2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar, malum yaz geldi kısa kollu ve etekleri giyme zamanı geldi :21:

ayrıca tokamızla saçsız bebeleri olan annelere nazire yapıyoruz :9:

fotoları çekerken kızım tatlı tatlı gerindi :9:
maşallahları unutmayalım:nazar:

Eki Görüntüle 700928 Eki Görüntüle 700927 Eki Görüntüle 700926 Eki Görüntüle 700924 Eki Görüntüle 700925 Eki Görüntüle 700929

ayyy ne tatlı şey bu yaaaaa maşallah canımm. bayılıyorum saclı cocuklara hee :) benim oğluşumunda azcık azcık üst kısmı cogalmaya basladı..ama ben kısa kollara gecemedim henüz.
bugün 74 günlüğüz..
dün yapılan aşılardan gece sorun yaşamadık ama sanki bu sabahtan beri huysuz biraz sürekli aglıyor yaaa ateşimizde 37.3 olmus sıkıntı olmasa bari doktorumuzuda aradım cevap vermedi henüz geride dönmedi...
iyice telaş yapıyorummm

iyi geceler kızlar size bir sorum olacak ya ben sezaryanla doğum yaptım ama yaklaşık 1 aydır ara sıra rahmime bişey batar gibi oluyor neden olabilir acaba 40ıma kadar azar azar kanamam oldu daha adet olmadım yürüdükçe otururken falan oluyor dayanılmaz bir şey değil ama doktorada gitmek istemiyorum böyle bişey yaşayanınız var mı

canım bende sezaryanla dogum yaptım ara ara bende de oluyor sızı seklinde de olabiliyor benim..36.günüme kadar kanamam oldu sonra bi adet oldum bidaha da bişey yok anlamadım hiçbirşey gitmedim doktorada

kızlar şimdi benim bebeğim 74günlük emziğe alışamadık henüz bugün alıcaz yeni bir emzik ama e-bebek'te baktım heryeri tamamen kaucuk olanıda var sadece emziği kaucuk diger tarafı silikon olanıda var sizce nasıl,kac ay grubununkinden ve ne tür almalıyım henüz hiç alışmadı öğürüyor sürekli..şuan elimde olan 0 aylık silikon emzik(chicco)nun...bunu pek sevemedi :))

kızlar şimdi benim bebeğim 74günlük emziğe alışamadık henüz bugün alıcaz yeni bir emzik ama e-bebek'te baktım heryeri tamamen kaucuk olanıda var sadece emziği kaucuk diger tarafı silikon olanıda var sizce nasıl,kac ay grubununkinden ve ne tür almalıyım henüz hiç alışmadı öğürüyor sürekli..şuan elimde olan 0 aylık silikon emzik(chicco)nun...bunu pek sevemedi :))

benim kız silikonları azcık emip fırlatıyor hep de silikon almıstım cok kısa emiyor ama kaucuk var bitane nuk un almıstım onu cok seviyor cay ictigi biberonu da kaucuk yani kaucugu sevdi bizimki hem daha dogal kokusu rahatsız etmedigi sürece

Kizlar hani simdi ben kizimin fotosunu yukledim, ayri ayri yorum yaptiniz ya, bir konudaki birden cok mesaja tek mesajda cevap veriliyor ya hani, ben onu yapamiyorum,bana ogretir misiniz? Herkese tek tek cevap yazsam sayfalar gereksiz uzuyor.

bir de baharcim, neden bebegin emzige alismasini bu kadar istiyorsun? Benim kizim da nuk un ve wee nin emziklerini sevmedi, alismadi ben de zorlamadim. Sonra emzigi biraktirmak da zor, umarim hic emzik vermek zorunda kalmam diyorum. Su anda bir huysuzlugu yok.

