2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki

cnm rabbim şifa versin ayşenaza inşallah biran önce iyileşir de hemen unutursunuz
bu zor günleri

arkadaşlar çok zor günler geçiriyorum kızımın hastalığı hala araştırılıyor ve sonuca varamadık ciddi şeylerden şüpheleniyorlar epilepsi ilaçları yüzünden uyku moduna geçti uyandıramıyoruz. zar zor besliyoruz hastaneler yardım etmiyor çapa marmara cerrahpaşaya yatışımız olmalı ama yataklar dolu çaresizlik çok zor lütfen kızım ayşenazım için dua edin. isme yapılacak dua rabbim kabul eder belki

allahım ayşenaza acil şifalar ver onun derdine derman ver yarabbim senki gücü herşeye yetensin peygamber efendimizin hatrına ona acil şifalar ver

Canım Allah yardımcınız olsun, çok zor olmalı. Bahsettiğin hastanelerin idari kadrosuyla ne bileyim başhekimleriyle ya da yardmcılarıla filan görüşmeye çalışsan? Hasta hakları birimlerine de şikayet maili filan at, doluluk sebebiyle kızımın tedavisine başlayamıyoruz diye. En azından resmi kayıtlara geçsin, öyle yer yok deyip göndermiş olmasınlar sizi. Tabi dua ederiz.

Allahım sen bu günahsız melek bebeklerine sifa ver yarabbim. Cnm en kısa zamanda tedavinize baslar sonuc alırsınız insallah. Dualar aysenazla olsun

Allaahimm acil sifalar versin Aysenaz a.. Allsh sabir versin demiycem.. sukrunuzu artirsinn.. bugunleri henen atlatirdiniz insallag ve bol bol sukurler edinn herseyin gecmis oldugunaa..

canım boşver gitsin ya, ne kadar zor durumda olabilirler ki? sensiz de işleri öyle idare ederler ki şaşar kalırsın. kendinden ve bebeğinden başka kimseyi umursama derim. iş hayatı öyle hatırla gönülle, kırılacaklar demekle gitmiyor bence. bundan daha geçerli ne gerekçen olabilir ki? sakın taviz verme, eğer eylülde başlamak senin hakkınsa bunu istediğini açıkça belli et derim. bir kere iki kere dersin, onlar da kararlı olduğunu görürse ona göre ayarlarlar kendilerini. eylül temmuzdan çok daha iyi, hem ek gıdalara adam akıllı geçmiş olursunuz, hem o bunaltıcı sıcaklarda başlamamış olursun çalışmaya. evet bebeğin çok küçük, ve sen de onunla kalmak istiyorsun. herkes sana karşı anlayışlı olmak zorunda.

Canimm dun telefonla gorustukk 1temmuzda basliycam agustosta rapor alcamm eylulde de kesin ise donuss sncak o sekilde orya yolu bulduk.. temmzda da oglum 5 sylik oluyo insallah sorun yasamayiz..

dualarımızda ayşenaz var canım Rabbim büyük tez vakitte şifasını verecek sen içini ferah tut biliyorum bunu demek kolay gibi görünüyo ama inan hepimizin bebekleri var Rabbim bebeklerimizin altından kalkamayacağı yük vermesin aminnnnnnnnnnnnnnn

iyiyim canım,sen nslsın,bebiş nsl??ewet hamilelik baya zor geçmşti...genede hayatın zorlukları bitmiyor...bunada şükür...bebişler büyüyor ewet,artık konuşmalara cevapta verdilermi gülümsemeleriyle bundan büyük mutluluk olmuyor...

ben de bebişte iyiyiz çok şükür. reyhanlıda ki olaylardan sonra merak ettim seni, o taraflarda olduğunu hatırladım ama neresi olduğu net değildi. o tarafta değilmişsin neyseki. allah sabır versin oralardaki insanlara:((

allahım yardım etsin ayşenaz'a ve sana ve babasına canım. allahım hiç birimizi evlatlarımız karşısında çaresiz bırakmasın. dualarım sizinle, buraya sık sık bakamasamda aklımdasınız. bu hastaneler dışında özellerde filan bir şey yapamıyor musunuz? tedaviyi çocuk nöroloji mi sürdürüyor?

