2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla benm cocuklar cok fena ilk defa bu derece çok bilmiş bi öğrenci profilim var :) eşşekler bu hafta iyice azıttılar bi de carsamba günü top havuzu büyük oyuncak ev falan aldık benm sınıfa kurduk şimdi 2 gündür hiiiç baş edemiyoruumm beslenmeyi bitiren faaliyetten sıkılan doooğru oyuncaklara kosuyo :( sesim kısıldı valla bagırmaktan :(
ya yaş dşünce heralde daha yorucu bu sene ya da bizim durumumuzdan kaynaklanıo ben harekette sıkıntı yaşamıyorum pek ya hoplama zıplama bol yaptırıyorum enerjileri bitsin de yorulsunlar die :) bebek var rahatsız olur ben zıplayamıyorum siz zıplayın cok diyorum :) onlar deli gibi zıplıyo biraz kolay oluyo :) onlar yorulunca tabi :) tabii bu düne kadar olan düzenimdi artık yorulmuyorlar sanki :) ama eve gelince hergün en az 1.5 saat uyuyorum işte ben de :( üşeniyorum ev temizliğine falan ya :( aslında son haftaya kadar calısıyım dıodum zaten dr 8subat dedi doğgum tarhine 25 ocakta karne alınacak 21inde izne ayrılırım demiştim ama cocuklar böle yaparsa bende bu üşengeclikle devam edersem tabii doğum izni de 6aya cıkarsa yılbasından sonra gitmem ya heralde

bende koy okulundayım benmde 29 ocak ocak1 gıbı cıkarım falan dıodum ama yorulması var yarım saat yol var dedım yok 2 ay oncesnden cıkayım dogduktan snra bı hal caresı bulunur heralde hamıleyken sıkıntı yasamım dıe dusunyrum haftaya doktor kontrolum var hesap yaptrıcam bıdaha

:) yaw berrak dısında kimse yemek yapmıyo mu aksama yaaaaww :)
berrak dün tavuk suyuna corba yapmıstım :) diğerlerine de ugrasmak istemıyorm yaa :) şöyle kolaycacık bişey olsa :)
ya bu hamilelik insanı üşengeç tembel yapıyo valla :) hiçbişey yapasım yok :/ püüüfff

Kıss benim menüdede patlıcan oturtma pilav ve cacık vardı ama komşu balık tutup getirmiş balık pişiricem şimdi yanınada bi salata :56: bebişim vitaminlensin:16:

bende koy okulundayım benmde 29 ocak ocak1 gıbı cıkarım falan dıodum ama yorulması var yarım saat yol var dedım yok 2 ay oncesnden cıkayım dogduktan snra bı hal caresı bulunur heralde hamıleyken sıkıntı yasamım dıe dusunyrum haftaya doktor kontrolum var hesap yaptrıcam bıdaha

amaaan sen bi de yol gidiyon sen yorulmayacan da kim yorulacak öğretmenim. boşver erken çık benim evle okul 5 dakika yürüyerek arka mahallede sabah eşim bırakıyo zaten öğlen yürüyorum hiiç uğraşma sen şu meclis yeni açıldı ya savaşa girmezsek falan hallederler 6 ay izin işini inşaallah tez zamanda şu an baya yoğunlar

Kıss benim menüdede patlıcan oturtma pilav ve cacık vardı ama komşu balık tutup getirmiş balık pişiricem şimdi yanınada bi salata :56: bebişim vitaminlensin:16:

senin menü de uygun aslıdna sadece evde patlıcan var çünkü :) haftasonuna doğru böyle oluyo kaynanama gitmiyoruz bayadır sebze de getiremedim malum tarlada organık kendileri yetiştiriyorlar :) evde olanlar da bitmiş ondan üşeniyorum bi de önceden canım cips gibi bol tuzlu baharatlı şeyler cekıyordu şimdi de tatlı istiyor evde süt yok da ne yapsam pratik bişey diye ona bakıyorum :) dünden kalan sarmanın yanına da mantı yapcam ya su meltem ablanın dediği siteye baktım da orada değişik mantı tarifi var :)

