2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr :16:

ezel hadi gözün aydın canım. Allah bi daha kötü şeyler göstermesin hiç birimize :16:

özlem üzülme sakın kötü bişey olsa dr un 1 ay beklemezdi ya da amniyosentez falan önerirdi. 1 ay beklediğine göre geçebilecek birşey demek ki iyi düşün iyi olsun

meltemmmm o ne kız boğulur çocuk orda yazık valla sen yolla ben bakarım rüzgar aaaa :1:

berine naptı yaa girmemiş sabah da akşam da ? iyidir de mi ?
aaaaaaa askkk olsun ancelıne julı bıke kullanıyo ayol bogulmaz aslında bızım anane usulu bunlar onlarda tarlada calısırken kullanırmıs bunlardan sımdı sosyetık oldu:)

Sanku bebettodaki daha kullanisli gibi geldi bana cnm. Altinda raflar var bez degistirme yeri fln var bi de cikiyo galiba. Bas tarafinda biberonluk fln.. :) daha guzel geldi. Aman ne kadar pahalilarmis yaa..:18:
graccoda kı yatakta termostat falanda var bıde bebek ağlamaya basladıgında tıtresıme baslıyo sakınlestırmek ıcın chıccodakı tıtresım sen actıgında galıba bırde gracco dakı daha buyuk jokerde 2 sı yanyanaydı oyle karsılastım olculerını

park yatak lınklerı attım 2 tane gordunmu kararsız kaldım hangısını alacagımı bı el atıver sevabına
yaa yazıyodum arada kaynadı canım

Sanku bebettodaki daha kullanisli gibi geldi bana cnm. Altinda raflar var bez degistirme yeri fln var bi de cikiyo galiba. Bas tarafinda biberonluk fln.. :) daha guzel geldi. Aman ne kadar pahalilarmis yaa..:18:

yok kızlar bakın şuna çok dikkat edin oyun parklarında çocuğun 2-3-4 yaşlarında oyun oynayabilmesi için fermuarlı yani kendi girip çıkabileceği oyun alanının olduğu bir park yatak tercih edeceksiniz muhtemel ama bu fermuar kısmı baş ucu ya da ayak ucunda olsun çünkü bebetto daki gibi ortada olursa beşiğin orta destek demirine denk geliyor. çocuğun ilerde yaralanma canını acıtma riski daha fazla. ben o yüzden kraft ınkilere bakıyorum kraft ın hemen hemen tüm modellerinde fermuar alanı ayakucu kısmında

:69:...Günaydın kızlaaar...

Bende bebiş mobilyaları bakınmaya başladım..Ya yaptırcem yada alcem...
Şimdilik anneannesi ile bunda karar kıldık kocişi ekarte ettik haha..Ona kalsa hepimiz aynı yatakta yatcakmışız...
Şişe gibi dizilicez vesselam yatağa ay !...

Aslında beğendiğim bebiş yatakları varda 1.500.TL den başlıyo dedim..B*k unu çıkarmaya gerek yok...hahahah:27:

Eklentiler

• $sleepy-baby-yatakli-besik.webp
    $sleepy-baby-yatakli-besik.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $sleepy-baby-mavi-karyola-seti.webp
    $sleepy-baby-mavi-karyola-seti.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
:69:...Günaydın kızlaaar...

Bende bebiş mobilyaları bakınmaya başladım..Ya yaptırcem yada alcem...
Şimdilik anneannesi ile bunda karar kıldık kocişi ekarte ettik haha..Ona kalsa hepimiz aynı yatakta yatcakmışız...
Şişe gibi dizilicez vesselam yatağa ay !...

Aslında beğendiğim bebiş yatakları varda 1.500.TL den başlıyo dedim..B*k unu çıkarmaya gerek yok...hahahah:27:

günaydın canım bence yaptır hem istediğin gibi olur hem de daha uygun fiyata gelir. ama büyüyen beşik daha uzun ömürlü olmaz mıydı ? en azından ortaokulu bitirene kadar falan yatardı ? ama bu da çok şekermiş :17:

günaydın canım bence yaptır hem istediğin gibi olur hem de daha uygun fiyata gelir. ama büyüyen beşik daha uzun ömürlü olmaz mıydı ? en azından ortaokulu bitirene kadar falan yatardı ? ama bu da çok şekermiş :17:

Açıkçası büyüyen yatak ilk bakışta çok cazip heleki yaptırmak dahada...Yalnız ben şimdilik annemin yanına geçicem malum çalışacağım için bebişi yollarda helak etmek istemiyorum dolayısıyla şimdilik ayrı odası olmayacak.Geçici olacağından böyle ufak alayım diyorum.Birsürü model var elimde karyola için de hatta beğendiğimde var içinde bizim marangozlara bir sorucam bana kaça yaparlar diye ...:52:

kızlar kanda lökosit oranınız ne çıktı yaa lütfen birileri cevap versin benimkinde 10-15 çıktı diye kum döküyorsun dedi doktor idrara çıkmaktan anam ağladı oranın kemikleride çok ağrıyor yardımcı olun lütfen.

sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu

kızlar kanda lökosit oranınız ne çıktı yaa lütfen birileri cevap versin benimkinde 10-15 çıktı diye kum döküyorsun dedi doktor idrara çıkmaktan anam ağladı oranın kemikleride çok ağrıyor yardımcı olun lütfen.

