2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
slm herkese öncelikle meleklerimizi allah kkorusun ayşenaza bende dua ediyorum inş en kısa sürede atlatır benim erken doğumdu uzayan sarılıktı kolikti derken şimdide burun tıkanıklığı ben deniz suyu kulanıyorum pek işe yaramadı eşim bir yerden duymuş aspiratör zararlıdır diye sizler kulanıyormusunuz kullanıyorsanız ne tür bişey kulanıyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum benim bebek çok huzursuz nefes almakta çok zorlanıyor emmeyi red ediyor

canım biz yakın zamanda tatile gittik geldik uçak olsun hava değişimi olsun oğlumu yıprattı 4 şehir değiştirdik.doktora götürdüm doktor para ile satın alınan ote saline burun damlası birde buhar makinesi almamı odanın nem oranın bebeğime göre ayarlamamı söyledi çok şükür atlatıyoruz.hırıltısı gitti nefes alırken daha rahat artık.inşallah sizde atlatırsınız.

cnm seninkide farklıymış duymamıştım.. bn götürdüm dr. fazla geciktirmeden yaptır dedi bakalım düşünüyoruzda görümcemde aradı yazlık komşusu sağlıkcıymışda 6.ay 7.ay buraya gelin yaptırıyım diyo.. ya burda ya orda dur bakalım hayırlısı ne ise benimde senin içinde o olsun..

artık eldivenlerinden kurtulan oğluşumun çirkin halleri teyzeleriiii :))

Eki Görüntüle 713936 Eki Görüntüle 713937 Eki Görüntüle 713938
buda oğluşumun son hali saçlarımızı kestik biz maşşallah

masallah sızlereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bende oglusumun resmını koyayım
:nazar: $11799_450610418353565_1554794904_n.webp$946379_450610465020227_1548418521_n.webp$253281_450610688353538_639555420_n.webp$197628_450610618353545_188555192_n.webp:nazar:

ayyyyy canım benim maş. sana benim kız saçlı doğduğu için saçsız bebekler pek bi garip geliyor bana :) :nazar:

canım bizimkininde saçı çoktu çok terliyordu bende kestim ama keseli daha 1 ay olmadan epey uzadı maşallah ama şöyle bir sıkıntımız varki kafasının arkasındaki saçlar fazla uzamadı üstüne yattığından olur diyolar ama

oğluşumun 1. aydan beri dişleri kabarmaya başladı.3 buçuk olduk ağzımızın suyu çok fazla akıyor ateşimiz bir iniyor bir çıkıyor.kıyafet giyemiyoruz.ya kabız yada ihsal oluyoruz.1 haftadır sürekli ağlıyor.benim sütüm hiç olmadı ama oğluşum göğsümü emmeye başladı 3 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum.kas yaptım feci ne salıncak ne beşik ne de ayaklarım sadece kucağımda uyuyor artık.emzik almayan oğluşum emzik alıyor.huyumuz suyumuz hepsi değişti.doktora gittik jel verdi ama çıkmasına çok var dedi.çok küçük ağzına bir şey verme dedi ödem olmasın diye bana akıl vericek biri var mı.nescafeyle ayaktayım.yardımcım yok eşimde yardımcı olmuyo.oğluma bakmaktan bıkmadım asla sadece dişleri bu kadar ağrırken bir şey yapamıyorum eli ağzında sürekli kaşıyor bitanem.yardımcı olursanız sevinirim:18:

Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...

ayyy buu sütlaçtan bende istiyorumm çok tatlıııı::)))

trip tam tatil yaptııı hala gelemedi sanırım :)

bebişler süpeeerrler çoook tatlılar yaa.. Maşallah onlaraaa

maşallah ay bu aynı kartpostallardaki bebe
kler gibi yerim seni ben :nazar::nazar::nazar:

tam ben diyordum aaa kartpostallardaki bebekler gibi diye senin yorumunu gördüm.. Maşallah Rüzgar a çok yakışıklı bir çocuk olcaakk :))

bu arada ben resim yükleyemiyorum.. oğluşumu gösteremedim size.. çok cahil kaldım :):):)

oğluşumun 1. aydan beri dişleri kabarmaya başladı.3 buçuk olduk ağzımızın suyu çok fazla akıyor ateşimiz bir iniyor bir çıkıyor.kıyafet giyemiyoruz.ya kabız yada ihsal oluyoruz.1 haftadır sürekli ağlıyor.benim sütüm hiç olmadı ama oğluşum göğsümü emmeye başladı 3 saat kucağımda sallayarak uyutuyorum.kas yaptım feci ne salıncak ne beşik ne de ayaklarım sadece kucağımda uyuyor artık.emzik almayan oğluşum emzik alıyor.huyumuz suyumuz hepsi değişti.doktora gittik jel verdi ama çıkmasına çok var dedi.çok küçük ağzına bir şey verme dedi ödem olmasın diye bana akıl vericek biri var mı.nescafeyle ayaktayım.yardımcım yok eşimde yardımcı olmuyo.oğluma bakmaktan bıkmadım asla sadece dişleri bu kadar ağrırken bir şey yapamıyorum eli ağzında sürekli kaşıyor bitanem.yardımcı olursanız sevinirim:18:

