2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız? :16:
ben şimdi kontrolden geldim detaylıya da girdim çok şükür herşey gayet yolundaymış Rabbim herkesi sevindirsin inş.
herzaman hareketli olan sıpam bugün pek bi sakindi %99 kız dedi (cinsiyet değişmedi) :34:
441 gr 25 cm

meltem sağol canım link için Allah sabır versin hiçbirimize de yaşatmasın inşallah
amın canım bende cok uzuldum bırde agustos annelerınde olmustu boyle bır olay bırde arkadasımın arkadası yasadı gecen hafta bu 3 oldu cok uzuluyorum :(
iyi akşamlar güzel anneler nasılsınız? :16:
ben şimdi kontrolden geldim detaylıya da girdim çok şükür herşey gayet yolundaymış Rabbim herkesi sevindirsin inş.
herzaman hareketli olan sıpam bugün pek bi sakindi %99 kız dedi (cinsiyet değişmedi) :34:
441 gr 25 cm
ekledım cnım kızını lısteye :nazar::nazar::nazar:

slm kısllaaarr iki gündür geçmiş okumaya çalışıyorum :D size yazamıorum da kusuruma bakmayınnnn :* kıslar oğlan cıkmıs heleeee :) bu sene oğlan senesi anam 2012 de herkes kız doğurdu sıra bizde aaayyyy :):):) hepicinizi öpüyoruumm nasılsınız bakıyiimm??? ben yokken muhabbetin dibine vurmussunuz :) berine de tamamen gelmiş hoşgelmiş :) polis annem benniiimm :*

selam kızlar bana yardım eecek biri yokmu valla kafayı yicem
bende demir eksikliği çok fazla dmir ilacı kullanıyorum..
asıl sorun canım öyle bi tıprak istiyorki bizim bahçemiz var bahçeye bile çıkamıyorum
toprağı görünce dişlerim birbirine değiyor yemek istiyorum ama tabiki yiyemiyorum hayır olamaz böyle bişey ya :26::26::26:
hiç aşermiyorum canım hiçbişi istemiyor sade ve sadece toprak ne yapabilirim kendimi zor tutuyorum dayanamıyorum
şu an düşününce bile çok tuhaf oluyorum napiyim kızlar:43::43::43::43::43:

kuzum ye valla bence canın istiosa berineye katılıorum aynen ben de cok duydum canı kireç toprak çeken hepsi yemiş bişi de olmamıs yani sana da olmaz demir için bol koyu renkli sebze ye canım en cok demir onlarda var. asma yaprağı özellikle çok demir içerio onu yıyebilrsin tazesi kalmadı da zeytınyaglı pişir pişir ye :)

Arkadaşlar izmirde ayrıntılı ultrasona giren var mı? 21-22. hafta gibi kontrole gitmeyi düşünüyorum. benm özel doktorum başkasına yönlendirdi ben izmirde gitmek istiyorum. nereler iyi kaç para bilen varsa paylaşabilir mi??? çok sevinirimmm

bugün sol kasığım ve sağ kasığım nöbetleşe ağrıdılar çok şiddetli değil ama neden ki sol kasığım hala agrıyooo bide akıntım koyu sarıya dönmüşş:43:

Abooo herkes burda aksam aksam:3:
Sabahtan beri temizlik yapiyom daha yeni oturdum. Yarin misafir gelcek. O da hamile:49:
Kocis de daha gelmiyecekmis 9 gibi gelirim dedi. Zaten hep ruyalarima giriyo beni aldattigini goruyom uyuz oluyom :47:
Bi de fark ettim ki gelip gecerken hep aynaya karnima kalcama bakiyom begenmiyom:31: sanirsam komplekse girdim kizlar :(
Disarda da baska kadinlarin popolarina bakip kendimiykiyle kiyasliyom. Off offf... Dogumdan sonra eski halime donerim di mi? Kiz bebek kalca genisletiyomus(?) sporla duzelir miii?

