2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalar... nasılsınız güzel kış anneleri...? benim öksürüğüm kaldı ama iyiyim çok şükür.. ahhh birde şu okul olmasa... ev hanımı olmaya nasıl özeniyorum bir bilseniz......

bu arada 50 lik şekerim 141 çıkmıştı.. dr um önemli değil diyor.. ama benim içim rahat değil.. hala 100lüğü yaptırsam mı diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz?

Valla bence doktoruna güven o en iyisini bilir.Ben şahsen ne derse onu yapıyorum hangi tahlili isterse onu yaptırıyorum.eğer dr na güvenin tamsa ne derse onu yap tatlım.

selam arkadaşlar ne zamandır giremiyordum kaç gündür evde değildim.
nasılsınız? biliosunuz geçen hafta ben de şeker çıkmıştı açlık 82 tokluk 171. 4 gün sıkı diyet yaptım ardından 2 günde bozdum.
bugün tekrar dikkat etmeye başladım ama baktım olcak gibi değil azcık diyet çikolatası yedim kakao oranı %60.
kimle konuştuysam bayramda baklava yemekten falan olmuştur diyor. doğru da olabilir. son dönemde çok muz da yemiş, ballı süt içmiştim.
cumartesi tekrar 100 luk yukletcem, ama bu olay ciddi beni sıkıyor. bir de spor yapan biriyim...
biz bebeğimizn bebek odasını çilekden aldık safari takımı. oğlumu hep aslan parçam diye seviyordum bu da aslanlı zürafalı bişi. 2900 civarı tuttu.
bizde ilk çocuk ve ilk torun o yüzden masraf da ettik. ama bizi çok zorladı.
kıyafetlerini ise chicco (6-9 aylık alacağım hazır olsun diye) falan %50 indirime girince alacağım ocakta indirimler başlarmış bir de Pendikte güzel bebek mağzaları var oralara bakacağım (0-6 ay arasını). Ayrıca inşşşş yakında bebek kuveti alıcam ama ucuzlarından bişi. zaten 10 dk yıkanıyo :)
Kendim 8.5 kilo aldım sanırım 13 ile tamamlayacağım. Ama bu aralar o kadar iştahım açıldı ki... Canım neler çekiyor. Şu şeker iyi çıksınnn hemen özüme dönücem...
Hepinizi öpüyorummm....

yaa.. hiç sormayın...benim okulumda izmir in en kötü okullarından biri.. sonuna kadar bekleyemeyeceğim.. ayrılacağım izine.. ama sonrasında da bebişimle olmak istiyorum.. yoksa nisan sonu başlamam gerekecek işe.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..? birde hergün 30 km arabamla gidip geliyorum..yolda yoruyor.. dönüşte bel ağrısından araba kullanamayacağım nerdeyse...
okulunda uzakmış canım yaa karnın büyüyünce iyice zor olacak, bende arabayla gidiyorum ama 10 km 5dk da gidiyorum, ben ara tatilden sonra ya da önce nasıl denk gelecek bilmiyorumda son ana kadar çalışıp ikinci dönem izni yaza bağlamayı düşünüyorum inş bi sıkıntı çıkmazda yapabilirim, şekeride doktor takma dediyse takma canım zormuş sanırım o testi yapmak da :( banada 75lik yapılıcak cuma günü

yaa.. hiç sormayın...benim okulumda izmir in en kötü okullarından biri.. sonuna kadar bekleyemeyeceğim.. ayrılacağım izine.. ama sonrasında da bebişimle olmak istiyorum.. yoksa nisan sonu başlamam gerekecek işe.. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz..? birde hergün 30 km arabamla gidip geliyorum..yolda yoruyor.. dönüşte bel ağrısından araba kullanamayacağım nerdeyse...

bende koye gdyrum canm 30 km vırajlı yollar ustelık hc de hıjyenık olmayan ortam aylardır napsam napsam dıe kendımle savastım durdum bır yandan calısım snrasında rahat ederım dedım ama her gttgımde bı agrı cekyrum ya belım ya karnım snra aman dedım snrası allah kerım dogum oncesı ıznımı kullanıcam aralık 2 gıbı baslıo galıba hatta ben kasım 20 den snra aralık 2ye kadarda rapor alıcam gttgm koyde havalar sogudumu orda hepten perısan olurum cunku dogum snrasındada rapor haklarımı heyet raporu falan ne bulursam kullancam yetmezse gderım artık okula snrasında bebege bakmaya bırını bulurum ama oncesnde bebegıme buyuzden bısı olursa bunn vcdanı benı mahveder