canım bizimde öyle sürekli baloncuklar çıkartıyo kıyafet değiştirmekten bir hal oldum.. yanaklarının kenarları pütür pütür oldu salyadan.. tabi sende ateşde varmış daha o tarz sorunlarımız olmadı.. zor günler bizi bekliyo sanırım.. salyası bile sıkıntıı üşütücek diye korkuyorum :(:(

arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyor :( aranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk :(

arkadaşlar bebeim 3 aylık oldu,ama hala başını tutamıyor.bugün doktorumuz endişelendi ve nörolojiye sevketti,ancak sinirlerinde bişey çıkmadı yani bacağına ayağına kollarına vurulduğunda hep tepki verdi.sadece başını dik tutamıyor :( aranızda bu durumu yaşayan var mı? yada sonradan düzelen var mı? doktorumuz sürekli yüz üstü yatırın kendi kendine başını kaldırmaya çalışsın kasları güçlensin dedi.moralim çok bozuk :(

moralini bozma cnm bak önemli bişey yokmuş allah dermansız dert vermesin (sevyeterdi galiba aynı sorunu olan)

burda bı arkadasın vardı , bırınden daha duydum anne sutu alıyorsa sen bol bol kırmızı et tuketecekmısın canım

Eki Görüntüle 712892 Eki Görüntüle 712893 kızlar bakın bizim kazan tatlımız...şekeri fazla olmuş ama :)))maşallah kızıma...
Her zaman kazandibini tavukgöğsüne tercih etmişimdir, bunda ne kadar haklı olduğumu bir kez daha anladım. Seni çok fena yerim. Ayrıca o tencerenin içinde uslu uslu oturmak nedir yahu, insan hiç mi rahatsız olmaz? Sanki hergün yaptığı iş :9:

kızlar kalca ultrasonu kaçıncı ayda cekiliyor? biz 3 aylık oluyoruz yarın..ama ne rota asısını söyledi doktorumuz nede kalca ultrasonunu..bi böbrektir tutturdu gidiyor bakalım hayırlısı
Biz ilk ultrasonu ilk ay sonunda çektirdik, bir kalça oturmuştu, bir kalça hala tam oturmamıştı, ikinci ay sonunda tekrarladık çekimi şimdi düzelmiş çok şükür.

Bu çocuk bende yoga etkisi uyandırıyor, bakınca adeta yumuşuyor, huzura eriyorum. Bir tür nihat hatipoğlu etkisi diyebilirim:9:
Bu şekilde bakmaya devam ederse sen ilerde yaramazlık yapınca filan kızamazsın buna baharcım :9:

6kilo 60cm canım..biraz boyumuz sanki yavas uzuyor gibi zaten dogdugunda 54cm.di evet sadece anne sütü verdiriyor doktorumuz hastanede kaldıgında 26gün hem mama hem anne sütü bi taraftan da serum aldı belki buyüzden kendni cabuk toparladı bilmiyorum ki canım..kilo cok da önemli değil..kilo kaybı olmasın da yavas yavas alsın..hem artık hareketlenmeye basladılar bu da kilo alımlarını etkiler diye düşünüyorum canım. seninki ne kadarlık

Valla süt olayının beyinde bittiğinin canlı kanıtısın, beynine "çok zor şeyler yaşadım hamileliğimde, bir de sütüm yetti yetmedi sıkıntısı istemiyorum üleeeeennnn" komutları gönderdin, vücut da ona uydu herhalde. Şartladın vücudunu ahmetefe'yi beslemek için bence, memelerin de başka çaresi kalmadı:9: maşallah sana, sütüne ve oğluşuna

trip tam tatil yaptııı hala gelemedi sanırım :)
Giderken zaten birkaç ay gelmeyeceğini yazmıştı, ama yokluğu belli oluyor değil mi?

Yüz üstü yatarken bu kadar keyifli olması ne güzel :9:benim kız çok sıkılıyor yüz üstü yatırınca

Rüzgarrrrrr.... Yüzüstü yatarken çenenden minnacık ısırabilir miyim?:9::52: napiyim, sen de böyle datlu olmasaydınnnn...
Abisi ne güzel uzanmış yanına, rüzgar'a neler neler öğretecek kimbilir. Küçükler abi ve ablalarından çok şey öğreniyor.

deneme yapıyorum ama oldu mu ki :):)
Hele şükür yaaa, aşkolsun canım bu yakışıklı ile bu kadar geç tanıştırdın bizi :9: maşallah oğluna çok tatlı.

Son düzenleme:
Back
X