- Konu Sahibi papatya3459
- #16.361
Ayşeylul bende 10 kilo aldımyalnız tatilden eve döndüğümde 1 hafta sonra tartıldım 1 kilo vermişim
kendimi kasmıyorum canım ne isterse yiyorum
![]()
yaşasıııınn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayşeylul bende 10 kilo aldımyalnız tatilden eve döndüğümde 1 hafta sonra tartıldım 1 kilo vermişim
kendimi kasmıyorum canım ne isterse yiyorum
![]()
yaşasıııınnyalnız değilim yanii :) bende ne istersem yiyorum canm ama korkuorum da veremezsem kiloları die okulda bi hoca var 3 cocugu var üçünde de 30ar kilo almıs bir sene sonra vermiş oluomus :) o beni rahatlatıo biraz :) tabi o kadar almayı düşünmüorum ama 20ye de razıyım ben :/
bende gözden çıkardım gibi
arkadaşım tam 20 kilo almış hamileliğinde sonradan hamile kaldığı kilonun altına düşmüş yani vermiş azim meselesi
ben başlarda mide bulantısı yüzünden hep simit ve beyaz ekmek yedim
kusma felan olmadı bende ama dalgalanmalar çok olduydu
biz ekmeğimizi evde yapıyoruz ekmek makinesinde ve tam tahıllı bugday unuyla yalnız mide bulantılarımda bu ekmeği gözüm görmek istemedi hep beyaz ekmeğe gitti elimde gözümde
şimdi yiyorum ama
![]()
ben anneme gidiorum kızlar sizleri de öpüyorum cokca :) bebişlerinize ve kendinize ii bakın Allaha emanet olun bak kavga etmeyin sakın haa :) hadi by byy
aaa ask olsun topiğin en göbeklı annaesı olarak ben varım:)hay allah razı olsn ya :) moral oluosunuz bana vallahi normaldir dimi :):) ya görenler önceden cok zayıftın böle cok iyi oldun dio ama benm göbeğim sizinkilerden falan baya büyük bakıorum fotolarınıza da nerdeyse 3 katı veliler falan ilk gördüklerinde 7 aylık sanmıslar mesela catlak falan da yok hiç nası iş anlamıorum ben baya değişik bi hamileyim heralde :) uzaylı gibi hissedıorum yaw:)
gözünaydın canım...ben de bu hafta gittiğimde boyunu sormayı unuttum..zaten o usg'ye girdiğimde bildiğim ne varsa unutuyorum..çıkınca da ahkanıp vahlanıyorum..neyse önemli olan bebişlerin iyi olması dimi..merhaba... bebişimi gördüm bugün.. egepole gittim.. 10-15 dakika baktılar.. her şey iyi dedi.. ama benim dr. um orda olmadığı için sonuçları gösteremedik.. bir de boyunu öğrenemedim keratanın.. sormayı unutmuşum dr. a.. ama kilosu 462 gr olmuş..bir hafta ilerden gidiyor sanırsam.. drun raporundan öyle anladım... çok yakışıklı olcak oğluşum...(gerçi yüzünü çok göstermedi kerata ama...)![]()
gözünaydın canım...ben de bu hafta gittiğimde boyunu sormayı unuttum..zaten o usg'ye girdiğimde bildiğim ne varsa unutuyorum..çıkınca da ahkanıp vahlanıyorum..neyse önemli olan bebişlerin iyi olması dimi..
ben size dedim o zaman hep üzülmeyin valla bişi yok inanmayın doktorlara oran onlar sadece die ama üzülmemek elde değldi cok takntı yaptınız cok üzüldünüzwilma vardı bi de öle hatırladıgım diğer 2-3 kişinin nick ini hatırlamıorum onlar noldu hocam???
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum... kötü bir dönem geçirdim.bi yirmi gün kadar önce merdivenlerden düştüm. bayaa bi korktum bebişim iyiymiş çok şükür ama şu aşı kafamı karıştırıo. 18. hafta vurulacaktım düşünce vurulmadım şimdide düşük olabilir dedi sağlık ocağındaki doktor. bir ay sonra vuralım. bnm doktorda izne gitmiş. üstelik hastalıktan kalkamıorm ne yapacam bilemiorum. okulda öğrenciler bile acıolar halime :((
Lütfen içimi rahatlatın azıcık,19+4 günlük oldum ama hala hissetmiyorum bebeğin hareketlerini,sırtüstü uzanınca karnımdaki sertliği bariz görüyorum ve hissediyorum ama bahsettiğiniz pıt pıtlar, kelebek kanatları,baloncuk patlamaları yok bende.Henüz erken mi sizce? Hepinize sağlık diliyorum kızlar
merhaba... bebişimi gördüm bugün.. egepole gittim.. 10-15 dakika baktılar.. her şey iyi dedi.. ama benim dr. um orda olmadığı için sonuçları gösteremedik.. bir de boyunu öğrenemedim keratanın.. sormayı unutmuşum dr. a.. ama kilosu 462 gr olmuş..bir hafta ilerden gidiyor sanırsam.. drun raporundan öyle anladım... çok yakışıklı olcak oğluşum...(gerçi yüzünü çok göstermedi kerata ama...)![]()
nasıl gectı randevu ne kadar odedın memnun kaldınmı? boyunu fl bıyu ıle 7 yı carparak bulacaksınmerhaba... bebişimi gördüm bugün.. egepole gittim.. 10-15 dakika baktılar.. her şey iyi dedi.. ama benim dr. um orda olmadığı için sonuçları gösteremedik.. bir de boyunu öğrenemedim keratanın.. sormayı unutmuşum dr. a.. ama kilosu 462 gr olmuş..bir hafta ilerden gidiyor sanırsam.. drun raporundan öyle anladım... çok yakışıklı olcak oğluşum...(gerçi yüzünü çok göstermedi kerata ama...)![]()
geçmiş olsun canım..umarım tekrarlamaz...kızlar dün 10 saat arayla 2 saat boyunca böbrek ağrısı cektim ama korktum baya taş falanmı var diye gece uyuyamadım bugün dokrora gittim tahlil yapıldı şükür temiz.doktor bebek büyüdükçe idrar yolları ve böbreğe baskı yapıp ağrı yapabilir dedi sırt üstü ve ağrıyan tarafa yatma dedi.böbrek ağrısı yasarsanız dikkatinize hamileleikte olabilirmiş.yalnız ağrıların artarsa tekrar gel dedi
geçmiş olsun canım..umarım tekrarlamaz...
oh gözünaydın arkadaşım. yüzünü göstermese de karizması yetmiştir onun dimi![]()
nasıl gectı randevu ne kadar odedın memnun kaldınmı? boyunu fl bıyu ıle 7 yı carparak bulacaksın
sagol canm tsk.genelde 6.aydan sonra böbrek ağrısı olabilir ama benimki erken basladı ağrımaya