Canım benim de idrarda lökositim var hamileliğimin başından beri 10-15 kadar. Bilmiyorum seninkiyle aynı mı ama ben önce suda eritilen bi ilaç kullandım 5 gün işe yaramadı, şimdi de fitil kullanıyorum 3 günlük.. Doktorum şimdilik tehlikeli diil ama doğum zamanı risk yaratabiliyor dedi.. Herşey var maşallah bende zaten :27:

şimdi geldim yerime kızlar müdürün yanındaydım neyse sağlık ocağınıda aradım hemencik arada 10 ekimde gelsen vurarız tamam dedi :1: senin hemşiren benim dedi

Canım benim de idrarda lökositim var hamileliğimin başından beri 10-15 kadar. Bilmiyorum seninkiyle aynı mı ama ben önce suda eritilen bi ilaç kullandım 5 gün işe yaramadı, şimdi de fitil kullanıyorum 3 günlük.. Doktorum şimdilik tehlikeli diil ama doğum zamanı risk yaratabiliyor dedi.. Herşey var maşallah bende zaten :27:

Teşekkür ederim ama bu grupta sanki birkaç kişi toplanmış ve kendilerinden başkaları yok gibi muhabbet ediliyor diyer şubat grubunda cevap veriyorlar yani bu gurubun amacı yardımlaşmak değilse zaten birdaha bu sayfaya yazmam

Son düzenleme:

ne kadarda cahilim he lökosit ne demek kız

kızlar gecen sabah markafonıden zıbın aldım henuz gelmedı aynı zıbın bugun unnadoda da ındırımde
amaben 14,90 a aldım orada 19,90
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3299&urun_id=144447

bu ardaa nette ne kadar dıye arastırıyorum unnado pıyasanın ustunde satıyor arkadaslar haberınız olsun

ben de dikkat ettim bugun aynı şekilde tulum aldım 14,90 ama unnado da 19,90 zaten tek bı kampanyadan alısverıs yapabılıryosun herbırıne ayrı ayrı kargo parası cok gıcık bır durum
bu sıralar deli gibi kıyafet bakınıyorum bebek ten daha masraflı olucam sanırım ayakkabılarım dahı olmamaya basladı internetten arastırdım normal pantolon hamıle pantolonuna nasıl donusturulur dıye aksam da denedım elınızden gelıyosa yapın bence hem cok basıt hem de paranız cebınıde kalır barı bebıse artı bıseyler alınır
HOBİ DÜNYAM: Aşama aşama hamile pantolonu dikimi

Teşekkür ederim ama bu grupta sanki birkaç kişi toplanmış ve kendilerinden başkaları yok gibi muhabbet ediliyor diyer şubat grubunda cevap veriyorlar yani bu gurubun amacı yardımlaşmak değilse zaten birdaha bu sayfaya yazmam

Bi sağlık sorunun olduğunda en hızlı ve fazla kişiden cevap ocak annelerinden geliyor, bi de oraya yaz sen bu sorunu cnm istersen, hem belli mi olur belki erken doğurup ocak annesi oluruz :1:

sağolun yaa çok yardımcı bir grupsunuz birkişide çıkıp cevap vermiyorsözde şubat grubu

biraz ağır olmamış mı ? burada cevaplar çok hızlı yazılıyor. arada kaynamış da olabilirsin ya da sorduğun soruda kimsenin bir fikri yoksa ne cevap yazacağız ?
sen arada bir gelip hal hatır sormadan işine geleni yazıp da cevap veriyorsan kusura bakma da kimse cevap yazmak istemez.

ama yine de düşündüğün gibi kötü insanlar değiliz ben şahsen bir fikrim olmadığı sorulara cevap yazmıyorum önemini azaltmamak için
yine de topiğe bir daha gelip gelmemek senin elinde kimseyi zorla tutmuyoruz burada

bu topic zaten baştan sorunluydu daha yeni yeni kendine geldi lütfen ortamı germeyelim ayrıca konuyla ilgisi olan hemen cevap yazar bu bir kişi de olabilir bugün olduğu gibi ya da 10 kişi de bunda darılcak bir durum göremiyorum ben

biraz ağır olmamış mı ? burada cevaplar çok hızlı yazılıyor. arada kaynamış da olabilirsin ya da sorduğun soruda kimsenin bir fikri yoksa ne cevap yazacağız ?
sen arada bir gelip hal hatır sormadan işine geleni yazıp da cevap veriyorsan kusura bakma da kimse cevap yazmak istemez.

ama yine de düşündüğün gibi kötü insanlar değiliz ben şahsen bir fikrim olmadığı sorulara cevap yazmıyorum önemini azaltmamak için
yine de topiğe bir daha gelip gelmemek senin elinde kimseyi zorla tutmuyoruz burada

arkadaşım şubat annesi olarak girdiğim zamanlarda birileri bir soru sormuşsa yardımcı olmaya çalışıyor bir sorum varsa da soruyorum ama her seferinde kimse cevap vermiyor hiçmi kan testi yaptırmadınız 4,5 aya kadar lökosit kelimesinin karşındakini sordum birileri o nedir bile demiyor deseler kan testinizde diye bende cevap yazarım bilmiyorlarsa yani kimse yardımcı olamıyoruz bile demiyor, kimseye kötü demedim genel bir yardımlaşma yok gruplaşma var dedim. İşine geleni cevap yaz ne demek ya girdiğim zaman herkesin yazılarına bakıyor cevapta yazıyorum. Tabikide topiğin sahibi olmadığın için beni tutmak gibi bir hakkında yok buradada takılmamak en iyisi dedim. Hoşçakalın

Back
X