BDT : 14.02.2013

hoşgeldin canımm. 2 gündür geçmişi okuyamıyorum başka yeni gelen varsa onlarda hoşgelmişler..:32::32::32::32:

kızlar ayın 30unda ikili testimi yaptırmam gerekiyor, normalde medicana ya gidiyorum ama 152 tl dediler. bu testi ist. da devlet hastaneleri yapıyormu??? bilen varmı?

kızlar ayın 30unda ikili testimi yaptırmam gerekiyor, normalde medicana ya gidiyorum ama 152 tl dediler. bu testi ist. da devlet hastaneleri yapıyormu??? bilen varmı?

özellerde uygun fiyata hatta sadece muayene ücreti alarak 2li test yapan yerler varmış bunu bir araştır derim..Devletin Araştırma hastanesi yapıyor Perinatoloji bölümü ama kadın doğumcu sevk ediyor kadın doğumcudan randevu alarak seni yönlendirmelerini sağlayabilirsin:26:

haydaaaa diyorum mide bulantılarım kesilmişti bugün kus kus öldüm bu nedir yahu bitceksen bit, bitmeyeceksen ona göre davranalım di mi ama :) ay bir de nefes alamıyorum zorlanıyorum

haydaaaa diyorum mide bulantılarım kesilmişti bugün kus kus öldüm bu nedir yahu bitceksen bit, bitmeyeceksen ona göre davranalım di mi ama :) ay bir de nefes alamıyorum zorlanıyorum

inş. geçer en kısa zamanda:5: benimde çarpıntım fazlalaştı klimada oturunca hafifliyor sıcakda fena oluyorum:5:

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım:) hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin Rabbim. 11 haftalık hamileyim. pko luydum. klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. 10 gün önce açık kahverengi akıntım oldu. o günden beri yatıyorum. progestan da kullanıyorum 5. haftadan beri. bel ağrım kasık ağrım var. bazen geçiyor. bir de sabah kalkınca kalbimde hırıltı gibi bir his var. ayrıca akşam bulantım daha çok. düşük tehlikesi , bebeğime bişey olur diye paranoyak oldum. inş sizlerle dertleşip daha rahat bir psikolojiyle hamileliğimi sürdürürüm. yalnız sizden ricam cidden hamilelikle ilgili yazışalım. kaç saattir yazıları okuyorum yoruldum:) kaynanam,görümcem geldi. temizlik yaptık falan fenalık geldi. tabi bazen geyik de lazım ama önemli veya kısa olmadıkça olmasın bence. bir de canımızın çektiği yemekleri yazmasak süper olur. okuyunca acayip canım çekti:))))) bu uyuz da nerden geldi demeyin . aslında çok eğlenceli bir insanım ben:D hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah.

devlette heryerde bulunmuyor. ben kanuniye randevu almistim. cuma gunu gittim tum randevular dolu dedilrr bana. cok once gidip gun almak gerekiyormus ki senin zamanin da gecmis. bu saatten sonra cok zor. hem kanuniye randevu almak da cok zor. özelde ikili testimi yaptıracağım. bakalım araştırıyorum.

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım:) hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin Rabbim. 11 haftalık hamileyim. pko luydum. klomen ve ovitrelle ile hamile kaldım. 10 gün önce açık kahverengi akıntım oldu. o günden beri yatıyorum. progestan da kullanıyorum 5. haftadan beri. bel ağrım kasık ağrım var. bazen geçiyor. bir de sabah kalkınca kalbimde hırıltı gibi bir his var. ayrıca akşam bulantım daha çok. düşük tehlikesi , bebeğime bişey olur diye paranoyak oldum. inş sizlerle dertleşip daha rahat bir psikolojiyle hamileliğimi sürdürürüm. yalnız sizden ricam cidden hamilelikle ilgili yazışalım. kaç saattir yazıları okuyorum yoruldum:) kaynanam,görümcem geldi. temizlik yaptık falan fenalık geldi. tabi bazen geyik de lazım ama önemli veya kısa olmadıkça olmasın bence. bir de canımızın çektiği yemekleri yazmasak süper olur. okuyunca acayip canım çekti:))))) bu uyuz da nerden geldi demeyin . aslında çok eğlenceli bir insanım ben:D hepimizin Allah yardımcısı olsun inşallah.
canım hoşgeldin... ben de pko luydum. dediklerini ben de çok yaptım olmadı. tüp bebekle hamileyim. yarın tam 11 olcak. benim de sabah değil akşam bulanıyor midem... inşallah bebişe bir şey olmaz allahın izniyle...

Back
X