- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
- #17.981
valla benm cocuklar cok fena ilk defa bu derece çok bilmiş bi öğrenci profilim var :) eşşekler bu hafta iyice azıttılar bi de carsamba günü top havuzu büyük oyuncak ev falan aldık benm sınıfa kurduk şimdi 2 gündür hiiiç baş edemiyoruumm beslenmeyi bitiren faaliyetten sıkılan doooğru oyuncaklara kosuyosesim kısıldı valla bagırmaktan
ya yaş dşünce heralde daha yorucu bu sene ya da bizim durumumuzdan kaynaklanıo ben harekette sıkıntı yaşamıyorum pek ya hoplama zıplama bol yaptırıyorum enerjileri bitsin de yorulsunlar die :) bebek var rahatsız olur ben zıplayamıyorum siz zıplayın cok diyorum :) onlar deli gibi zıplıyo biraz kolay oluyo :) onlar yorulunca tabi :) tabii bu düne kadar olan düzenimdi artık yorulmuyorlar sanki :) ama eve gelince hergün en az 1.5 saat uyuyorum işte ben deüşeniyorum ev temizliğine falan ya
aslında son haftaya kadar calısıyım dıodum zaten dr 8subat dedi doğgum tarhine 25 ocakta karne alınacak 21inde izne ayrılırım demiştim ama cocuklar böle yaparsa bende bu üşengeclikle devam edersem tabii doğum izni de 6aya cıkarsa yılbasından sonra gitmem ya heralde
bende koy okulundayım benmde 29 ocak ocak1 gıbı cıkarım falan dıodum ama yorulması var yarım saat yol var dedım yok 2 ay oncesnden cıkayım dogduktan snra bı hal caresı bulunur heralde hamıleyken sıkıntı yasamım dıe dusunyrum haftaya doktor kontrolum var hesap yaptrıcam bıdaha