Kizlar hani simdi ben kizimin fotosunu yukledim, ayri ayri yorum yaptiniz ya, bir konudaki birden cok mesaja tek mesajda cevap veriliyor ya hani, ben onu yapamiyorum,bana ogretir misiniz? Herkese tek tek cevap yazsam sayfalar gereksiz uzuyor.

bir de baharcim, neden bebegin emzige alismasini bu kadar istiyorsun? Benim kizim da nuk un ve wee nin emziklerini sevmedi, alismadi ben de zorlamadim. Sonra emzigi biraktirmak da zor, umarim hic emzik vermek zorunda kalmam diyorum. Su anda bir huysuzlugu yok.

canım alıntı ile cevaplanın yanındaki kutucuğa tıklıyosun tek tek bilmiyorum anlatabildim mi :26:

beğen butonunun altında
alıntıyla cevapla ve + işareti olan bi simge var
o + lı olan çoklu seçim yapıyor canım inş anlatabilmişimdir

otribebe kullandık burun tıkanıklığı olduğu zaman.çok işe yaradı.

teşekkürler canım bende ondan aldım

Ya doktor korkusu olustu bende cahillik biliyorum ama o kadar tiksindimki dogumumda off aynı doktora gitmek istemiyorum baska doktor bakarmı acep anlar dimi ya off be sacmalıyorum sagol cnm

Valla bilsem gececek 1 yıl beklerim napayım:14:

dr.undan memnun değilmiydin? eğer memnunsan ona git bence. ilişki ile ilgili dr. bize kuruluktan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz demişti. bir de jel önerdi, gynojel diye. ama onun dışında prezervatif markalarının da jelleri oluyor oda olur demişti. ama dikişlerle ilgili sıkıntı varsa o konuda bilgim yok. geçmiş olsun.

ayy maşallah :nazar::nazar::nazar:
yesinler senin o eteğini :56:

:nazar::nazar::nazar: ısırmakkkk istiyorummmmmmmmmmm

:nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:sen nasıl bıseysın rabbım nazarlardan saklasınnn senı

maşallahh:nazar:çok yakışmış yazlıklar pozlarınada bayıldım :nazar:

maşallah kumpi kızına...bizim kızın saçlarının çıkmasını dört gözle bekliyorum...

cnmmm ne zamandir giremedim bal olmus kizin masallah Rabbim nazardan korusun hayirli evlat etsin.yerim onu...:27:

Kızım bütün teyzelerine tesekkur edip ellerinden öpüyor :)
Baharcim seni alintilamayi unutmusum, cepten giriyorum duzeltemedim. Senin de ellerinden opuyor bizim kuzu.
Merys, bana bu mesaj seklini ogrettigin icin tesekkur ederim canim, gayet guzel anlattin bak yapabiliyorum :)

Son düzenleme:
Kızım bütün teyzelerine tesekkur edip ellerinden öpüyor :)
Baharcim seni alintilamayi unutmusum, cepten giriyorum duzeltemedim. Senin de ellerinden opuyor bizim kuzu.
Merys, bana bu mesaj seklini ogrettigin icin tesekkur ederim canim, gayet guzel anlattin bak yapabiliyorum :)

rica ederim canım ne demek:34:

dr.undan memnun değilmiydin? eğer memnunsan ona git bence. ilişki ile ilgili dr. bize kuruluktan dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz demişti. bir de jel önerdi, gynojel diye. ama onun dışında prezervatif markalarının da jelleri oluyor oda olur demişti. ama dikişlerle ilgili sıkıntı varsa o konuda bilgim yok. geçmiş olsun.
zor bi dogumdu o günü de doktoru da hatırlamak istemiyorum o yüzden ona gidemem. Jel de ise yaramadı benim prez. alerjimde var oda cnmı yakıyor mecbur hap deniycem ki oda adet düzenimi bozuyor amannn ya iki ucu ... degnek
Canim ben anlayamsdim cay mi iciyor bebegin..

evet cnm iyi geceler cayı veriyorum humananın 1.haftadan itibaren verilebiliyor güzel uyuyor günde 100ml kadar icirilebiliyor doktorada danıstım ver dedi

zor bi dogumdu o günü de doktoru da hatırlamak istemiyorum o yüzden ona gidemem. Jel de ise yaramadı benim prez. alerjimde var oda cnmı yakıyor mecbur hap deniycem ki oda adet düzenimi bozuyor amannn ya iki ucu ... degnek

evet cnm iyi geceler cayı veriyorum humananın 1.haftadan itibaren verilebiliyor güzel uyuyor günde 100ml kadar icirilebiliyor doktorada danıstım ver dedi

Aaa hic bilmiyordum canim.. bende sorayim bakalim ne diycek dr.

