2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
İyi aksamlar fazla firsat bulamiyosun sanirim.kilolarla cogunun basi dertte.ben yediklerime dikkat etmeye ve spora basladim bile.hedef 11 kilo.

benim hedef 26 kilo. bu sabah 90.1 çıktım. şu 90 dan bi kurtulaydımmm. 20 dk lık yürüyüşler yapmıştım dün 3 kere oğlumdan fırsat bulabilirsem bugünde yapıcam ama . bugünde sanırım bi komşu gelecekmiş. başka komşuya dfemiş gidecem ama habersiz gidecem demiş. töbeeee..

Gunaydin ;D hadi bakalim veririz insallah kilolari.birazdan ben spora baslicam bebek uyurken.komsuda bi alemmis neymis o oyle habersiz.hic sevmem.hayret yaaaa.bakalim insanlae musaitmi bi plani varmi...

kızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?

kızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?

geçmiş olsun. çocuk cerrahı bilmiyorum ama hasan özkan mükemmel bir çocuk doktorudur. izmirden taşındığımda en çok dr için üzülmüştüm.

Bak... Annen ve sen ...
O, dokuz ay boyunca seni karnında işte bu şekilde taşıdı.
Mide bulantısı çekti ve sürekli kendini hasta hissetti. Ayakları şişti, vücudu ödem yaptı, derisi gerildi. Sen karnındayken en basit işlere bile nefesi yetmez haldeydi.. Çünkü nefesini seninle paylaşıyordu..Mesela merdiven çıkmak için çok çaba sarfetti. Ayakkabılarını bağlamak gibi basit bir iş için bile çabalamak zorundaydı.
Sen onu tekmelerken ve içinde kıvrılırken, O çok geceyi uykusuz ve ağrılı geçirdi.
Doğumun ise tarifi imkansız bir acı çekmesine yol açtı. Sana sahip olmaktan başka hiç bir amaç için bu acıya değmezdi.
O senin dadın, hizmetçin, hammalın, öğretmenin, şoförün, aşçın, temizlikçin, hastabakıcın, en büyük hayranın, en sadık dostun, en yakın arkadaşın...
Seni hissettiği andan beri sadece senin için yaşadı ve kendini ikinci plana attı. Sen yedikçe doydu, sen uyudukça dinlendi... Senin için savaştı, savaşıyor, ve hep savaşacak.. Senin için umut etti, sana dair hayaller kurdu, senin adına üzüldü, sevindi, kızdı...
ve bunların hepsini karşılıksız yaptı. Çevrende annesini kaybetmiş, hatta hiç görememiş insanlar var. Bu birgün senin de başına gelecek, olmasa keşke ama yaşanacak.. O'na teşekkür etmek için yeterli zamanı bulamayabilirsin. Lütfen her fırsatta O'na kendini değerli hissettir, bunu hala yapabildiğin için de kendini şanslı hisset... $1718_494510730596661_959911725_n.webp

Son düzenleme:
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır..

* Eskiden her gün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.

* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır...!

Kızlar sık sık haberleri takip etsem de istediğimiz haber gelmiyor, şuna bir baksanıza;

Doğum izni için 6 ay umutları tükeniyor mu? - Otomerce.net - Yaşama dair herşey artık mercek altında.

sanırım bize yetişmeyecek. Mayısta bizim doğum izinleri kesin biter. En sinir bozucusu da kısa bir zaman farkıyla kaçıracak olmamız sanırım. Hani 83 ten 4 almak gibi bir durum yaşayacağız gibi görünüyor :9: Oysa 70 ten 4 almayı tercih etmişimdir hayat boyu :9:

yapma yahuu. 1 mayısta işe başlamam gerekiyorr maaledef...:50::50: sen nasılsın bebiş nsl?
bizimki mızırdanuyo hemen bişeler yemem lazım. öptüm

Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor

karsıyaka cocuk cerrahisi aydın mevsim bu adam bu cerrahıde ordınaus derim ben

Kızlar sık sık haberleri takip etsem de istediğimiz haber gelmiyor, şuna bir baksanıza;

Doğum izni için 6 ay umutları tükeniyor mu? - Otomerce.net - Yaşama dair herşey artık mercek altında.

sanırım bize yetişmeyecek. Mayısta bizim doğum izinleri kesin biter. En sinir bozucusu da kısa bir zaman farkıyla kaçıracak olmamız sanırım. Hani 83 ten 4 almak gibi bir durum yaşayacağız gibi görünüyor :9: Oysa 70 ten 4 almayı tercih etmişimdir hayat boyu :9:

ilahi kumpirella :)))
bize yetişmeyeceği en başından belliydi
adamlar böyle bişeyi seçim yatırımı olarak değerlendirmeyi tercih eder
niye şimdiden çıkarsınlar da hamilelerin işini görsünler di mi
senin açtığın topiğe de yazmıştım
inşallah bizden sonrakilerin işini görür

Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor

bir emme seansımız 40 dk sürüyorr bazen uyukluyor yoruluyor bikça saniye dinleniyor sonra devam ediyor.. off off göğüslerim sızlıyor.kaç defa olduğunu saymadım ama hafta sonu 3 kere sağdım verdim onun dışında da her istediğinde emzirdim. yarın sayayım bakalım kaç kere emiyor.

Gecmis olsun arkadasim.rabbim sifa versin.insallah fitik filan degildir.haberdar et bizi...

geçmiş olsun. çocuk cerrahı bilmiyorum ama hasan özkan mükemmel bir çocuk doktorudur. izmirden taşındığımda en çok dr için üzülmüştüm.

kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.

Canim cok gecmis olsun.rabbim baska sikinti vermesin.gunubirlikse basit bir operasyon saniyorum.insallah cabucak atlatirsiniz.

Back
X