- Konu Sahibi papatya3459
- #42.401
bende lohusa depresyonuna falan girmedim cok sukur sadece sorunum kilolar ve catlaklar dogumdan sonra sadece 5 kilo gitti zaten bebiş 4 kilo nerde bunun suyu plesantası bilmem nesi şişliği bana fazladan 20 kilo kaldı bıde catlaklar bebiş cıkınca hersey hooop diye eskisi gibi olucak sanıyordum ama hala hamile gibiyim 5 aylık karnımda duruyor sezeryandan ne kadar sonra spora baslanıyor onu arastırıyorum zaten iştahım hiç yok hamilelikte yemekten bıkmışım sanırım![]()
merhaba kızlar bayadır yazmıyorum biraz okudum bugün yazdıklarınızı.. doğum yapanlar olmuş bayağı tebrik ediyorum onları...canım benim bebeğim çok gazlı değil gaz problemine çok fazla bişey söyleyemeyeceğim bitkisel bi ilaç var nurse harvey diye onu düzenli kullanan bi arkadaşım iyi geldiğini söylemişti istersen sende dene..
birde mama gazını artırıyo olabilir mamnı değiştirmeni öneririm, hatta hiç mama vermemeni öneririm aslında ama sütün az olduğu için vermek zrundasın.. bende 3 haftadır mama veriyordum günde bir kere şimdi bıraktım sütüm çoğaldı çok şükür.. sütünün az olmasının sebebi büyük ihtimalle uykusuz kalman yanında yardım edecek biri var mı bilmiyorum ama olsa çok iyi olur o bakarken sen dinlenirsin sütün artar ve gaz olayıda en azından hafifler..
sütünün artması için çekirdekli siyah üzüm ye bana çok faydası oldu.. birde hoşaf yapabilirsin o da etkili, kuru incir kuru siyah üzüm kuru kayısı kuru kara erik tarçın ve karanfili kaynatıp iç, günde 2- 3 bardak içebilirsin eğer bağırsak problemin varsa posasını da ye güzel çalıştırıyor ayrıca bu karışım bebeğinin gazına da iyi gelecek..b,irde göğsün çok acımıyorsa sürekli vermeye çalış o da artırıyor sütü inş yardımcı olabilmişimdir
üstüne basa basa yeniden söyleyim uyuman lazım canım
sabah tartıldım 91.8 çıktım.haftaya inşallah ödemimi atarsam ilk hafta diyete başlayınca ekmeği şekeri bırakınca ödem atılıyor belki 80 leri görürüm.
3 lt de su şart hem süt açısından da. şişemi yanımdan ayırmıyorum.
ama bi sorun var kabızım. uzmanlar kabız olan birinin kilo vermesinin imkansız old. söylüyor.
canım ben de 67 kiloyum 55 olmam gerek hiç bir kıyafetime giremiyorum hamile pantolonlarımı giyiyorum hala