selam arkadaşlar ne zamandır giremiyordum kaç gündür evde değildim.
nasılsınız? biliosunuz geçen hafta ben de şeker çıkmıştı açlık 82 tokluk 171. 4 gün sıkı diyet yaptım ardından 2 günde bozdum.
bugün tekrar dikkat etmeye başladım ama baktım olcak gibi değil azcık diyet çikolatası yedim kakao oranı %60.
kimle konuştuysam bayramda baklava yemekten falan olmuştur diyor. doğru da olabilir. son dönemde çok muz da yemiş, ballı süt içmiştim.
cumartesi tekrar 100 luk yukletcem, ama bu olay ciddi beni sıkıyor. bir de spor yapan biriyim...
biz bebeğimizn bebek odasını çilekden aldık safari takımı. oğlumu hep aslan parçam diye seviyordum bu da aslanlı zürafalı bişi. 2900 civarı tuttu.
bizde ilk çocuk ve ilk torun o yüzden masraf da ettik. ama bizi çok zorladı.
kıyafetlerini ise chicco (6-9 aylık alacağım hazır olsun diye) falan %50 indirime girince alacağım ocakta indirimler başlarmış bir de Pendikte güzel bebek mağzaları var oralara bakacağım (0-6 ay arasını). Ayrıca inşşşş yakında bebek kuveti alıcam ama ucuzlarından bişi. zaten 10 dk yıkanıyo :)
Kendim 8.5 kilo aldım sanırım 13 ile tamamlayacağım. Ama bu aralar o kadar iştahım açıldı ki... Canım neler çekiyor. Şu şeker iyi çıksınnn hemen özüme dönücem...
Hepinizi öpüyorummm....
selam canım hoşgeldin, sen yinede yediklerine dikkat et şeker şakaya gelecek birşey değil Allah korusun bebeğinin dengesi bozulmasında, inş yeniden ölçünce şekerin iyi çıkar...

canını sıkma bence, her rüya çıkacak olsaydı ohoo, çeşit çeşit rüya var, cins cins insan var biride sana denk gelmiş :19: birde kötü doğum hikayeleri anlatıp duruyolar çok gıcık gerçekten, benim görev yaptığım yerde bi ebe var lise mezunuymuş hem hiç bişey bilmiyo hemde salak salak konuşup duruyo, şahit olduğu bütün kötü doğum hikayelerini anlattı resmen :20: ebe güya beni rahatlatması gerekirken geriyo konuşmuyorum artık bende, laf atınca da cevap vermiyorum
en iyisini yapıysoun valla,öle gereksiz insanalrla konuşmamak lazım..

bu arada 50 lik şekerim 141 çıkmıştı.. dr um önemli değil diyor.. ama benim içim rahat değil.. hala 100lüğü yaptırsam mı diye düşünüyorum.. siz ne dersiniz?

doktorun ne diyosa onu uygula derim ben, en iyisini onlar bilir..

ben geldimmm yemek yendi çay içildi bilg da dizi izlendi köşelerimize çekildik o ders çalışıyo ben intteyim :9:

sennınlee tanısıyormuyuzz bı yerdennn senceee:))))))

hımm olabileeer :)) kızım kaç gündür buraya giriyorum bakıyorum yoksun :) ben artıkım giriyorum buralara, işi gücü bitirdim sabah akşam burdayım :) sen neler yapıyosun, bebiş nasıl :)

$IMG_0482.webp $IMG_0485.webp

oğluşumla kızçelerinize talibiz hanımlar :)

hımm olabileeer :)) kızım kaç gündür buraya giriyorum bakıyorum yoksun :) ben artıkım giriyorum buralara, işi gücü bitirdim sabah akşam burdayım :) sen neler yapıyosun, bebiş nasıl :)

uyusssun kızımm sennn nereleree kayboldunnn bakımm bı gıttın tatıllere kaldın bee.ınsan bı ıkı bısıyazar oyle kaybolurdu ortalıktannn eskııı kankammmbenımm:))ben gırıyorum sureklıyazamasamda takıp edıyorum bı gordumsenııı onlıne denk getıremedım.bız kızımla ıyıyızz senınkı oğlandı demee nasıl bakalım iyimisinizz

uyusssun kızımm sennn nereleree kayboldunnn bakımm bı gıttın tatıllere kaldın bee.ınsan bı ıkı bısıyazar oyle kaybolurdu ortalıktannn eskııı kankammmbenımm:))ben gırıyorum sureklıyazamasamda takıp edıyorum bı gordumsenııı onlıne denk getıremedım.bız kızımla ıyıyızz senınkı oğlandı demee nasıl bakalım iyimisinizz

bizimki pipican :)) ev falan taşıdım ya, sorma yardım edecek kocamdan başka kimsem yoktu yavaş yavaş 1 ayda yerleştim :) artık günlük ev işleri dışında giriyorum buraya, bi de eskiden eşim hep evdeydi o yüzden de girmek zor oluyodu şimdi adamı gündüzleri işe gönderiyorum ben hoppp buraya :)

bizim sıpanın bacak boyu 4 hafta geriden geliyo, onun dışında iyiyiz. doktor genetik diyo, sağlık problemi değilmiş ama insan kafasına takıyo. bugün 29 haftalık oldu cumartesi doktor kontrolünde 28 cm çıktı. bacak boyu vücuduna göre biraz kısa olacakmış, babaya çekecekmiş :)

Back
X