amaaan sen bi de yol gidiyon sen yorulmayacan da kim yorulacak öğretmenim. boşver erken çık benim evle okul 5 dakika yürüyerek arka mahallede sabah eşim bırakıyo zaten öğlen yürüyorum hiiç uğraşma sen şu meclis yeni açıldı ya savaşa girmezsek falan hallederler 6 ay izin işini inşaallah tez zamanda şu an baya yoğunlar

ayy ınsallah ya hc durmam ole cıkarsa

senin menü de uygun aslıdna sadece evde patlıcan var çünkü :) haftasonuna doğru böyle oluyo kaynanama gitmiyoruz bayadır sebze de getiremedim malum tarlada organık kendileri yetiştiriyorlar :) evde olanlar da bitmiş ondan üşeniyorum bi de önceden canım cips gibi bol tuzlu baharatlı şeyler cekıyordu şimdi de tatlı istiyor evde süt yok da ne yapsam pratik bişey diye ona bakıyorum :) dünden kalan sarmanın yanına da mantı yapcam ya su meltem ablanın dediği siteye baktım da orada değişik mantı tarifi var :)

Ne güseel taze sebze yiosunuss..Ya ben kaç gündür alışverişe çıkmıodum buzdolabına fare girse yicek bişii bulamasdı.Eşimde buzdolabının kapağını açıp kapamayı çok sever adam boş görünce bunalıma girdi :9: en sonunda dün gittim doldurdum keyfimis yerine geldi.Bende tatlı krizindeyim dolapta tatlı var ama eşim habire sayıyo yiyemiorum ben diyabetliyim ve bana tatlı yasak haftada bi kere yememe izin var diye yedirmio bana..kıss sarma pirinç mantı hamur mide fesatı geçirmeyin sonaa çorba falan yap bari kıss :9:

ayy ınsallah ya hc durmam ole cıkarsa

ben önceden hergün ilk otobüsle konyadan aksaraya gidiyordum yolda iniyordum merkeze bağlı bi kasabada çalışıyordum tam 1.5 saat git öğleden sonra geri gel bi de anaokulunda çalışıyordum zaten yorucu fazlasıyla,öğretmen servisi yok bişey yok şehirlerarası otobüsler yer ayırmaz canım cıkardı el kaldırarak binerdim kimisi almaz 4-5 saat otobüsler almazdı da dört yol ağzında otobüs beklerdim karda kışta kaç kez eşim geldi almaya yolda kaldım da :(:( allahım herkesi kurtarsın o yollardan çook zor valla hem yorucu hem stresli bi sürü yol parası da cabası :( ayda 400 lira sadece benm otobüs param tutardı gecen sene geldim de kurtuldum vallahi :( sende tez zamanda kurtulursun inşallah evine yakın bi okula gelirsin

ellerinee sağlık meltemcim süper olmuş...kızlar buraya değil konunun altına yazalım bilgilerimizi meltem de öyle demiş zaten

senin ne olmuştu canım Allah korktuğuna uğratmasın

aminn kuzum amin tiroid t3 t4 lerle ilgili yüksek çıktı yarın doktorum görcek sonuçları ve korkuyroum düşüğe birde bebekde zeka geriliğine fşn yol açıyoymş bugüne kdrda doktorum istememişti bu hormonları bende tesadüf kendim sağlık ocağuında istemiştim yeniden kan verdiğimde yine yüksek çıktı yarın görcem bebeğimi 1 ay önce bugün görmüştüm en son inşallah hayırlı haberlerle dönerim bende evime

tiroid kuzenimde vardı hatta kullanmaması gerek ilaç bile kullandırmışlar çok stres olmuştu sapasağlam ve zehir gibi doğdu kuzusu canım

benim de okulum evimin önünde..150 adım falan öyle diyim:) hamilelikte nimet gibi geldi valla araba kullanmak falan istemiyo canım geçen sene arabayla gidiyordum park et yürü derken bundan daha çok yürüyordum zaten. yaa savaş falan olaylarına canım çok sıkkın zaten...nasıl bir ortama doğuyor kuzularımız:(((
böyle giderse 6 ay olayından falan ses çıkmayacak lafı bile geçmiyor baksanıza..

