2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.

Çok geçmiş olsun canım. Bebeğin çok kısa sürede atlatır inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar oğlumun testislerinde doğum lekesi gibi bi iz vardı ten renginden az koyu. Altını değiştirirken kanadı çok korktum ama sonra kendimi sakinleştirdim.deriden kaynaklanıyordur ciddi bişe değildir diye. Oğlumda herhangi bir farklılık yok ağlama yada ateş gibi. Yarın çocuk doktoruna gidecez acil hiç bişe diyemedi.of ya insan kendi hasta olsa neyse de oğluma ufacık bişe olsa çok daha çok canım acıyor. Annemin şu yaşta iğne olurken bana bakamamasını şimdi anlıyorum.keşke daha önce anne olsaydım ya nasıl bi duyguymuş.allahım isteyen herkese nasip etsin inş. Başta benim görümceme.aminn

dün öyle dedim ya iki gündür kakasını yapamıyor prenses karnı iyice doldu. emerken bile kendini kasıyor bazen.

Beni ufaklık en son 7 gün kaka yapmadı ensonunda dayanamayıp aradım doktoru 10 gün bekle dedi sınır oymuş ve fitil verilirmiş..Valla başkasına danıştım ve 1 çay kaşığı zeytin yağ içirdim ve mutlu son....! Tavsiye ederim. sık yapmamak şartıyla tabi dedi dr.

kızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?

Çok geçmiş olsun cnm :(:nazar:

Pcokan hoşgeldin nasılsın?

Kızlar benim halaa anne çantam yok. Unnado da stylo kampanyada. Bi zahmet bakabilen varsa bakıp kullanış açısından tavsiyede bulunabilir mi? şu nasıl? $MAS.webp $MA.webp

yapma yahuu. 1 mayısta işe başlamam gerekiyorr maaledef...:50::50: sen nasılsın bebiş nsl?
bizimki mızırdanuyo hemen bişeler yemem lazım. öptüm

Ben 32. Haftada ayrıldığım için ben de 1 mayısta başlayacağım gibi görünüyor, gerçi iznin sonuna yıllık izinlerimi koyduracaım ama birşey değişmez, doğum izni her halükarda bitmiş olacak, beni de kapsamaz. Ben iyiyim çok şükür canım ya, bebiş de iyi elhamdülillah, emiyoruz, uyuyoruz ve cortluyoruz, olayımız bundan ibaret :9:

ilahi kumpirella :)))
bize yetişmeyeceği en başından belliydi
adamlar böyle bişeyi seçim yatırımı olarak değerlendirmeyi tercih eder
niye şimdiden çıkarsınlar da hamilelerin işini görsünler di mi
senin açtığın topiğe de yazmıştım
inşallah bizden sonrakilerin işini görür

Canım haklısın sanırım benim 4b den kadroya geçişim de seçim öncesiydi, evet artık bizden sonrakilere nasip olacak herhalde. Ben çok ümitliydim bize yetişeceği konusnda, e madem bu işler bu kada zaman alıyor, adam akıllı netleşmeden ne diye bakana açıklama yaptırdılar ki birkaç hafta önce?

kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.

çok geçmiş olsun canım acil şifalar kısa sürede toparlar umarım.

Beni ufaklık en son 7 gün kaka yapmadı ensonunda dayanamayıp aradım doktoru 10 gün bekle dedi sınır oymuş ve fitil verilirmiş..Valla başkasına danıştım ve 1 çay kaşığı zeytin yağ içirdim ve mutlu son....! Tavsiye ederim. sık yapmamak şartıyla tabi dedi dr.

bende poposuna sürüyorum zeytin yağğını 3. günümüzde yaptık. aklımda bulunsun buda lazım olmaz inş.

Pcokan hoşgeldin nasılsın?

Kızlar benim halaa anne çantam yok. Unnado da stylo kampanyada. Bi zahmet bakabilen varsa bakıp kullanış açısından tavsiyede bulunabilir mi? şu nasıl?Eki Görüntüle 662732 Eki Görüntüle 662731

canım ben 2. sinin siyahını aldım baya büyük ama termosu sıcak tutmuyor. kirli poşeti de küçük çanta güzel ama

Çok çok geçmiş olsun canım, dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin. Madem prematüre bebeklerde çok fazla görülüyor, o zaman ne yapmaları gerektiği konusunda tecrübe sahibi olmuşlardır. İnşallah başarılı bir operasyon olur.

Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor

Canım ben günde 10-12 kez filan emziriyorum, her biri en az 20 dk, kiminde kendiliğinden bırakıyor memeyi, kiminde ben ağzına kenardan serçe parmağımı sokup sonlandırıyorum, çünkü bazen, özellikle açken sütüm olmadığında çok uzun emmesi canımı yakabiliyor. Uyusa bile ben onu yerine yatırırken uyanabiliyor ve hoooopp bu sefer öteki memeyi verirken buluyorum kendimi. 5-10 dk da gözleri cin gibi açık oluyor, ortalama 20 dkdan sonra emerken uykuya geçiyor bizimki.

meltemcim bornova şifada adnan bey var onu önerdiler cuma günü ona gideceğiz bugün gittik gördü doktor cumaya gelin dedi.
cok gecmıs olsun canım hayırlı haberını beklıyos

Kızlar oğlumun testislerinde doğum lekesi gibi bi iz vardı ten renginden az koyu. Altını değiştirirken kanadı çok korktum ama sonra kendimi sakinleştirdim.deriden kaynaklanıyordur ciddi bişe değildir diye. Oğlumda herhangi bir farklılık yok ağlama yada ateş gibi. Yarın çocuk doktoruna gidecez acil hiç bişe diyemedi.of ya insan kendi hasta olsa neyse de oğluma ufacık bişe olsa çok daha çok canım acıyor. Annemin şu yaşta iğne olurken bana bakamamasını şimdi anlıyorum.keşke daha önce anne olsaydım ya nasıl bi duyguymuş.allahım isteyen herkese nasip etsin inş. Başta benim görümceme.aminn
amin canm , neden oldu merak ettım bende

bir emme seansımız 40 dk sürüyorr bazen uyukluyor yoruluyor bikça saniye dinleniyor sonra devam ediyor.. off off göğüslerim sızlıyor.kaç defa olduğunu saymadım ama hafta sonu 3 kere sağdım verdim onun dışında da her istediğinde emzirdim. yarın sayayım bakalım kaç kere emiyor.

Canım ben günde 10-12 kez filan emziriyorum, her biri en az 20 dk, kiminde kendiliğinden bırakıyor memeyi, kiminde ben ağzına kenardan serçe parmağımı sokup sonlandırıyorum, çünkü bazen, özellikle açken sütüm olmadığında çok uzun emmesi canımı yakabiliyor. Uyusa bile ben onu yerine yatırırken uyanabiliyor ve hoooopp bu sefer öteki memeyi verirken buluyorum kendimi. 5-10 dk da gözleri cin gibi açık oluyor, ortalama 20 dkdan sonra emerken uykuya geçiyor bizimki.

Bizimki gerçekten kisa sürüyormus :( bazen zorluyorum emmesi için. Tüm gücüyle direniyo. Elleriyle itiyo beni. Bacaklarını da arkaya doğru geriyor. basıyor feryadi.Doydu demek ki diyorum. Ama içime sinmiyor :(

iyi geceler kızlar
malesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmış
anne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş
yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucak
doktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dediler
yani hem sünnet olucak hem ameliyat
nasıl dayanıcam bilmiyorum
allah beterinden saklasın

iyi geceler kızlar
off kıyamam yaaaa nasıl anladın pekı?cok gecmıs olsun bu arada

iyi geceler kızlar

Ben yenidogan sunneti yaptirdim cokta memnunum merak etme aci hissetmiyolar bakimini duzgun yaparsan hemen iyilesiyor.fitik icinde fecmis olsun ins.hemen atlatirsiniz

iyi geceler kızlar

aa yeni modamız da bu oldu sanırım canım geçmiş olsun biz de dün gittik doktora bizim oğlanda da kasık fıtığı çıktı. benim oğlum prematüre olma yüzdesi daha fazlaymış o dediğin süreç tamamlanmadığı için. bizimde cuma günü ameliyatımız.ya ben de sünnetini yaptırmak istiyorum ama eşim iki acıyı birden çekmesin çocuk diyor doktorumuz da önerdi gerçi dha çabuk iyileşir diye. ben de korkuyorum ya genel anestezi olacak ya. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.:nazar: çok kısa sürüyomuş gerçi ama can işte dayanamıyorum..yine hberleşirsek sevinirim canım şimdiden geçmiş olsun.

Back
X