2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bebeği ameliyat olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşsunlar. Biz bugün 48günlük olduk kızım dün kafasını tutmaya başladı 2 3 dakika tutuyo dinleniyo tekrar kaldırıyo maşallah büyüdüğünü görmek ne güzel. Yatarken ellerinden tutuncada kalkmaya çalışıyo sizinkiler ne durumda

kızlr oğlumda fıtık çıktı maalesef.cuma günü ameliyat olack oğlum.dualrınızı bekliyorum. günübirlik bi ameliytmış.1 2 saat içinde çıkr dedi doktor. rabbim başka dert vermesin.
cnm çok geçmiş olsun en az acıyla iyileşip sağlığına kavuşur inş..

iyi geceler kızlarmalesef benimde oğlumda kasık fıtığı varmışanne karnında tamamlanması gereken bi süreç varmış o tamamlanmadan doğmuş yarın testleri yapılıcak perşembe günü ameliyat olucakdoktorlar aynı zamanda sünnetinide yaptırın dedileryani hem sünnet olucak hem ameliyatnasıl dayanıcam bilmiyorumallah beterinden saklasın
sanada çok geçmiş olsun cnm sünnetde olucak oh ne güzel hayırlı olsun sonrasında iyi bak bebişe allah yardımcın olsun.

arkadaşlar bugün bebeğim 31 günlük oldu ve hepatit b aşısını vurdurduk.hemşire iğneyi vururken bebeğin diz kapağından sıkıca kavramamı tutmamı istedi ama bizim bebiş debelendi durdu biraz bacağını oynattı.bişey olmamıştır herhalde aşı tutmuştur bi sıkıntı olmaz dimi yada sorun vs.. bi de Doktor ateş düşürücü şurup verdi az önce içirdim.sizde de böylemiydi,aşı vurulurken hemşire bebeğin bacağından mı tutturdu?

Merhaba arkadaşlar ara giriyorum, geçmişi okuyup alıntılarımı yapıyorum tam cevap yazıcam benim tatlı cadı uyanıyor kalıyor cevaplar kalıyor.... o nedenle bu gün önce son sayfaya gelip bir merhaba yazdım kalmasın diye...Umarım hepiniz iyisinizdir.

bebeği ameliyat olacak arkadaşlar çok geçmiş olsun, dilerim en tez vakitte güzel haberlerinizi yazın buraya... Biz de bu gün 48 günlük olduk... Zaman hem çok hızlı hemde çok yavaş geçiyor sanki ne karmaşık hismiş şu annelik...

arkadaşlar bugün bebeğim 31 günlük oldu ve hepatit b aşısını vurdurduk.hemşire iğneyi vururken bebeğin diz kapağından sıkıca kavramamı tutmamı istedi ama bizim bebiş debelendi durdu biraz bacağını oynattı.bişey olmamıştır herhalde aşı tutmuştur bi sıkıntı olmaz dimi yada sorun vs.. bi de Doktor ateş düşürücü şurup verdi az önce içirdim.sizde de böylemiydi,aşı vurulurken hemşire bebeğin bacağından mı tutturdu?

Canım bizim aşıyı direk doktorumuyapanz yaptı ve tutmamızı istemedi diye hatırlıyorum ama zaten bir problem olabileceğini düşünseydi hemşire söylerdi sanırım . Bize ateş düşürücü falan da vermedi. taburcu olurken bir ilaç çizelgesive reçete vermişlerdi orada gerektiğinde kullanmak üzere fitil vardı ama aşı sonrası ateş olur fitil kullan falan demedi zaten ateş de olmadı maaşallah...

