- 14 Ocak 2012
- 329
- 7
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
- #42.701
nerde ve kıme yaptırıyorsun amelıyatı canım?
meltemcim bornova şifada adnan bey var onu önerdiler cuma günü ona gideceğiz bugün gittik gördü doktor cumaya gelin dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde ve kıme yaptırıyorsun amelıyatı canım?
gecmis olsun cnmkızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.
kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.
kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. Günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. Rabbim başka dert vermesin.
dün öyle dedim ya iki gündür kakasını yapamıyor prenses karnı iyice doldu. emerken bile kendini kasıyor bazen.
kızlarr bikaç gündür oğlumun kasığınd hafif bi şişlik var gibiydi bugün altını açınca daha sertleştiğini fark ettim. randevu aldık bkalım 2 de gideceğiz. prematüre doğan bebeklerin 4te 1inde fıtık oluyomuş büyük ihtimal fıtık diye düşünüyoruz biz. özellikle izmirde yaşayan arkdaşlardan rica etsem tanıdığınız adını duyduğunuz bir çocuk cerrahı vr mı yardımcı olabilir misiniz?
kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.
yapma yahuu. 1 mayısta işe başlamam gerekiyorr maaledef...sen nasılsın bebiş nsl?
bizimki mızırdanuyo hemen bişeler yemem lazım. öptüm
ilahi kumpirella :)))
bize yetişmeyeceği en başından belliydi
adamlar böyle bişeyi seçim yatırımı olarak değerlendirmeyi tercih eder
niye şimdiden çıkarsınlar da hamilelerin işini görsünler di mi
senin açtığın topiğe de yazmıştım
inşallah bizden sonrakilerin işini görür
Beni ufaklık en son 7 gün kaka yapmadı ensonunda dayanamayıp aradım doktoru 10 gün bekle dedi sınır oymuş ve fitil verilirmiş..Valla başkasına danıştım ve 1 çay kaşığı zeytin yağ içirdim ve mutlu son....! Tavsiye ederim. sık yapmamak şartıyla tabi dedi dr.
Pcokan hoşgeldin nasılsın?
Kızlar benim halaa anne çantam yok. Unnado da stylo kampanyada. Bi zahmet bakabilen varsa bakıp kullanış açısından tavsiyede bulunabilir mi? şu nasıl?Eki Görüntüle 662732 Eki Görüntüle 662731
Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor
cok gecmıs olsun canım hayırlı haberını beklıyosmeltemcim bornova şifada adnan bey var onu önerdiler cuma günü ona gideceğiz bugün gittik gördü doktor cumaya gelin dedi.
amin canm , neden oldu merak ettım bendeKızlar oğlumun testislerinde doğum lekesi gibi bi iz vardı ten renginden az koyu. Altını değiştirirken kanadı çok korktum ama sonra kendimi sakinleştirdim.deriden kaynaklanıyordur ciddi bişe değildir diye. Oğlumda herhangi bir farklılık yok ağlama yada ateş gibi. Yarın çocuk doktoruna gidecez acil hiç bişe diyemedi.of ya insan kendi hasta olsa neyse de oğluma ufacık bişe olsa çok daha çok canım acıyor. Annemin şu yaşta iğne olurken bana bakamamasını şimdi anlıyorum.keşke daha önce anne olsaydım ya nasıl bi duyguymuş.allahım isteyen herkese nasip etsin inş. Başta benim görümceme.aminn
bir emme seansımız 40 dk sürüyorr bazen uyukluyor yoruluyor bikça saniye dinleniyor sonra devam ediyor.. off off göğüslerim sızlıyor.kaç defa olduğunu saymadım ama hafta sonu 3 kere sağdım verdim onun dışında da her istediğinde emzirdim. yarın sayayım bakalım kaç kere emiyor.
Canım ben günde 10-12 kez filan emziriyorum, her biri en az 20 dk, kiminde kendiliğinden bırakıyor memeyi, kiminde ben ağzına kenardan serçe parmağımı sokup sonlandırıyorum, çünkü bazen, özellikle açken sütüm olmadığında çok uzun emmesi canımı yakabiliyor. Uyusa bile ben onu yerine yatırırken uyanabiliyor ve hoooopp bu sefer öteki memeyi verirken buluyorum kendimi. 5-10 dk da gözleri cin gibi açık oluyor, ortalama 20 dkdan sonra emerken uykuya geçiyor bizimki.
off kıyamam yaaaa nasıl anladın pekı?cok gecmıs olsun bu aradaiyi geceler kızlar
malesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmış
anne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş
yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucak
doktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dediler
yani hem sünnet olucak hem ameliyat
nasıl dayanıcam bilmiyorum
allah beterinden saklasın
iyi geceler kızlar
malesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmış
anne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş
yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucak
doktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dediler