Meltem sbla acik oldugunu gordumm hemen sorayimm.. biz 3, 5ayligiz elma suyu sefteli suyu veriyorum sen vermeye bssladin mi

cnm sakın öyle şeyler verme daha mideleri bunları hazmatmek için yeterli
donanıma sahip değil 6. aydan sonra vercez hatta herşeyi birden de
vermicez belli bi sırası var onların, ben dudağına aman nefsi çekmiştir kokmuştur
die söyleyip bişeyler sürmelerine bile izin vermiyorum çok kızıyorum,
eğer anne sütü alıyosa mama bile verme

cnm sakın öyle şeyler verme daha mideleri bunları hazmatmek için yeterli
donanıma sahip değil 6. aydan sonra vercez hatta herşeyi birden de
vermicez belli bi sırası var onların, ben dudağına aman nefsi çekmiştir kokmuştur
die söyleyip bişeyler sürmelerine bile izin vermiyorum çok kızıyorum,
eğer anne sütü alıyosa mama bile verme

Bana da simdi vermezsen 6 aydan sonrs hic veremezsin dediler o yuzden bende elms suyu ile baslayim dedimm canimmm tuuuh keske sorsaydimm sizee :(((

Bana da simdi vermezsen 6 aydan sonrs hic veremezsin dediler o yuzden bende elms suyu ile baslayim dedimm canimmm tuuuh keske sorsaydimm sizee :(((

tatlım neden 6. aydan sonrasına veremezmişsin ki çok saçma
zaten belli aşamalarla vercez besinleri ayrıca meyve suyu
daha da tehlikeli içinde şeker var bebeklere şeker çok zararlı
elinden geldiğince şekerden uzak dur

$SAM_0203.webp $SAM_0209.webp kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...

ben de bebişte iyiyiz çok şükür. reyhanlıda ki olaylardan sonra merak ettim seni, o taraflarda olduğunu hatırladım ama neresi olduğu net değildi. o tarafta değilmişsin neyseki. allah sabır versin oralardaki insanlara:((
amin canım...ben kilisteym...bizim buralarda karışık zaten..kalabalık yerlerde durmamaya çalışıyoruz...haberleri izlememe kararı aldık...çok canım sıkılıyo...rabbim böyle tehlikelerden çoçuklarımızı ve bütün din kardeşlerimizi korusun...

hacopoliii rabbim ayşenaza tez vakitte acil şifalar versn...

Canım bence neyi seversen onu ye, o zaten süt yapacaktır :9: bu konuda çok ciddiyim. Bu süt yapar mı yapmaz mı kilo alır mıyım almaz mıyım endişesi duymadan canı neyi çekiyorsa ye. Ben bu sıralar ne yapıyorum biliyor musn? Havaların güzelliğini fırsat bilip, güya doktorumun isteği üzerine spor amaçlı yürüyüşe çıkıyorum ama bir problem var, yürüyüş öncesi koca bir magnum double karadut-böğürtlenli götürüyorum, tadı şahane sana da öneririm:9: ardından başlıyorum yürüyüşe, tab yanımda litrelik suyum da var, dondurma bitince dayıyıorum suyu lıkır lıkır, ohhhh missss.... Geliyor sütler..mesela bugün ütü yaptım saatlerce, mutfağa gittim gitim geldim birinde iki tane çokonat yedim, birinde bir tane muz, birinde birkaç hurma ki acayip susatıyor, birinde bir kase sütlaç :9: bak bu saydıklarımın hurma hariç hiçbiri süt yapan şeyler deyince akla gelen şeyler değil, ama ardına suyu da içtin mi bol bol, ne rezeneye gerek kalıyor ne humanaya :9: yani canın ne çekiyorsa onu ye canım. Süt yapsın yapmasın kaygısına girme, aç bırakma kendini.
Bir de sütümü sağmıyorum, iki sebep var, birincisi canımı yakıyor, ikincisi çıkacak miktarı görünce az gelebilir diye korkuyorum. Şu an içn sütümün kızıma yettiğini bildiğim için, ya da böyle olduğuna inandığım için diyeyim, sağıp da miktarı görmek istemiyorum.

aferrin sana kumpi...ohhhh sende bendenmişsin...bende aynı taktikleri uygulayanlardanım:)))dediğin gibi bide iş yaptıkmı,devamlı eller dolapta...içten bi ses yeme dio ama başka seste emziklisin sana deil kızına gider dio..meccc buurrrr yiyiyorum....ne çektikkk beee:)))

Back
X