Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Bir şey sorabilir miyim kalp çarpıntısı normal mi yani gün içinde 2 kez falan oluyor hızlı hızlı çarpıyor sonra elim ayağım titriyor bayılacakmışım gibi oluyorum aranızda böyle olanlar var mı ?

Bir şey sorabilir miyim kalp çarpıntısı normal mi yani gün içinde 2 kez falan oluyor hızlı hızlı çarpıyor sonra elim ayağım titriyor bayılacakmışım gibi oluyorum aranızda böyle olanlar var mı ?
çok nadir bana da oluyor tansiyonunuzu ölçün hemen öyle zamanlarda. düşük tansiyon çok sorun olmamakla beraber gebelikte tansiyon bir kez bile büyük 140 küçük 90'ı geçerse doktora billdirmek gitmek lazım

evde ben de öyleyim ama dışarı çıktığımda hiç içecek bir şey bulamıyorum çok mutsuzum :D
Ben işteyim 😄
Sıkıntıdan su içiyorum habire, 5 dkda bir tuvaletteyim 😄
Dışarı çıkınca kafeinsiz kahve içiyorum canım. Ya da sade soda. Alternatifte yok ki başka. Gittiğin yere bağlı taze sıkım meyve suyu varsa belki onlar 🙇🏻‍♀️

kızlar ya bu sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak ne içiyorsunuz evde ya da dışarda? ben çok zorlanıyorum önceden olsa sürekli soğuk kahve içerdim ama kahve de içemiyorum tabii. e meyve suları içindeki bitkiye göre dikkat etmek gerekiyor napcam bilmiyorum sürekli su ve ayran içmekten yoruldum :D
Ben dün dışarda çok bunalmıştım. Ev yapımı limonata satan bir yer vardı. Girdim içtim o kadar iyi geldi ki 🙈 tabi vazgecilmezim soğuk tuzlu ayran. Hatta tuzlu her şey. Tuzlu krakerle aşk yaşıyorum. Soğuk tuzlu salatalık ve tabi soğuk su 😊
Tansiyonunu bu sıra da muhakkak bak canım. Çarpıntım benim de ara ara oluyordu normal zamanlarımda da gebeliğimin son haftalarında çok sıklaşmışti. Bu aralar iyiyim çarpıntım yok ama tansiyonum düşüyor ara ara. Sen de bakıp doktoruna söylersen daha iyi olur. Kötü bir şey yoktur ama. Anemide bile çarpıntı olabiliyor

çok teşekkür ederim, sat 22 haziran ama bugün vajinal ultrasonda kese vs göremedik betam 400 civarında. Benimle aynı sat olanların çoğu keseyi görmüş :(
Benimde sat 22 Haziran ama yumurtlama ve yerleşme günleri farklılık gösterebilir canım , önemli olan düzenli artış olması 🌸

Benim geçen gün oldu, o gün nöbetçiydim çok yorulmuşum tansiyonum düştü sanırım baya titreme falan geldi inanır mısınız elektrikli soba açtım yaz gününde🫣 ama çarpıntı yoktu aksine nabzım düşüktü

kızlar ya bu sıcak yaz günlerinde soğuk içecek olarak ne içiyorsunuz evde ya da dışarda? ben çok zorlanıyorum önceden olsa sürekli soğuk kahve içerdim ama kahve de içemiyorum tabii. e meyve suları içindeki bitkiye göre dikkat etmek gerekiyor napcam bilmiyorum sürekli su ve ayran içmekten yoruldum :D
Ben shaker makinesine karpuz soğuk su bir yaprak da nane ekliyorum, bızlatıyorum sonra da buz koyup tüketiyorum güzel geliyor çok şekerli de olmuyor ekstra su koyduğum için

Benimde sat 22 Haziran ama yumurtlama ve yerleşme günleri farklılık gösterebilir canım , önemli olan düzenli artış olması 🌸
canım bilmiyorum dün sütlü kahve renginde bi akıntım oldu doktor progestan başlattı ama bugün yine ara ara sarı kremsi sütlü kahve gibi ara ara akıntılarım oluyor. Merak edip idrar testi de yaptım. tam istediğim gibi koyulaşma göremedim kan verdim dualarınıza ihtiyacım var 🤲🩷