2. ayı dolduran arkadaslar verem asılarınızı yaptırdınızmı genel olarak sıkıntı varmıs ası temınınde ,
2 aylık bebeklerın hepsı aynı gun toplanıp saglık ocagında vuruyorlar tek acımlık oldugu ıcın verem asısını ama henuz ellerıne ulaşmamıs sıkıntılı yanı , bende verem savas dıspanserını aradım haftada 1 gun vuruyormus asıyı prtesı 2 aylık olucaz eger hala gelmez ıse ası verem savas ta vurdurcam

Bebeği ameliyat olacak arkadaşlar şimdiden geçmiş olsun bir an önce sağlığına kavuşsunlar. Biz bugün 48günlük olduk kızım dün kafasını tutmaya başladı 2 3 dakika tutuyo dinleniyo tekrar kaldırıyo maşallah büyüdüğünü görmek ne güzel. Yatarken ellerinden tutuncada kalkmaya çalışıyo sizinkiler ne durumda
aynen canm benimki 52 günlük bayadır seninki gibi birde artık bilinçli gülmelerine bayılıyorum özellikle altını değiştirirken maşallah topiğin bebişleri büyüyor..

canım telas yapma anı bır hareket yapıpta ıgnenın ucu kırılmasın dıye demıstır bacagını sabıtlemenı

maşallah oğluşuna :nazar: ALLAH nazarlardan saklasın

Maaşallah subanallah çok tatlı bu annesiiiiiii... ısır totosunu benim için...

Selam anneler :) internet yoktu bir süredir. Kim ne yapıyor merak ediyorum ama bi kac sayfa geçmiş yapabildim ancak. Inş herkes iyidir. Oglusum 18 günlük oldu. 10 günlükken gittiğimiz kontrolde fazla kilo alamamisti. Emme seanslarimiz cok kısa sürüyor. 5-10 dakika emiyor, uyuyor. Içime sinmiyor. Sizinkiler nasil. Günde kac defa kac dakika emiyor

Canım benim kızçem bu gün 48 günlük ilk doğduğunda sarılıktı, uykuya meyilliydi falan 5-10 dakika emiyordu ama büyümesine ve sarılık geçmesine rağmen hala öyle süre olarak az emiyor. İlk ay kontrolünde kilo alımımız çok iyiydi maaşallah o nedenle kafaya takmıyorum artık. Sende gelişimine bak öneöli oaln kilo alması. Doktora gitmene daha vardır muhtemelen o nedenle arada sağlık ocağına git istersen orada tartıp bakarlar ve doğum kilosuna göre anlarsın durumu..

canım telas yapma anı bır hareket yapıpta ıgnenın ucu kırılmasın dıye demıstır bacagını sabıtlemenı

sağol canım ya,işte konu artık bebişlerimiz olunca herşeyi dert tasa ediyoruz.acaba yanlış giden bir şey var mı diye..ilk hepatit b si hastanede olmuştu orda bacak tutma olayı olmamıştı bu kez aile hekimliğinde yaptırdım orda hemşire bacağını tutun diyince ve bebişte yerinde durmayıp hareket edince aşı yanlış vuruldumu diye kafama taktım..ama söylediğin mantıklı inşallah öyle bişeydir iğnenin ucu kırılmasın diyedir..çok teşekkür ederim cevabın için..buara arkadaşlar bebeklerimiz ile ilgili sorunlarımızı paylaşacağımız bir yer var mı forumda? burda artık kimse paylaşım yapmıyor :( misal benim bebişin çok fazla gaz sorunu var,geceleri ağlamaktan çıldırıyor..sizde durumlar nasıl? geçen hafta yiğenim doğdu bebiş bi uslu,hiç sesi sedası çıkmıyor..bizim kız ise tüm apartmanı inletiyor sesi ile :)

