- Konu Sahibi papatya3459
- #42.421
Bir ise yaramicagini biliyorum giden gelmiyor sozler bosa geliyor alla rahmet eylesin.boyle durumlarda sozler yetrsiz kaliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese iyi akşamlar
kızlar bebekleriniz en uzun kaç saat uyuyor, birde gece kaç saatte bir besliyorsunuz( 45 günlük olduk bu arada)???
ben dün gece saat 10 gibi karnını doyurup altını temizleyip yatırdım, saat kurmadım nasıl olsa yanımda uyanınca kalkarım diye düşündüm ama bebeğin sesine uyandığımda saat sabaha karşı 4.30 gibiydi inanılmaz panikledim ve kendimi çok kötü hissettim bu saate kadar aç kaldı diye...
sesini duymamış olmam çok zor çünkü beşik hemen yatağın yanında bu kadar uzun süre uyuması beni korkuttu acaba hastamı diye düşündüm ???
kızlar ben doğum yapalı tam bir ay oldu sezeryanla oldu. sağlık ocağındaki hemşire kanamamın bitmiş olması gerektiğini söylüyor..benm her gün bir kaç damla kanamam oluyor.bende mi bi sorun var..??anlamadım![]()
kızlar ben doğum yapalı tam bir ay oldu sezeryanla oldu. sağlık ocağındaki hemşire kanamamın bitmiş olması gerektiğini söylüyor..benm her gün bir kaç damla kanamam oluyor.bende mi bi sorun var..??anlamadım![]()
kızlar benim oglum bugun tam 1 aylık oldu gecen hafta bebegimin fazla aglaması üzerine dr gittik idrar test verdi sonuc cıktı bagırsaklarda bakteri varmıs aslında ben gaz sancısı die düsünmüstüm giderken. iyiki gitmisim bu hafta idrar kültürü yapılacak insalah sonuc temiz cıkar. cünkü dr tehlikeli olabilcegini söyledi rabbim hepimizin bebişlerine saglık versin
Kızlar günümün en az bir saati göğüslerim açıkta ve sürekli birşeyler sürme halinde geçiyor. Lansinoh, garmastan, evicap, soğan suyu, sıcak suda beklemiş kara lahana vs vs neler neler sürmedim ki. sütüm az olmasına rağmen bir de acayip şiş olmaları çok enteresan. beze filan mı oldu acaba, yatarken filan ağrıyorlar. Kendi göğüslerimi görmekten ve takıntılı bir biçimde onlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. Güya göğüsler kadın vücudunda en seksi yerlerden biridir ama bu vaziyeti nasıl toparlayacağım bundan sonra, bilmiyorum. Eşim de bunlara tanık olduktan sonra ilgisini çekmese suçlamayacağım adamcağızı. Zaten doğum sonrası sorunsuz bir şekilde cinsel hayatına devam edebilene koca bir helal olsun derim. Sizde durumlar nasıl, özellikle sezaryen olanlar, sütünüz adam akıllı kaç gün sonra geldi ve yaralarınız ne zaman iyileşmeye başladı, merak ettim.
Kızlar günümün en az bir saati göğüslerim açıkta ve sürekli birşeyler sürme halinde geçiyor. Lansinoh, garmastan, evicap, soğan suyu, sıcak suda beklemiş kara lahana vs vs neler neler sürmedim ki. sütüm az olmasına rağmen bir de acayip şiş olmaları çok enteresan. beze filan mı oldu acaba, yatarken filan ağrıyorlar. Kendi göğüslerimi görmekten ve takıntılı bir biçimde onlarla uğraşmaktan çok sıkıldım. Güya göğüsler kadın vücudunda en seksi yerlerden biridir ama bu vaziyeti nasıl toparlayacağım bundan sonra, bilmiyorum. Eşim de bunlara tanık olduktan sonra ilgisini çekmese suçlamayacağım adamcağızı. Zaten doğum sonrası sorunsuz bir şekilde cinsel hayatına devam edebilene koca bir helal olsun derim. Sizde durumlar nasıl, özellikle sezaryen olanlar, sütünüz adam akıllı kaç gün sonra geldi ve yaralarınız ne zaman iyileşmeye başladı, merak ettim.
Canim nasilsin?toparlayabildin mi biraz.gogus yaralarinda birkac haftaya gecer.merak etme.
canım benim sütüm 3.gün sıcak duştan sonra geldi. 55 günlüğüz göğüslerim hala yarasen düşün artık. ben çok geç akıllandım herkese tavsiyem olsun o saydığın kocakarı ilaçları ve kremler dahil hepsini kullandım deliler gibi memelerim açıkt gezdim kaç gün. 3 4 gndür ağlamamı kesen şey göğüs kalkanları oldu. muuuuuutttttttlllllaaaaakaaaa hemen aln bençok işe yaramaz dedim ama yaralarım küçüklmeye başladı çok şükür benimkiler bildiğiniz delik oldu çünkü.bende n size tavsye hiç vakit kaybedip canınızı daha fazla acıtmayn.philips aventin delikli olanlarını kullanıyotum zaten paketten 6 prça çıkıyo şu an krem falan kullanmyorum
ah kızlar bu sayfa nelere tanık oldu ilk önce kese muhabbeti sonra bebek hareketleri cinsiyet iisim telaşı hazırlıklar ne güzel anlar yaşadık ne güzel dostluklar kurduk şimdi bir sürü bebeğimiz oldu![]()
Canm ben de dün eşime aldırdım o üründen, hatta emzirme için kelebek göğüs ucu da istemiştim ama kalmamış, bulamamış. Ürün iyi hoş da sorun şu, benim göğüslerim acayip şiş vaziyette ve o ürün biraz sert olduğu için göğüslerime batıp canımı yakıyor kıyafetin altında. Gece zaten onunla uyuyamıyorsun.
Meltem başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.
Bir ise yaramicagini biliyorum giden gelmiyor sozler bosa geliyor alla rahmet eylesin.boyle durumlarda sozler yetrsiz kaliyor.
canım benm basınız sagolssun allah rahmet eylesin
cok sagolun kızlar kayınvAşıdem ıcın bu kadar aglayacagımı bılmezdımAllah rahmet eylesin..