Ne güseel taze sebze yiosunuss..Ya ben kaç gündür alışverişe çıkmıodum buzdolabına fare girse yicek bişii bulamasdı.Eşimde buzdolabının kapağını açıp kapamayı çok sever adam boş görünce bunalıma girdi :9: en sonunda dün gittim doldurdum keyfimis yerine geldi.Bende tatlı krizindeyim dolapta tatlı var ama eşim habire sayıyo yiyemiorum ben diyabetliyim ve bana tatlı yasak haftada bi kere yememe izin var diye yedirmio bana..kıss sarma pirinç mantı hamur mide fesatı geçirmeyin sonaa çorba falan yap bari kıss :9:

geçirmeyiz ya :) biz konyalıyız merak etme :) etliekmek kafalı derler ya diğer şehirlerde konyalılara :D:D çok ekmek tüketiyoruz ya hamur işi sevilir çok yanına börek de koysam kocam bayılır :):) yoğurtlu olunca mantı dokunmaz inşallah sarmayı zeytınyaglı yapmıstım zaten onda et olmayınca fazla gelmez :) yani umarım gelmez :D

çıkar öğretmenim ya daha bizim doğuma çoook var o zamana kadar çıkar yasa hem suriyeye girsek bile alır cıkarız zaten :) şaka bi yana ciddi ciddi ortalık karıstı ama çok iyi oldu şu misilleme işi korksunlar azıcık bizim taş gibi ordumuz var zaten jetimizi vurdular bile bile bi de 5 masum öldü gitti azıcık göz dağı oldu teskere de cıktı artık ses çıkaramaz bi daha zaten iç savaş var girilse bile bence cok kısa sürede sonuc alınır oradan siz dert etmeyin bunları falan rabbim herşeyin hayırlısını versin herşey olacagına varır zaten ;)

kıss meltem sen ne becerikli bi hatunsun çocuğunu okula gönderir sabah misafir ağırlar forumda cevap yazar yemek yapar akşama da misafir ağırlar ohh üstüne bide tatlı yapar :9: Her eve lazımsın valla :nazar: Maşallaahh
yok ya nette de yazıyo bu aylarda enerjı gelır anne adayına dıye benımde o hesap

geçirmeyiz ya :) biz konyalıyız merak etme :) etliekmek kafalı derler ya diğer şehirlerde konyalılara :D:D çok ekmek tüketiyoruz ya hamur işi sevilir çok yanına börek de koysam kocam bayılır :):) yoğurtlu olunca mantı dokunmaz inşallah sarmayı zeytınyaglı yapmıstım zaten onda et olmayınca fazla gelmez :) yani umarım gelmez :D

:9::9: yarım ekmek arası çeyrek ekmek diyosun..umarım fazla gelmez afiyet olsun..bu arada konya etlisinede bayılırım haa sırf onu yemek için yeşilköyde bi yer var oraya gidiorus ne şanslısınıs siizzzzz:34:

yok ya nette de yazıyo bu aylarda enerjı gelır anne adayına dıye benımde o hesap

Kızz bu herkese gelen enerjiden değil seninkisi :9: pillimisin şarjlımısın valla maşallaahhh süpanallah:nazar:
şaka bi yanada bu biraz tecrübe brazda yetenek meselesi her baba yiğidin harcı değil takdir ediorum seni..

