- Konu Sahibi papatya3459
- #15.601
bıde sabahım korunde alışverı krızım geldım markafonıden kendıme ev botu ruzgarada zıbın takımı aldım
hangi zıbını aldın bende bakıyorum markofoniye sabahtan beri :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıde sabahım korunde alışverı krızım geldım markafonıden kendıme ev botu ruzgarada zıbın takımı aldım
geçmiş olsun aman dikkat et canımslm kızlar ben çok hastayım burnun akıyo boğazlarım felaket acıyo zor duruyorum :2::2:
merhaba;Kızlar merhaba ,
Çalıştığım için fazla yazamıyorum ama okuyorum yazdıklarınızı.
Bebek için nasıl yatak alacaksınız karar verdiniz mi.
Park yataklar dayanıklı değilmiş. Karyola almayı düşünüyorum.
valla bence patikli tulum daha kullanışlı sanki beli meli açılmaz gibi geliyo bana ama alt üst de biri kirlenince diğerini değiştirmeden temiz kalabilmesi için daha avantajlı. o yüzden eşit oranda da tutabilirsinBirşey hatta iki şey daha unuttummmm :) hareketlerini hissetmiyorum diye ağlanıyordum artık hissediyorum, çok değişik birşey tıp tıp resmen tekme atıyor. Birde alınan kıyafetlere bakıyorum genelde herkez alt üst almış zıbın kullanışsız mı olur sizce, alt üst daha mı iyi
crazy bebede kırmızılı zıbın takımını aldımhangi zıbını aldın bende bakıyorum markofoniye sabahtan beri :)
esınnn gıttınmı doktoraaageçmiş olsun aman dikkat et canım
merhaba;
benim kayınpederim marangoz o yüzden mobilyalarını o yapıcak yani odası olacak ama ben ilk 1 sene için odama koyarım diye park yatak alıcam. büyüdüğünde de içinde oyun oynasın sıpam![]()
valla bence patikli tulum daha kullanışlı sanki beli meli açılmaz gibi geliyo bana ama alt üst de biri kirlenince diğerini değiştirmeden temiz kalabilmesi için daha avantajlı. o yüzden eşit oranda da tutabilirsin
yok kuzum saat 4 te randevum birazdan kaçarım akşam evden yazarım artık :)esınnn gıttınmı doktoraaa
subat bası dogum yapacak annele son 2 aydır yaptıgım pıyasa arastırmasında (agustos-eylu-ekım annelerı topiği) ya bası bdt olan annlere bı oncekı ayın 20 sınden ıtıbaren dogurmaya basladı pek bdt sını bekleyen yok ona gore ayagınızı denk alın:)
kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar(
kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar(
kız meltem ben anlamadım zaten şimdi benim sat 1 mayıs 2012 internete yazdığımda doğum için 5 şubat diyor ama doktor 12 şubat dedi bana ama ben kesim 15 ocakta doğururum![]()
canım bı anlatsana detayını neden ?kızlar mrb doktordan geldim hastaneye yatıyorum.. belki de doğuma kadar(
e sen rutın kontorle gıdıyorsun o uzgun surat nucun?kızlar ben de doktora gidiyorum![]()
kızlar ben de doktora gidiyorum![]()
kızlar bu arada ben nıkaha gıdıyorum gecenlerde dogum yapan arkadas esıyle boşanıp barısmıstı nıkah yapmamışlardı cocugun kımlıgı cıkarken gayrı mesru dıye kayıt atcakalrmış o olmasın dıye nıkah tazelıyorlar bu arada anne 25 gunluk lohusa sahıtlerden bırı yanı ben 5 aylık dıgerıde 8 aylık bu nıkahtan hayır gelırmı sizce:))
usg olcumlerıne gore oyle demıstır yada senınkı gec dollenmedır ama sen yıne de stı baz al dogum tarıhı ıcın 15 ocak erken lennnng acık dahatut ıcınde:)
canım bı anlatsana detayını neden ?
kızlar bu arada ben nıkaha gıdıyorum gecenlerde dogum yapan arkadas esıyle boşanıp barısmıstı nıkah yapmamışlardı cocugun kımlıgı cıkarken gayrı mesru dıye kayıt atcakalrmış o olmasın dıye nıkah tazelıyorlar bu arada anne 25 gunluk lohusa sahıtlerden bırı yanı ben 5 aylık dıgerıde 8 aylık bu nıkahtan hayır gelırmı sizce:))
kızlar ben de doktora gidiyorum![]()