- Konu Sahibi papatya3459
- #43.021
çok tşkr ederim bahar... dimi ama gitmeden aramışız. desenize misafirim var hasta, bebege bulasır gelmeyin.... yada hadi gittik hasta kadın ne diye bebeğime yapış yapış sarılır öper....sinir olduummm...daha geçen gün arkadaşımla konusuyoduk. 4 aylık kadar bebegı var onun da. dizanteri olmuş. atlatmışlar çok şükür. dr öpmeyi yasaklamış. dün de bizim dr yasakladı. eşimin tarafla pek hoş değiliz. mecburiyetten görüşür yüze güleriz.ben desem öpmeyin dr yasakladı desem hemen gelin hnm bebeği sakınıyo bizden derler. ben de eve girerken eşime dedim ki. sen sizin tarafa söyle ben de bizim tarafa söyleyim. niye bizimkilere de sen söyle dedi. yok ben söylersem sakınıyo derler sen söyle en iyisi dedim. du bakalım. bu akşam dedesine gidicektik. bakalım söyleyebilecek mi? ya da söyleyince ne tepki alıcaz? çocuugu hasta ettiniz diye bıdı bıdı edecekler. ben de yapıştırıcam cevabı. hasta hasta şapur şupur öpmesinler o zaman diye...aslında biz gitmesek de onlar mı gelse... bilemedim şimdi. aman yaa...........
çok geçmiş olsunn canım. bebişler hasta olunca insan bakamadığını düşünüp üzülüyor ama etrafı kontrol etmek zor. niye baba tarafları böyle oluyor. kayınvaldemle aram iyiydi. bebiş oldu bozulacak. kızım uykucu o da gelip sürekli uyandırmaya çalışıyor. huysuz olacak çocuk ya o sevecek diye. elden ele dolaşıyor bizimkide enfeksiyon için koruyucu ilaç kullanıyoruz bunu bile bile dikkat etmiyorlar.
kızlar problemlerim bitmiyor. rahimde 1 cm lik bişey var.doğumdan sonra 2 aydır kanamam bitmedi.2 doktora gittim. biri ilaç verdi düşük için kanpıhtısı olabilir dedi. biri operasyonla parça alıcam dedi. myom ,polip, plasenta parçası, kan pıhtısı ihtimaller arasında ikisi de net bişey söylemiyor. çıldırıcam artık. operasyon çok riskliymiş. 2ay önce rahim açıldığı için.dikişlerim çok yeni. ne yapıcağımı şaşırdım. korkuyorum. bebeğimi düşünüyorum.yardım edin ,akıl verin ve en önemlisi dua edin lütfen![]()
canım çok geçmiş olsun.operasyon riski neymiş. bence önce güvenilir bi doktor bul. hatta ben kendi doktorumu önerebilirim. emin olduktan sonra ne yapacağına karar ver. inşallah yolunda gider herşey.