Kumpirella maşallah 6 aylık gibi gözükmüş senin kuzu,boyu kilosu yerinde.İnşallah hep böyle yüzü güler.

Kızlar benim 3*4 gündür memişlerim baya bi süzüldü.Üçüncü ayda memelerin eski dolgunluğu kalmaz diye okumuştum ama bebeğim de hiç kilo almayınca üzüldüm.24 saat ona emek veriyorum ve büyümediini görmek beni üzüyor.Humananın çayı işe yaramıyor.Çok su içiyorum.Hurma yiyorum.Helvayı filan bıraktım çünkü çok kilo aldım,aynalara bile bakasım yok.Kendim iri yarı bebek minnacık olunca insan daha bi üzülüyo.Regl olunca süt azalır ve tadı değişir ama bende öyle bir durumda yok,şaşırdım.Son sütü alsın diye memişleri sıkmaktan çokta çirkin oldular :(

canımm cok hoşuma gidiyor emzik bebekler de ama kaucuk olanı denedik onuda almıyor..
nz5840 arkadasın bebeğinin son yüklediği resimde oğlunun emziğine bayıldım ya cok istiyorum bende :))tutturmuş belinden zinciriyle ne hoş:)) tabi sonra bıraktırmak da sıkıntı yaratabilir suanda biberonla falanda hiçbirşey vermiyorum belkide buyüzden alışamıyor..
kaucuk emziği agzına alınca çiğner gibi ağız hareketleri yapıyor emmiyor:)) zorlamıycam ama silikonu da kaucuguda denedim içimde kalmadı en azından :))

benim kız silikonları azcık emip fırlatıyor hep de silikon almıstım cok kısa emiyor ama kaucuk var bitane nuk un almıstım onu cok seviyor cay ictigi biberonu da kaucuk yani kaucugu sevdi bizimki hem daha dogal kokusu rahatsız etmedigi sürece

çay mı içiyor canım_?? ben daha ek hiçbir şeye başlamadım..su dahi vermedim daha..ama zaten bi sürü ilacı var bikarbonatlı su falan alıyor günde 4 kez 1cc. buyüzden su vermeyelim dedi doktor sadece anne sütü emiyor..beni bırakmaması için biberonla hiçbişey verdirtmiyor doktor..ama bizim tabi sıkıntılı oldugundan sanırım..bende kendimce bişey vermeye korkuyorum birazda
gecen gün annemler tatlı bişeylerle emziği alıştır dedier onu bile yaptırtmadım emmezse emmez dedim.(emziğio kadar seviyor olmama ragmen)

Kumpirella maşallah 6 aylık gibi gözükmüş senin kuzu,boyu kilosu yerinde.İnşallah hep böyle yüzü güler.

Kızlar benim 3*4 gündür memişlerim baya bi süzüldü.Üçüncü ayda memelerin eski dolgunluğu kalmaz diye okumuştum ama bebeğim de hiç kilo almayınca üzüldüm.24 saat ona emek veriyorum ve büyümediini görmek beni üzüyor.Humananın çayı işe yaramıyor.Çok su içiyorum.Hurma yiyorum.Helvayı filan bıraktım çünkü çok kilo aldım,aynalara bile bakasım yok.Kendim iri yarı bebek minnacık olunca insan daha bi üzülüyo.Regl olunca süt azalır ve tadı değişir ama bende öyle bir durumda yok,şaşırdım.Son sütü alsın diye memişleri sıkmaktan çokta çirkin oldular :(

canım taze sarımsak taze soğan(yeşil ve beyaz) ve ciğer ye..ben bunlara devam ediyorum buaralar. öyle helva falan hiç yemedim ben yeşillik ve soğanın faydasını cok gördüm.gecen gün doktorum da ciğer yememi söyledi.sende bi dene istersen inşallah faydası olur

Back
X