bayanlar merhaba,
forumu yeni farkettim, herkesin bebişleri hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah.
benimde sat 11 mayıs, 15 şubat doğum görünüyor, eşimle 2 senedir istiyorduk, 2. tüp bebek denemem de hamile kaldım çok şükür.
6. hafta da keseyi gördüken hemen sonra çok az 2 damla kadar açık pembe kanama oldu, 9. haftada bu defa biraz daha fazla 2 gün gene kanamam oldu.
ikisinde de hemen doktora gittik bebeğimizin kalbini duyduk çok şükür. doktor kesesinde de sorun yok, böyle kanamalar olabilir dedi. evde 3 gün dinlendikten sonra işe başlamak zorunda kaldım.
yarın kontrolüm var, çok heycanlı ve endişeliyim, inşallah bebeğime bişey olmamıştır. sizlerin arasında da benim gibi pembe renk kanama yaşayan var mı????
benim mide bulantısı ( o da açlık durumunda hissiyat şeklinde, istifar etmiyorum) ve çooook fazla halsizlik dışında bir değişikliğim olmadı, göğüslerimde tık yok mesela:)) gerçi benim regli dönemlerimde de göğüslerimde değişiklik olmazdı. çok fazla belirti de yaşamadığımdan bebeğime bişey olmuşmudur acaba diye çok korkuyorum

(