- Konu Sahibi papatya3459
- #43.921
herkese merhba,bişey sorcam biz emir 3.5 aylık olduğunda memlekete gitmeyi planlıyoruz uçakla.aranızda tecrübesi olan varmı ne önerirsiniz,doktorumuza sorduk 1,5 aydan sonra sorun olmaz dedi ama annelik işte insan yinede düşünüyor bir sıkıntı olurmu die.,birde bir sıkıntımız daha var oğlum yaklaşık bir haftadır sol memeden isteksiz emiyor yani tam olarak öyle değil bir bakarsın ağlıyor almak istemıyor sağa çeviriyorum hemen alıyor bir bakrsın hemen alıyor geceleri hiç reddetmıyor ama gündüzleri zorlanıyorum böyel birşey yaşayan varmı çözüm öneriniz varmı?doktorumuza sordum böyle şikayetler olabiliyor ama tam olarak sebebini bilemiyoruz dedi çok zorlamadan emzirmeye devam et dedi.birde izmirde olan anneler varsa sünnet konusunda önerdiğiniz bir yer varmı,bize doktorumuz aydın mevsimi önerdi ama 1000 lira bize çok geldi malesef.
canım merhaba biz 1 ay önce antalyadan istanbula gittik uçakla otobüsten çok rahattı. çok şükür oğlum hiç ağlamadı uçakta. emzirmediğim için biberon verdim sürekli kulağı tıkanmasın diye sorunsuz istanbula vardık. ama Antalya çok sıcaktı. indiğimizde İstanbul çok soğuktu. hava değişiminden kulakları tıkandı. hırıltısı başladı. ama ben oğlum ağlamadığı için hiç anlamadım 2 gün sonra kendi kulağım çok ağrıdığı için onu da doktora götürdüğümde ortaya çıktı. ilaçla geçti tabi. istersen sende memleketine gittiğinde bir kulak burun boğaza götür bir doktor baksın derim canım...inşallah sizde sorunsuz bir yolculuk atlatırsınız...