:9::9: yarım ekmek arası çeyrek ekmek diyosun..umarım fazla gelmez afiyet olsun..bu arada konya etlisinede bayılırım haa sırf onu yemek için yeşilköyde bi yer var oraya gidiorus ne şanslısınıs siizzzzz:34:

:D:D evet şu ekmek hesabı ne güzelmiş valla :D:D aynen öyle zaten ben ilk aylarda hep ekmek arası sandviç yaptım yaptım yedim ondan sonra böööyyle on kilo aldım kocaman oldum :) ya etli sarma cok sararım ben gerçekten çok güzel oluyor konyanınki ama adananınki de çook güzel ya onların zeytinyağlısı harika bende onlar gibi yapmaya calısıyorum ama ayar tutturamıyorum :) adanalıları yemek tariflerini paylaşmaya davet ediyorum :):) artı bizim etli sarmanın burada kulüpte paylaşmıstım ben daha önce :) sarmanın püf noktaları diye bi başlık vardı orda :)

:D:D evet şu ekmek hesabı ne güzelmiş valla :D:D aynen öyle zaten ben ilk aylarda hep ekmek arası sandviç yaptım yaptım yedim ondan sonra böööyyle on kilo aldım kocaman oldum :) ya etli sarma cok sararım ben gerçekten çok güzel oluyor konyanınki ama adananınki de çook güzel ya onların zeytinyağlısı harika bende onlar gibi yapmaya calısıyorum ama ayar tutturamıyorum :) adanalıları yemek tariflerini paylaşmaya davet ediyorum :):) artı bizim etli sarmanın burada kulüpte paylaşmıstım ben daha önce :) sarmanın püf noktaları diye bi başlık vardı orda :)

Benim kayınvalidenin sülale siirtli bi arap dolması yapıolar bide güsel oluo bende öğrendim sonaa boynuz kulağı geçti..hiç adana yemeklerini bilmem eminim çok güzeldir ama ben acıda sevmem.biz trakyalıyız bizde de öle hamur işi boldur hamur yiye yiye hamur gibi yumuşacıık ve puf puf olduk..:9::9:

yok yaa savaşın kazananı olmadı olamaz da hiçbir zaman
yıllardır aile dostluğu yaptıkları insanlar sözde bunlar, bu savaş bizim savaşımız değil ki
amerika istiyor giriyoruz o isterse çıkarız kollarımızda ipler kukla gibi bir sonraki günümüzü bekliyoruz malesef, misilleme falan nerdeee
çocuklarımız için güzel yarınlar istiyorum ben sadece...
neyse içimizi karartmayım ben:)

o enerji bize de gelse iyi olacak valla
öğrenciler emiyor enerjilerimizi:) ben çok seviyorum hepsini ama geldiğimde 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum valla
hele ki nöbet tuttuysam vay halime..24 haftam dolsun da nöbetim bitsin diye bekliyorum dört gözle:))

Benim kayınvalidenin sülale siirtli bi arap dolması yapıolar bide güsel oluo bende öğrendim sonaa boynuz kulağı geçti..hiç adana yemeklerini bilmem eminim çok güzeldir ama ben acıda sevmem.biz trakyalıyız bizde de öle hamur işi boldur hamur yiye yiye hamur gibi yumuşacıık ve puf puf olduk..:9::9:

hemen tarif alalım o zaman :) benm annemler de bulgar göçmeni anneannem bilir baklava börek o boşnak böreği falan ohooooo nefis olur sizde de güzel yemekler var :) ver tariflerini öğrenelim hemen :)

yok yaa savaşın kazananı olmadı olamaz da hiçbir zaman
yıllardır aile dostluğu yaptıkları insanlar sözde bunlar, bu savaş bizim savaşımız değil ki
amerika istiyor giriyoruz o isterse çıkarız kollarımızda ipler kukla gibi bir sonraki günümüzü bekliyoruz malesef, misilleme falan nerdeee
çocuklarımız için güzel yarınlar istiyorum ben sadece...
neyse içimizi karartmayım ben:)

o enerji bize de gelse iyi olacak valla
öğrenciler emiyor enerjilerimizi:) ben çok seviyorum hepsini ama geldiğimde 2 saat yatmadan kendime gelemiyorum valla
hele ki nöbet tuttuysam vay halime..24 haftam dolsun da nöbetim bitsin diye bekliyorum dört gözle:))

Öğretmenim sizin işiniz çok zor valla ya o kadar çocuk insanda enerjimi bırakır..biz yeri geldiğinde eve gelen misafir 2 çocuğa dayanamıyoruz.Allah yardımcınız olsun.Boşuna kutsal meslek dememişler :16:

Back
X