- Konu Sahibi papatya3459
- #44.041
artık eldivenlerinden kurtulan oğluşumun çirkin halleri teyzeleriiii :))
maşallah senin oğlunda çok tatlı .ALLAH nazarlardan korusun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 713936 Eki Görüntüle 713937 Eki Görüntüle 713938
buda oğluşumun son hali saçlarımızı kestik biz maşşallah
slm herkese öncelikle meleklerimizi allah kkorusun ayşenaza bende dua ediyorum inş en kısa sürede atlatır benim erken doğumdu uzayan sarılıktı kolikti derken şimdide burun tıkanıklığı ben deniz suyu kulanıyorum pek işe yaramadı eşim bir yerden duymuş aspiratör zararlıdır diye sizler kulanıyormusunuz kullanıyorsanız ne tür bişey kulanıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum benim bebek çok huzursuz nefes almakta çok zorlanıyor emmeyi red ediyor
ayyyyy canım benim maş. sana benim kız saçlı doğduğu için saçsız bebekler pek bi garip geliyor bana :)![]()
masallah sızlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende oglusumun resmını koyayım
Eki Görüntüle 713990 Eki Görüntüle 713991 Eki Görüntüle 713992 Eki Görüntüle 713994
![]()
Eki Görüntüle 713990 Eki Görüntüle 713991 Eki Görüntüle 713992 Eki Görüntüle 713994
![]()
![]()
Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
trip tam tatil yaptııı hala gelemedi sanırım :)
maşallah ay bu aynı kartpostallardaki bebe
kler gibi yerim seni ben![]()
oğluşumun 1. aydan beri dişleri kabarmaya başladı.3 buçuk olduk ağzımızın suyu çok fazla akıyor ateşimiz bir iniyor bir çıkıyor.kıyafet giyemiyoruz.ya kabız yada ihsal oluyoruz.1 haftadır sürekli ağlıyor.benim sütüm hiç olmadı ama oğluşum göğsümü emmeye başladı 3 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum.kas yaptım feci ne salıncak ne beşik ne de ayaklarım sadece kucağımda uyuyor artık.emzik almayan oğluşum emzik alıyor.huyumuz suyumuz hepsi değişti.doktora gittik jel verdi ama çıkmasına çok var dedi.çok küçük ağzına bir şey verme dedi ödem olmasın diye bana akıl vericek biri var mı.nescafeyle ayaktayım.yardımcım yok eşimde yardımcı olmuyo.oğluma bakmaktan bıkmadım asla sadece dişleri bu kadar ağrırken bir şey yapamıyorum eli ağzında sürekli kaşıyor bitanem.yardımcı olursanız sevinirim:18:
deneme yapıyorum ama oldu mu ki :):)
Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
![]()
deneme yapıyorum ama oldu mu ki :):)
arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk
![]()
arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyoraranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk
![]()
Her zaman kazandibini tavukgöğsüne tercih etmişimdir, bunda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Seni çok fena yerim. Ayrıca o tencerenin içinde uslu uslu oturmak nedir yahu, insan hiç mi rahatsız olmaz? Sanki hergün yaptığı işEki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
Biz ilk ultrasonu ilk ay sonunda çektirdik, bir kalça oturmuştu, bir kalça hala tam oturmamıştı, ikinci ay sonunda tekrarladık çekimi şimdi düzelmiş çok şükür.kızlar kalca ultrasonu kaçıncı ayda cekiliyor? biz 3 aylık oluyoruz yarın..ama ne rota asısını söyledi doktorumuz nede kalca ultrasonunu..bi böbrektir tutturdu gidiyor bakalım hayırlısı
6kilo 60cm canım..biraz boyumuz sanki yavas uzuyor gibi zaten dogdugunda 54cm.di evet sadece anne sütü verdiriyor doktorumuz hastanede kaldıgında 26gün hem mama hem anne sütü bi taraftan da serum aldı belki buyüzden kendni cabuk toparladı bilmiyorum ki canım..kilo cok da önemli değil..kilo kaybı olmasın da yavas yavas alsın..hem artık hareketlenmeye basladılar bu da kilo alımlarını etkiler diye düşünüyorum canım. seninki ne kadarlık
Giderken zaten birkaç ay gelmeyeceğini yazmıştı, ama yokluğu belli oluyor değil mi?trip tam tatil yaptııı hala gelemedi sanırım :)
Yüz üstü yatarken bu kadar keyifli olması ne güzelEki Görüntüle 713936 Eki Görüntüle 713937 Eki Görüntüle 713938
Rüzgarrrrrr.... Yüzüstü yatarken çenenden minnacık ısırabilir miyim?masallah sızlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
Hele şükür yaaa, aşkolsun canım bu yakışıklı ile bu kadar geç tanıştırdın bizideneme yapıyorum ama oldu mu ki :):)