2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende çok fazla kasık ağrısı var afedersiniz tuvalette çok zorluyo beni...sanki bebek çok aşağıda gibi:18:

o bağırsaklarınla alakalıdır canım bebek aşağıda olunca öyle mi oluyor bilmiyorum ama ben de olmamıştı :26:

hatunlar nerdesiniz hepiniz geçmişi mi okuyorsunuuuz ?

kuzular okuldan geldim biraz geçmişi okuyayım dedim ama
20 sayfa okumak çok zor geldi:9:, ya ben alışveriş yapamıyorum
kayınvalidem bi sürü şey alacakmış bana düşer dedi
görümcelerim de set olarak bi sürü şey almak istiyolar
bana bişey kalmıyo zaten şimdiden battaniyeler almışlar
eşimin babannesi de ceket pantolon bere patik örmüş daha da
işleyecekmiş, eşimin yengesi kapşönlü ceket işliyormuş,
bana da en fazla büyük eşyalar kalıyo, aslında
ilgilerinden çok memnunum ama ben de alırsam boş yere evde bi
sürü kıyafet olacak bide altın artık pahalı olduğu için herkes kıyafet getirecektir:9::9:
kendi annem daha rahat serin sana altın takarım yeter diyo zaten bi sürü
kıyafeti olur şimdi onun diyo :9::9: aslında o biraz derdine düşse daha
çok sevinirdim :)

ay arkadaşlar pc başında uyumuş kalmışım...ee normal sabah 5:45 de kalkıp okul yollarınna düşüyoruz...off bi de bunun kışı var...ezogelin çorba tarifini okuyamadım..yazılmadı mı ben mi kaçırdım...

sürü kıyafet olacak bide altın artık pahalı olduğu için herkes kıyafet getirecektir:9::9:
ne güzel akıllım keşke benim kayınvalide de acık bişeyler alsa ama nerdeeeeee :50:

hazırım kız taa çıkıcağımı öğrendiğim de hazırlandım.. kocamı bekliyorum gelip alıcakta.. :37:
hee ben de dedim bu kız burada saati unutucak diye :1: iyi aman iyi ol bak iki gündür evde yoksun dağılmışsa falan da sakın toplucam diye uğraşma yat dinlen hazır bebiş çıkmaya başlamışken iyice çıksın

benim bebeğin beşiğini ve ilk 6 ay olana kadar kullanacağı kıyafetlerini halası alıcakmış bizde ufak tefek şeyler işte daha iyi boşver bebek kıyafetleri çok pahalıı :1:

ne güzel akıllım keşke benim kayınvalide de acık bişeyler alsa ama nerdeeeeee :50:

hee ben de dedim bu kız burada saati unutucak diye :1: iyi aman iyi ol bak iki gündür evde yoksun dağılmışsa falan da sakın toplucam diye uğraşma yat dinlen hazır bebiş çıkmaya başlamışken iyice çıksın

yok kız dağılmamıştır ev işlerinde kocam çok yardımcı saolsun.. ben haftanın 5 günü çalışıyorum o haftada 1 gün alıştı ev işi yemek vs yapmaya :27:

gazgirlüm benimmmm :1: üşütüyorsundur çorapsız dolaşma

o gaz sorunu bende de var ayy hele geceleriii hehehehe çok iğrenciiimm önce kocam uyuyo mu diye bakıyorum sonra wc yee wc ile yatak odamız çok yakın da duyuluyor yanii :9:

hehehehe sorma gazwomen oldum :1: neyse yalnız değilmişim bariii... yok üşütmemeye de dikkat ediyorum ama anlamadım gitti...koca falan gözleyemiyorum valla o derece ...arada kaçıyor nabıyım..pardon diyorum çekiliyorum kenara...hey allahım :9:

ben daha hiçbişey almadım bebişime...mağazalarda bile bakmadım..sadece internetten bakınıyorum...niyeyse hala korkularım var..sizden gaz alayım diyorum yok olmuyor...aynı şey annem ve kayınvalidemde de var..alışverişi son aylara bıraktık...bi de arkadaşın biri demez mi...adanada adettir....bebeği yatağı anne doğuma gittiği gün alınır..sonra bişi olursa anne üzülmesinmiş...haydaaa....zaten tedirginlik var...içimi daralttı walla..ama ben adanalı değilim ki demişim....başka da bişi diyemedim....

ama ben de bakmak almak istiyorum, kayınvalidem bana düşer bütün eşyası dedi
sen alma ben tamamlarım dedi:(

benim bebeğin beşiğini ve ilk 6 ay olana kadar kullanacağı kıyafetlerini halası alıcakmış bizde ufak tefek şeyler işte daha iyi boşver bebek kıyafetleri çok pahalıı :1:

benim meleğimin de halaları alacakmış hep ayakkabılar,
set halinde hastane çıkışları, kıyafetler flan ama ben dedim
beşiği ben almak istiyorum die ona bakıyorum internetten
çok şükür alabildiğim bişey var :9:

ben daha hiçbişey almadım bebişime...mağazalarda bile bakmadım..sadece internetten bakınıyorum...niyeyse hala korkularım var..sizden gaz alayım diyorum yok olmuyor...aynı şey annem ve kayınvalidemde de var..alışverişi son aylara bıraktık...bi de arkadaşın biri demez mi...adanada adettir....bebeği yatağı anne doğuma gittiği gün alınır..sonra bişi olursa anne üzülmesinmiş...haydaaa....zaten tedirginlik var...içimi daralttı walla..ama ben adanalı değilim ki demişim....başka da bişi diyemedim....

o ne demekmiş öyle keşke deseydin sende pazar günü ya da gece doğurursan zor olmayacak mı diye ???

töbe sanki bi yatakla bitiyo iş.

içini ferah tut nasıl düşünürsen öyle olur.

ya maddi durumun olmasaydı da alamasaydın ??

kimseyi dinleme valla ben kocamı bile dinlemiyorum bu konuda :1:

kendimi son 1 haftadır o kadar yorgun hissediyorum kii hep uyusam hep uyusam sizde de öyle mi uyuşuklaştım yaa

Back
X