Eklentiler

• IMG_6248.webp
    IMG_6248.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 52
canım bilmiyorum dün sütlü kahve renginde bi akıntım oldu doktor progestan başlattı ama bugün yine ara ara sarı kremsi sütlü kahve gibi ara ara akıntılarım oluyor. Merak edip idrar testi de yaptım. tam istediğim gibi koyulaşma göremedim kan verdim dualarınıza ihtiyacım var 🤲🩷
Canım tabiki dua ederim senin için ama bana gayet güzel koyulaşmış gibi geldi. Kan sonucun çıkınca mutlaka yaz bana ♥️

Sağlıkla büyütün🙏🏻🌸 umarım ben ve burdan tanıdığım şuan heyecanla haber bekleyen arkadaşlarımda burada oluruz en kısa sürede🥰🤩
Kızlar hepinize selamlar🌸🌸
grubun 2. Mesajını yazmıştım ve mesajım ektedir😍 geçen ay olmadı
Gebeliğimi şimdi öğrendim. Tdt 13 Nisan ama martta da sürpriz yapıp gelebilir. Burada sizinlede takip etmek istedim. Diğer konulardan tanıyan varsa el sallasın 😍😍😍

Kızlar hepinize selamlar🌸🌸
grubun 2. Mesajını yazmıştım ve mesajım ektedir😍 geçen ay olmadı
Gebeliğimi şimdi öğrendim. Tdt 13 Nisan ama martta da sürpriz yapıp gelebilir. Burada sizinlede takip etmek istedim. Diğer konulardan tanıyan varsa el sallasın 😍😍😍
Hayırlı olsun canım. Daha önce tanımıyoruz ama sevindim senin adına. 😊🤲

Çok teşekkür ederim. Daha çok yeni beta takibi yapıp strese girmek istemiyorum şuan. Tavsiyeleriniz nelerdir? Bat 5 gün var daha🌸
Bu test hangi marka ? Ben battan bir gün önce kan vermiştim. Ama en güzeli bekleyebilirsen.battan sonra kan vermek. 😊 İki kere kan verdim artışı gördükten sonra başka kan vermedim. 😊

Bu test hangi marka ? Ben battan bir gün önce kan vermiştim. Ama en güzeli bekleyebilirsen.battan sonra kan vermek. 😊 İki kere kan verdim artışı gördükten sonra başka kan vermedim. 😊
Awox testim. Teste güvenim tam sağlamasını da yaptım. Bu kadar erken çıkması beni şaşırttı. Bir de ikiz oluyormuş. 😅😅

:mad::KK43:Benim gibi olan var mı ya bir tek ben mi çok zorlanıyorum. Günde resmen 2-3 bardak su içiyorsam içiyorumdur. Çok açım çok susuzum ama midem almıyor. Her şeyden midem bulanıyor, aklınıza gelecek her şeyden tiksiniyorum. Prilam kullanıyorum ama muhakkak kusuyorum. Ayağa kalkınca başım dönüyor yattıkça döngü daha da karmaşık hal alıyor. Psikolojim bozulmaya başladı. Sanki hamile değil de hastayım gibi...
Bende de durum ayni.agzimda pas tadi var.ilk hamileliktede bulantiliydim.bundada kaderimde bulanti varmis...yudum yudum ic.minik minik ye...ve gaz yapan seylerden uzak dur.

Awox testim. Teste güvenim tam sağlamasını da yaptım. Bu kadar erken çıkması beni şaşırttı. Bir de ikiz oluyormuş. 😅😅
Allah gönlüne göre versin canım 😍 zaten Mart annelerinde 3 tane falan ikiz oldu sanırım. Bereketli oldu sayfa 😅 inşallah sana da nasip olur.
Testin sağlamasını yaptıysan o zaman en güzeli beklemek. Yani ben bekle diyorum ama ben de bekleyememistim ilk olmamasına rağmen. İdrar da çıktıysa kan da vardır zaten. Bugün bile versen çıkar 😊

Allah gönlüne göre versin canım 😍 zaten Mart annelerinde 3 tane falan ikiz oldu sanırım. Bereketli oldu sayfa 😅 inşallah sana da nasip olur.
Testin sağlamasını yaptıysan o zaman en güzeli beklemek. Yani ben bekle diyorum ama ben de bekleyememistim ilk olmamasına rağmen. İdrar da çıktıysa kan da vardır zaten. Bugün bile versen çıkar 😊
Ya ikizi daha çok eşim istiyor ben no yani😅
Ben sabrederim sıkıntı yok ikinci gebelik beklemek çok daha mantıklı olacak. Hafta sonu tatile gideceğim takibiini yapmak zor olacak

Back
X