aaaayyyy aynı dert bende de var aglıorum ben bazen cok çirkin oldumm sen beni begenmion artık aliii diorum :( saçmalama rabbim herkese nasip etsin cok gzelsin çok normal gececek dogumdan sonra bunlar nie böle yapıon piskolojın bozulmus senin dıo bana :) ben seni cok begenıom dıo ama eskisi gibi yanasmıon uzak duruon dıom bebeğe bbişi olursa telafisi yok ondan korkuorum dıo :/ bide benm göbek azcık iri dedim ya :( siz az kilo alıp ben 10 kilo alınca canım sıkılıo benm biraass :(

Arkadaşlar izmirde ayrıntılı ultrasona giren var mı? 21-22. hafta gibi kontrole gitmeyi düşünüyorum. benm özel doktorum başkasına yönlendirdi ben izmirde gitmek istiyorum. nereler iyi kaç para bilen varsa paylaşabilir mi??? çok sevinirimmm

çok moralim bozuk.. okulum yine değişti.. ve bu sefer çok kötü bir bölgede.. öğrenciler yanında bıçak bile taşyor.. ve beni oraya layık gördüler iki canlı halde... ne olur benim ve bebeğim için dua edin.. ona zarar gelmesin.. Rabbim hayırlı öğrencilerle karşılaştırsın insallah... Rabbim onu korusun... hala ağlıyorum ya.... tanıdık dr olsa rapor alcam oda yok.. kendi dr umun raporu milli eğitimde geçmiyor....offf offf...

Son düzenleme:
Anaaam sen yine bunalımamı girdiiinn:44:

hemde ne bunalım daha önce bukadarını görmedim.. boşanıyoruz biz.. konuştuk öyle karar almış.. başkası varmış.. çocuğumu da sonra alıcakmış.. nah alırsın dedim

çok moralim bozuk.. okulum yine değişti.. ve bu sefer çok kötü bir bölgede.. öğrenciler yanında bıçak bile taşyor.. ve beni oraya layık gördüler iki canlı halde... ne olur benim ve bebeğim için dua edin.. ona zarar gelmesin.. Rabbim hayırlı öğrencilerle karşılaştırsın insallah... Rabbim onu korusun... hala ağlıyorum ya.... tanıdık dr olsa rapor alcam oda yok.. kendi dr umun raporu milli eğitimde geçmiyor....offf offf...

Canım ya bozma moralini :43: nereye verdiler seni bu kadar kötü ??

Canım ya bozma moralini :43: nereye verdiler seni bu kadar kötü ??

doğudan göç almış bir bölge.. ama polis bile giremiyor ya.. velinin öğretmeni tokatladığı, öğrencinin bıçak taşıdığı.. öğretmenin arabalarının lastiklerinin patlatıldığı ve bunların inanın durup dururken yapıldığı bir bölge...
doğuluları kınamak ayırt etmek değil yanlış anlaşılmasın ama şırnaktan ataması ile gelen bir öğretmen bile şırnağı arıyor.. bunlarda doğulunun o öğretmene saygısı felan yok.. burası çok garip bir yer...:14::14::14:

Neeeeeeeeeeeee??şakamısın kızım?:53:

hiç şaka yapar gibi bi hali yoktu.. keşke dedim Allah ım hadi şaka desin nolur diye bekledim ama anlattı anlattı o anlattıkça ben gözlerinin içine baktım hiç kıpırdamadan.. ama gerçekler acı işte her bir lafı ok gibi saplandı kalbime.. ama hiç gözyaşı dökmedim karşısında taa kii 2 3 parça eşyasını alıp çıkana kadar o çıktı gözlerim başladı.. kan çanağına döndü.. şuan mal gibiyim sadece gözlerim ellerim hareket ediyor..

hiç şaka yapar gibi bi hali yoktu.. keşke dedim Allah ım hadi şaka desin nolur diye bekledim ama anlattı anlattı o anlattıkça ben gözlerinin içine baktım hiç kıpırdamadan.. ama gerçekler acı işte her bir lafı ok gibi saplandı kalbime.. ama hiç gözyaşı dökmedim karşısında taa kii 2 3 parça eşyasını alıp çıkana kadar o çıktı gözlerim başladı.. kan çanağına döndü.. şuan mal gibiyim sadece gözlerim ellerim hareket ediyor..

Bizim şaka gerçek oldu desene..ya hayatımda birimi var dedi inanamıyorum berine ya.hiç bişii demedinmi?:53:

Back
X