Canım bence neyi seversen onu ye, o zaten süt yapacaktır

bu konuda çok ciddiyim. Bu süt yapar mı yapmaz mı kilo alır mıyım almaz mıyım endişesi duymadan canı neyi çekiyorsa ye. Ben bu sıralar ne yapıyorum biliyor musn? Havaların güzelliğini fırsat bilip, güya doktorumun isteği üzerine spor amaçlı yürüyüşe çıkıyorum ama bir problem var, yürüyüş öncesi koca bir magnum double karadut-böğürtlenli götürüyorum, tadı şahane sana da öneririm

ardından başlıyorum yürüyüşe, tab yanımda litrelik suyum da var, dondurma bitince dayıyıorum suyu lıkır lıkır, ohhhh missss.... Geliyor sütler..mesela bugün ütü yaptım saatlerce, mutfağa gittim gitim geldim birinde iki tane çokonat yedim, birinde bir tane muz, birinde birkaç hurma ki acayip susatıyor, birinde bir kase sütlaç

bak bu saydıklarımın hurma hariç hiçbiri süt yapan şeyler deyince akla gelen şeyler değil, ama ardına suyu da içtin mi bol bol, ne rezeneye gerek kalıyor ne humanaya

yani canın ne çekiyorsa onu ye canım. Süt yapsın yapmasın kaygısına girme, aç bırakma kendini.
Bir de sütümü sağmıyorum, iki sebep var, birincisi canımı yakıyor, ikincisi çıkacak miktarı görünce az gelebilir diye korkuyorum. Şu an içn sütümün kızıma yettiğini bildiğim için, ya da böyle olduğuna inandığım için diyeyim, sağıp da miktarı görmek istemiyorum.