sağol canım ya,işte konu artık bebişlerimiz olunca herşeyi dert tasa ediyoruz.acaba yanlış giden bir şey var mı diye..ilk hepatit b si hastanede olmuştu orda bacak tutma olayı olmamıştı bu kez aile hekimliğinde yaptırdım orda hemşire bacağını tutun diyince ve bebişte yerinde durmayıp hareket edince aşı yanlış vuruldumu diye kafama taktım..ama söylediğin mantıklı inşallah öyle bişeydir iğnenin ucu kırılmasın diyedir..çok teşekkür ederim cevabın için..buara arkadaşlar bebeklerimiz ile ilgili sorunlarımızı paylaşacağımız bir yer var mı forumda? burda artık kimse paylaşım yapmıyor :( misal benim bebişin çok fazla gaz sorunu var,geceleri ağlamaktan çıldırıyor..sizde durumlar nasıl? geçen hafta yiğenim doğdu bebiş bi uslu,hiç sesi sedası çıkmıyor..bizim kız ise tüm apartmanı inletiyor sesi ile :)
canım gazın zorve noktası 17. gundur ılk dogdugundA GENEL OLARAK COK AGLAMAZLAR ZATEN YEGENINDE SONRADAN GOSTERECEK DISINI BENCE:)

ben nurse harvey kullanıyorum daha gazlı bebeler ıcınde sab sımplex ıyı gelıyormus 1 de kımyon tohumu netten bak ıstersen

aa yeni modamız da bu oldu sanırım canım geçmiş olsun biz de dün gittik doktora bizim oğlanda da kasık fıtığı çıktı. benim oğlum prematüre olma yüzdesi daha fazlaymış o dediğin süreç tamamlanmadığı için. bizimde cuma günü ameliyatımız.ya ben de sünnetini yaptırmak istiyorum ama eşim iki acıyı birden çekmesin çocuk diyor doktorumuz da önerdi gerçi dha çabuk iyileşir diye. ben de korkuyorum ya genel anestezi olacak ya. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.:nazar: çok kısa sürüyomuş gerçi ama can işte dayanamıyorum..yine hberleşirsek sevinirim canım şimdiden geçmiş olsun.

sizede çok geçmiş olsun canım
zor valla dünden beri kuzuma baktıkca içim acıyo
ama yapıcak bişey yok
3 doktor gördü 3 de kısa sürede yapılsın dedi
ve 3 de aynı zamanda sünneti önerdi
zor olucak ama dayanıcaz inşallah
bence sizde sünneti düşünün sonuçta kuzular anestesi alıcakken aradan çıkar
ameliyata basiy dediler ama insan yinede korkuyo sonuçta
bencede haberleşelim
ben fazla giremiyorum ama fırsat buldukca haberdar ederiz birbirimizi inşallah

Ben yenidogan sunneti yaptirdim cokta memnunum merak etme aci hissetmiyolar bakimini duzgun yaparsan hemen iyilesiyor.fitik icinde fecmis olsun ins.hemen atlatirsiniz

inşallah öyle olur
bizimki iki aylık oldu

off kıyamam yaaaa nasıl anladın pekı?cok gecmıs olsun bu arada

sol kasığında varla yok arası bi şişlik farkettim
o şekilde ortaya çıktı
doktor drek fıtık dedi

2. ayı dolduran arkadaslar verem asılarınızı yaptırdınızmı genel olarak sıkıntı varmıs ası temınınde ,
2 aylık bebeklerın hepsı aynı gun toplanıp saglık ocagında vuruyorlar tek acımlık oldugu ıcın verem asısını ama henuz ellerıne ulaşmamıs sıkıntılı yanı , bende verem savas dıspanserını aradım haftada 1 gun vuruyormus asıyı prtesı 2 aylık olucaz eger hala gelmez ıse ası verem savas ta vurdurcam

biz 2 aylık olduk ama ayın 28 de karma aşımız var
verem aşısından haberim yok benim
sağlık ocağına sormak lazım

sanada çok geçmiş olsun cnm sünnetde olucak oh ne güzel hayırlı olsun sonrasında iyi bak bebişe allah yardımcın olsun.

aa yeni modamız da bu oldu sanırım canım geçmiş olsun biz de dün gittik doktora bizim oğlanda da kasık fıtığı çıktı. benim oğlum prematüre olma yüzdesi daha fazlaymış o dediğin süreç tamamlanmadığı için. bizimde cuma günü ameliyatımız.ya ben de sünnetini yaptırmak istiyorum ama eşim iki acıyı birden çekmesin çocuk diyor doktorumuz da önerdi gerçi dha çabuk iyileşir diye. ben de korkuyorum ya genel anestezi olacak ya. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.:nazar: çok kısa sürüyomuş gerçi ama can işte dayanamıyorum..yine hberleşirsek sevinirim canım şimdiden geçmiş olsun.
Iki aci olarak dusunme bir kez narkoz alicak ve rahatlicaksin dr.a sor can(sunnet sekli) sunneti yapsin biz memnunuz.

Maaşallah subanallah çok tatlı bu annesiiiiiii... ısır totosunu benim için...

Canım benim kızçem bu gün 48 günlük ilk doğduğunda sarılıktı, uykuya meyilliydi falan 5-10 dakika emiyordu ama büyümesine ve sarılık geçmesine rağmen hala öyle süre olarak az emiyor. İlk ay kontrolünde kilo alımımız çok iyiydi maaşallah o nedenle kafaya takmıyorum artık. Sende gelişimine bak öneöli oaln kilo alması. Doktora gitmene daha vardır muhtemelen o nedenle arada sağlık ocağına git istersen orada tartıp bakarlar ve doğum kilosuna göre anlarsın durumu..
Bunu duyduğuma sevindim. 10gun var kontrolümüze. Aile hekimligine kilo kontrolüne götüreyim yarın ins. Yoksa kafama takicam iyice

Canim asida bebek ani hareket yapmasin diye tutturuyorlar.benim bebegime asi yapilirken bende tuttum.bu arada 1,ayda yapilan hepatit b asisinin 2,dozu ates agri yapmiyor.bu yuzden surup yada baska birsey vermenize gerek yoj.bilginize olsun.bebegini opuyorum.aklina kotu bisey getirme.rabbim nazarlardan korusun....saglicakla buyusunler.hayirli evlat olsunlar insallah..

Son düzenleme:
canım benim oğluşumdada aynı sıkıntı vardı bide gazını çıkarttığı halde hala gazı vardı doktora götürdüm etkili bir damla verdi günde 2 kez veriliyo çok şükür maşallah atlattık sıkıntımızı rahat rahat yapıyo..inşallah senin bebişinde atlatır kısa sürede

Merhaba
Gaz damlasının adını yazarmı sın çok sıkıntımız var gece ağlarken morardı resmen:( çok krktum gündüz iyi ediyor uyuyor ama gece 12 sonrası kıvranıyor 3 gece dir sabah ediyoruz açlıktanmı deyip mamada verdim dün gece neredeyse fitil verecektim zorla uyudu

bizim oğlana zinco iyi geldi
metsil kullandım hiç faydası olmadı
bi de humana nın rezene çayından azcık veriyorum çok gazı olunca

kızlar dün oglumun altını degişirken aa oglum etlenmiş tombiş olmus dedim sevindim pipisinin üst kısmını elledim sevdim bide ne görim sol kasıkta gülle gibi sertlik var hemen esimi aradım eve geldi agladım cok agladım benim yüzümdn oldu agladı ben susturamadım die oldu sandım fıtık. dr a gittik dil altı var dedi hemen kesti oracıkta ne oldunu anlayamadım bile cerrah dr umuz sonra göbekte sis dedioda fıtık ama 1 yasında gecer dedi sonra kasıgına baktı kordon kisti var yani kasıkl fıtıgıymıs yarın ameliyat edelm dedi korktum eve geldim bi kac dr a daha gitcem film falan cekmeden ameliyat olurmu yaa cok üzgünüm insalah ameliyatsz iyilesir dua edin kızlar

Back
X